MINI BeatBo - budeme si spolu hrát?

misa_fisherprice
Moderátor
8. lis 2017

A konečně je tady třetí kamarád z BeatBoťáků a je to MINI BEATBO😅.

Oblíbený kamarád je tentokrát v menší velikosti (výška 16,5cm), takže s ním děti můžou tancovat a vlnit se i na cestách.

Jasná světla, legrační melodie a taneční pohyby, to je celý BeatBo.Když děti komunikují s mini BeatBo a společně s ním se pohupují a tancují, nevědomky tak rozvíjí svou jemnou motoriku.
Světýlka, zábavná hudba a zvuky stimulují smysly dětí.

Budeme si tedy spolu hrát? Tohle se vás ptá mini Beatbo😘.

Krásné ráno s rodinkou BeatBoťáků, spousty fantazie při soutěži a těšíme se na celý den s vámi.

A co Vy?😅

kvmatonka
8. lis 2017

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je rozdíl mezi velkým a malým Beatbo. Chceme ho pořídit synovi k narozeninám a tak nevím jakou velikost a nikde na internetu se nemůžu dočíst rozdíl. Děkuji.

misa_fisherprice
autorModerátor
8. lis 2017

@kvmatonka dobré ráno, ano je, jednak ve velikosti - malý beatBo má 16,5cm a velký má výšku 33cm. Velký nabízí 3 různé režimy - tanec a pohyb, učení a hry a zpívejme společně. Můžete s ním nahrávat krátke fráze, má kreativní taneční pohyby. Malý Beatbo je vhodný hlavně na cesty a pro děti již od 6m.
Posílám link na malé video ( 3 kamarádi z rodinky Beatbo). Hezký den.
FP BEATBO CZ

https://www.youtube.com/watch?v=YJ7bKvKK4hI



FP MINI BEATBO CZ

https://www.youtube.com/watch?v=sPCU-i8llCg



FP KUTÁLEJÍCÍ SE MÍČEK BEATBO CZ

https://youtu.be/6Z3Y4fjRYN

penelopaw
4. bře 2018

Dobrý den, mohu se zeptat, jaké funkce malý BeatBo má? Uvažujeme o koupi pro dcerku k svátku (7 měsíců) 🙂. Na Heuréce je uvedeno uživatelské hodnocení, že motorek hračky je hodně hlučný a přehlušuje hudbu... :-/ A pak poslední dotaz: na youtube je BeatBo v různých barevných mutacích, ale všude na netu je jen ten žlutý se zeleným obličejem... dají se sehnat i jiné barvy?