icon

DALŠÍ SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP

lidka_hipp
14. říj 2015

Moc mile mě překvapil váš obrovský zájem o naši soutěž o kosmetický balíček HiPP. Proto jsme se kolegy a kolegyněmi domluvili, že pro vás připravíme další kosmetickou soutěž 🙂 Tentokrát se můžete těšit na balíček, který bude obsahovat naši novinku šampón Vlasy & Tělo v podobě hravého tuleně, mycí kachničku plnou jemné pěny a ještě přípravek do koupele. Vše velmi jemné a vhodné i pro citlivou dětskou pokožku.

Stačí, když mi napíšete, jak u vás probíhá koupání. Koupe u vás tatínek? Máte doma hračky do vody? Nemůžete svého vodníčka dostat z vany? Všechno mě zajímá 🙂

P.S.: Koupání s HiPP tuleněm je velká zábava pro malé i velké 🙂

DALŠÍ SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP
Strana
z5
meduzka123
16. říj 2015

Náš Rišánek (4 měsíce) se nejdříve nechtěl ve vaničce koupat. Chudinka plakal a koupání pro nás bylo za trest ☹. Ale pak jsme objevili koupací kyblík. A to byla pro nás výhra. Ríšovi se tam hned začalo líbit a tak teď při koupání nejsme nikdy sami. Ríša při koupání dělá takové blbůstky, že se na něj chodí koukat babičky, dědečkové i tetičky. A tatínek vše podstivě natáčí. Dokonce jsme asi před 14 dny zkusili znovu vaničku a Ríšovi už se líbí i vní 🙂. Teď už je u nás koupání zábava na každý večer!

ambrosia
16. říj 2015

Dceru koupeme ve velké vaně, většinou koupu já, občas se zapojí i tatínek. Vždycky to je velká legrace, protože Kristýnka vyvádí kraviny a koupání ji prostě baví a užívá si ho 🙂 Hračky máme, ale stejně nejvíce jí vždycky zajímá špunt do vany 😀

kiki83
16. říj 2015

u nas koupeme oba s manzelem,ze zacatku to maly nemel rad a brecel,ted uz breci az kdyz ho vytahujem z vanicky a nemuze vodu cakat vsude kolem 😉

gellerka
16. říj 2015

Anetka koupani miluje od malicka. Kdyz se naucila sedet, cakala ve vanicce tak, ze byla voda vsude kolem. Kdyz ji vanicka byla mala, zacala se koupat nejcasteji se mnou, ale obcas i s manzel, mame jen sprchovy kout, tak jsme ji meli v naruci. Ted uz je to velka holka, tak se sprchuje "sama", taky uz pozna svuj sprchovy gel a snazi se ho na sebe sama dat a potom se oplachnout. Je u toho strasne dulezita 🙂 Kdyz je na navsteve u babicky a dedy, tak si uziva koupani ve vane, radi neskutecne a nikdy nechce z vody. Nejvic ji bavi kelimky na vodu, ktere ruzne preliva a poliva i sebe.

teeru
16. říj 2015

Jsou nám teprve 4 měsíce. Už když byl Šimonek v bříšku miloval, když jsem se natáhla do teplé vody, vždy mě nechtěl pustit ven jak se mu to líbilo 🙂 Po narození jsme v porodnici okusili kosmetiku Hipp, která je super a pomalu se k ní vracíme zpátky 🙂
Teď se koupeme stále moc rádi. Máme bílé lehátko, na kterém se Šíma pořád mele, aby se dostal do vody celý, taky aby ne venku je přece zima radši bude v teplé vodičce 🙂 Další naší aktivitou je babyring kruh za hlavičku, se kterým Šimonek doslova plave ve vaně odráží se od všech krajů a směje se na celé kolo 🙂 vůbec mu nevadí, když si na hlavičku stříkne vodu
Už jen když ví, že je čas se koupat doslova si to vyžádá vztekáním, ale jakmile ho položím na přebalovací podložku a přenesu ho do jiné místnosti jde se koupat hned úsměv od ucha k uchu a těší se do vody 🙂
Hračky zatím nepoužíváme, ale už máme k Vánocům nakoupenou protiskluzovou podložku, hračky a vodolepky až bude sedět 🙂 Na toto období se moc těšíme. A také se moc těším, až za rok půjdeme na naše první plavání do kroužku miminek 🙂 🙂
Z výhry bychom měli obrovskou radost 🙂

