Přeložení do jiné školky, musím podat novou přihlášku?
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenost s přeložením dětí - sourozenců do jiné školky. Obě moje děti chodí do jedné školky, do jedné třídy. Je to z osobních důvodů - nevhodné chování učitelek vůči mladší dceři. Je třeba podat novou přihlášku nebo stačí jen žádost? Předem moc děkuji 🙂
Přecházím se synem z jedné školky do druhé. V době žádostí jsem podávala přihlášku do nové školky, byl přijat, bude tam chodit od září. Klasický proces jako u prvního zápisu. Jedná se o Plzeň
Ahoj, normálně zkus zajít do školky, kam bys chtěla děti přehlásit. Pokud mají volná místa, myslím, že k zápisu jít nebudete muset. Zjisti si jak je naplněna kapacita a zeptej se p. ředitelky co musíš udělat. Pokud je rozumná, bude ráda za další 2 děti ve školce. Pokud ovšem mají plno, tak asi bude muset třeba čekat, jestli se nějaké místo uvolní.
Zdravím mám dotaz musím mít pro registraci do školky přímo jejich přihlášku nebo mužů mít přihlášku z jiné školky nevšimla sem si toho a vytiskla sem omylem jinou a už nemám teď možnost vytisknout další děkuji

Obávám se, ze budeš muset znovu k zápisu. Pokud nemáte poloprázdné školky.