Jak řešit nehodu dětí ve školce?
Zdravím všechny, mám takový zvláštní dotaz. Jestli jste se někdo setkal stím, že vaše dítě mělo ve školce nehodu 💩a paní učitelka vám 💩 zabalila do trenek a v sáčku předala dom.
Asi stále nechápu, je mi jasný, že to mají učitelky těžký a že jim může přijít nechutný řešit 💩ale je to takový problém to 💩 vyklepnout do záchodu.?
Ještě mi v šatně při předávají říká, že naštěstí bylo tuhý 💩🙈
Málem mě doma při otevření kleplo. 🙈
@hanyzka11 tak já tu napíšu jako ředitelka MŠ
Výkal je považován za nebezpečný odpad. To za prvé. Z hygienického hlediska je naprosto nemyslitelné, aby paní učitelka toto jakkoli čistila nebo zkoumala, jestli bobek zůstal v nohavici. Prostě zlikviduje to nejnutnější, dítě umyje, převleče. Zbytek si řeší rodiče. Navíc paní učitelka má ve třídě celkem až 28 dětí a je na ně zpravidla většinu dne sama. V její náplni práce rozhodně není dětem proplachovat trenýrky.
@wahu a je tedy i běžné, že to tuhé 💩zaroluje rodičům do trenýrek? Není více hygienické to hovino z trenek vyklepnout do záchodu?
Já tu v žádném příspěvku nepíšu, že jsem po učitelce chtěla aby mi trenky prala. Šlo mi čistě jen o to proč mi to 💩 zarolovala do trenek 🙈
Zkrátka to udělala proto, aby to bylo pro ni a její práci maximálně rychlé a efektivní.
Na jednu stranu píšeš, že jsi zdravotník a na druhou bys házela kvůli bobku trenýrky do popelnice. Vždyť je jedno, kolik toho v těch trenýrkách je, špinavé už stejně byly.
celkem nedávno tu byl totožný dotaz a diskuze, kdyžtak mrkněte, názory tam byly jak od maminek, tak učitelek
celkem nedávno tu byl totožný dotaz a diskuze, kdyžtak mrkněte, názory tam byly jak od maminek, tak učitelek
@moudivlacek to je ten samy dotaz
@moudivlacek to je ten samy dotaz
@hanka_12345 vždyť to píšu, že tu ten samý už byl :D jestli má někdo potřebu to psát podruhé, jeho problém, pokud je to někdo jiný, má odpovědi i tam, ono víc toho už stejně nikdo nevymyslí :D
@hanka_12345 vždyť to píšu, že tu ten samý už byl :D jestli má někdo potřebu to psát podruhé, jeho problém, pokud je to někdo jiný, má odpovědi i tam, ono víc toho už stejně nikdo nevymyslí :D
@moudivlacek to bude ta sama osoba. Je to napsany stejne,nebo v 99% stejne
100 lidí, 100 názorů. Jako dokážu pochopit tu učitelku, ale lidsky mi to přijde na hlavu dávat někomu dom hovno. 🙈
Ale tu je zase chytrých žen. Koník už není to co býval. Samé paranoidní ženské.
Zkrátka to udělala proto, aby to bylo pro ni a její práci maximálně rychlé a efektivní.
Na jednu stranu píšeš, že jsi zdravotník a na druhou bys házela kvůli bobku trenýrky do popelnice. Vždyť je jedno, kolik toho v těch trenýrkách je, špinavé už stejně byly.
@eviicka ano jsem zdravotník a lidsky to nedokážu pochopit. To je jako bych dávala hovna pacientů jejim rodinám dom 🙈
@moudivlacek to bude ta sama osoba. Je to napsany stejne,nebo v 99% stejne
@hanka_12345 a ten příspěvek o kterém tu mluvíš je tady někde? To je super vědět, že má někdo podobnou nebo stejnou zkušenost.
Ahoj, nám se to taky stalo, ve skříňce mě čekalo přesně takové překvapení- pytlík se slipy a kakancem. Je to fakt nechutné...nic nenadeláte, pokud se vám s tím nechce dělat tak vyhodit celý pytlík..já jsem to rozbalila a skoro mě...
@molu18 já na to přišla až doma noo. Kdyby mi to řekla tak je asi hned vyhodím. Mě šlo spíš o to jestli je to běžný stav nebo jen problém té jedné učitelky.
A komentáře se tady dost rozcházejí, dokonce jsem byla nařčena, že jsem troll nebo co to tady dámy hází za výrazy.
@molu18 já na to přišla až doma noo. Kdyby mi to řekla tak je asi hned vyhodím. Mě šlo spíš o to jestli je to běžný stav nebo jen problém té jedné učitelky.
A komentáře se tady dost rozcházejí, dokonce jsem byla nařčena, že jsem troll nebo co to tady dámy hází za výrazy.
@anonym při předávání ti říkali, že je naštěstí tuhé a tys na to přišla až doma? Si trochu protiřečí,ne?
Mě dávali domů počůrané plíny. I kdyby mi dali 💩 v jakékoliv formě,tak bych to přijmula jak to je a byla bych ráda, že to dál nerozebírají.
@anonym při předávání ti říkali, že je naštěstí tuhé a tys na to přišla až doma? Si trochu protiřečí,ne?
Mě dávali domů počůrané plíny. I kdyby mi dali 💩 v jakékoliv formě,tak bych to přijmula jak to je a byla bych ráda, že to dál nerozebírají.
@te_reza ano, řekla jen naštěstí bylo tuhé. Ale neřekla, že ho zabalila do trenek. To by mě fakt nenapadlo, že se to tak dělá. Kdo si tu protiřečí? Hledáte v té psané formě něco co v tom není. Achjo.

@gruyerre jenze tech ucitelek je tam vice, pokud maji treba i AP tak tam jsou 3.... jedna ucitelka na 17 deti to neni snad nikde uz dneska. Takze nechapu proc jedna nemuze jit to vyresit na wc. A ty maly prtata co sotva nastoupily tak urcite nehody mivaji
@hanka_12345 pokud to není soukromá MŠ, tak rozhodně nemohou být dvě učitelky celý den. Překryv vychází na max 3hod denně. Zdytek je učitelka sama.