thankyou
16. říj 2015

K našemu dvouletému vodníkovi nám přibyl před 5 měsíci další malý vodníček. Ze začátku jsme trochu bojovali s pořadím koupání, ale teď už jsme se vyladili 🙂 Většinou nejdříve koupu mladšího já a potom staršího taťka, i když ten už se z větší části ve vaně rochní sám. Momentálně je jeho nejoblíbenější hračkou do vody Duplo.

zuzikuzlik
16. říj 2015

driv jsme koupali ve vaničce,poté jsme koupali ve vaně...malá koupáni měla ráda,co se tyce hracek tak u nás vedl kropáček a přelívání vodičky....ted ve třech letech jen sprchujeme a také uspěšně... 🙂 vodu milujeme

sarka49
16. říj 2015

Miminko se nám narodi za měsíc a už se Těšim, jak se bude cachtat ve vanicce. Jak se budeme mazlit po koupání.. Tatínek s námi bude koupat o víkendech, protože jinak je v práci.

tomato543
16. říj 2015

Naše první koupání vypadalo tak, že vynervovaní rodiče koupali své dítko, skoro ve studené vodě (vystydla, než jsme jej vyslékli , nachystali.. 😅 )
Další koupání už bylo lepší.. 🙂
Teď ve 22 měsících koupeme i sprchujeme.. 😎 Syn vodu miluje... 😀

leuszka
16. říj 2015

Náš malý je naučený každý večer být ve vaně. Před pár měsíci bylo koupání v pohodě, kdy se vyčvachtal, pohrál si, a pak jsem ho mohla bez problému z vody vzít ven. Teďka chce být ve vodě čím dál tím déle, a když ho vytáhnu, tak řve, jako by ho na nože brali. Proto musím nenápadně vytáhnout špunt z vany a počkat, až ho to přestane bez vody bavit a bude chtít dobrovolně ven 😀

hantsja
16. říj 2015

Syna koupeme s manželem vždy společně. Manžel malého přidržuje a hlídá aby si během koupele "nelokl" vody (což už se nám ale 2x podařilo 🙂 ) a já malého umývám sprchovým gelem Hipp. 🙂 Pamatuji si na naše první koupání po příjezdu z porodnice. Neměla jsem možnost si to v porodnici vyzkoušet a tak to doma bylo rovnou na ostro. S manželem jsme se u toho docela pohádali protože syn plakal, nevěděli jsme ani jen jestli to děláme správně, ale pak bylo každé další koupání lepší a lepší. Teď ve 4 měsících už si syn koupání naplno užívá, sice ještě nemáme ve vaničnce pěnu ani žádné hračky, ale to přijde. Zanedlouho se bude koupat s taťkou ve velké vaně plné pěny a hraček a to bude teprve sranda 😀

nemcovapetulka
16. říj 2015

Koupání je u nás skvělý rituál jak unavit matku.. popřípadě koupající osobu.. dítě skáče z vany, do vany, cáká, tlemí se a má z šílící matky řvoucí prosím sedni si, bouchneš se do hlavičky srandu. Po koupání zásadně odpadává matka a dítě řádí dál.

minonnka
16. říj 2015

U nas syna koupe tatinek, pac uz to neni malinke miminko, tak si troufne 😀 Ale ta potopa co po nich zustane 🙂 Tatinkovi jsem od zacatku rikala, ze bude jednou vecerni koupani jeho parketa, aby si mohl utvaret vztah se synkem, kdyz je cely den s mamou...a je to super vec 🙂
Hracky-nehracky nesmi pri koupeli chybet a cim vic, tim lip 🙂 Hodne u nas mely uspech pastelky do vody. Syn se tak naucil hodne brzy rozeznat barvy a tatinek se naucil malovat i na neco jineho, nez na papir 😝
Jen posledni dobou je problem dostat syna do koupelny (vidina toho, ze jde potom spat...), ale kdyz uz ho tam dostaneme, tak ho zase nemuzeme dostat z vany pryc 😅
Vodu ale miluje a jeste vic lumparny s ni spojenou 😀

