Školní aktovka pro drobounkou holčičku - jakou byste doporučili?
Tak došlo už i na nás a já vybírám aktovku pro naši budoucí prvňačku jenže....dcerka je oproti jiným opravdu drobná. Má 16 kg a 110 cm. A teď babo raď. Koukala jsem na Baggymax trikky, Belmil a Herlitz smart. Někdo zkušenost, jak tyto batohy sedí drobotinám? Nebo jaký jste vynrali vy? pročítám diskuse a nevím si rady. U nás v obchodech žádné takové lehké batohy nemají. Jen klasiky, tak to musím řešit přes net. Díky
Skolni batoh Boll, viz jejich web. Za nas super,.dobre.strizlickum sedi, hodne vydrzi, za nas.i vybkrne reseni prostoru, pito,.sesity nemaji osli usi, lrotoze maji prihradky na male i velke ap.
Dcerka měla 112cm, a 16,5 kg, koupili jsme Beckmann, vyzkoušeli jsme ji v obchodě, je lehká, pěkná. Pak vyfasovala učivo a aktovka má hned 6 kg! Takže ji převážně nosím já, jinak by to odnesla dceřiny záda. Sluší mi, mám s jednorožcem 🙂.
Dceři jsme vzali herlitz klasickou aktovku. Na vše ostatní byla tak drobná,že ji to padalo z ramen.
@franerka mame tuhle, pokud se na MK muze dat odkaz (inzerat neni nas)
https://deti.bazos.cz/inzerat/136025830/skolni-...

@franerka obě naše děti měly aktovku Herlitz. Starší model té nejmenší asi 0,9 kg. Dětem vyhovovala a seděla, dcera jí měla 1.+2. třída, syn až do 4. Ale byly tedy o trochu větší... asi 18-20 kg a kolem 120 cm.
Dále bych doporučila školní batohy Boll. Mají i hrudní přezku a děti ty turistické (stejně velké jako školní) nosily v pohodě od 4 nebo 5 let