kalkulantka
17. říj 2015

Večer s koupáním u nás nyní probíhá dost hekticky. Vykoupat, nakrmit a uspat obě dcery je skoro nadlidský výkon, hlavně, když mám manžela na noční 🙂 Jinak mi vždycky hezky pomáhá. Starší dcera(2 a 1/4 roku) po narození neměla koupání v lásce, ale nyní jí musíme z vody vyndavat skoro násilím. Nejradši si ve vodě hraje s pomocí kalíšku - různě přelévá vodu, polévá se atd. A ta mladší (4 týdny) si vodu oblíbila hned od narození a po vyndání z vody pláče 🙂 Takže my máme doma dvě potápky 😀

mississka11
17. říj 2015

Naše každodenní koupání začíná napuštěním teplé vody, přidáním koupelové pěny a lehátka. Následně jde do vody Monča. Moc se směje a má radost. Cáká vodu na všechny strany, kope nožičkama, máchá ručičkama a strašně se řechtá. 😀 I když má špatnou náladu, koupel ji jí hned zlepší. Až se ocáká v lehátku, položíme ji chvilinku na bříško a umyjeme záda a zadeček. Chvilku kouká na pěnu a hraje si, ale až se jí začne voda líbit tak, že by jí chtěla všechnu vypít, jde ven 😀 samozřejmě s řevem 😀

1maries
17. říj 2015

U nás koupe maminka i tatínek dohromady. Prckovi se koupání velmi líbí. Od tety má stříkací hračky do vody, ale naštěstí je zatím používá pouze jako kousátka. I tak je po koupání voda po celé koupelně 🙂 .

1992erika
17. říj 2015

Náš Dominiček 4 měsíce má koupání moc rád 🙂 každý večer koupe maminka i tatínek. Nejvíce se nám ale líbí koupání s tatínkem dohromady ve velké vaně, to se Domča vždycky řechtá a je spokojenej 🙂 Je to náš vodní živel 🙂

verinikki
17. říj 2015

Tak v poslední době je koupání večerní zábavou pro celou naši rodinu. Malá má čerstvě deset měsíců, takže ve vaničce pořádně dovádí a zpravidla si vystačí sama s vodou a kelímkama, případně s pískací kačenkou. My s přítelem jen dáváme pozor a bavíme se 🙂 Je to naše večerní chvilka odpočinku a radosti z prcka, protože dívat se jak se směje a objevuje vodní svět ve sprchovém koutě (když cáká z vaničky, nemusíme po ní pro změnu ani uklízet) je k nezaplacení🙂

zuzanamil
17. říj 2015

Dcerka sa od nasho prestahovania nekupe moc rada, ale zacina sa to zlepšovat. Pomohlo, že jej u toho spievam 🙂

joooysss
17. říj 2015

U nás je koupání hlavně tatinkova parketa, já dělám pouze "dozor" 🙂 Tatínek ma ted spoustu prace, ale na večerní koupání si vždy udělá čas a moc se těší 🙂 a naše mala si to užívá, když může všude cakat 🙂

halickovamarie
18. říj 2015

Jéje, tak teď jsem se pobavila při větě. "Koupe u vás tatínek?" . Rovnou odpovídám, že ne, nekoupe. Všechno zůstává jen na mamince. Naše děti si vyloženě vanu užívají, protože jsme donedávna měli jen sprchovací kout a tu měli velký lavor, kde se koupali. Já jsem za vanu taky strašně ráda. Máme hromadu hraček a protože sou ve vodě jenom tak čvrt hodiny, tak jsou ty hračky jinak vzácné, než ty které mají v pokojíku a neustále na ně vidí. Vždycky používáme pěnu, moje děti velmi baví, když jsou jak pěnoví vodníci a dostat z vody je většinou snadné. Vodu milují, ale nepotřebují mít rozmočené nožičky.

Strana
z5