icon

Podle čeho jste vybíraly mlíčko pro miminko?

lidka_hipp
6. říj 2015

Najít to pravé mlíčko pro své miminko nemusí být zrovna snadné. Sama jsem docela dlouho nevěděla, jak se rozhodnout. Podle čeho jste vybíraly mlíčko vy? Řešily jste kvalitu, složení, cenu...? Radily jste se s kamarádkami nebo s lékaři? Budu ráda, když se podělíte o své zkušenosti.

Na mléko HiPP Combiotik jsme u nás opravdu pyšní 🙂 Jako jediné na trhu obsahuje unikátní komplex probiotik a praebiotik, která jsou velmi důležitá pro vývoj imunitního systému, ale také pro zdravé zažívání a spokojená bříška 🙂

Podle čeho jste vybíraly mlíčko pro miminko?
Strana
z3
lidka_hipp
autor
14. říj 2015

@sherrybabe
@jujatko

Vysvětlení je jednoduché. Složení stejného mléka je zcela totožné v Česku i Německu a to i z hlediska obsahu sacharidů. Ale na německém trhu jsou dvě varianty mléka HiPP Combiotik a to HiPP Combiotik ohne Stärke (tedy bez škrobu) a HiPP Combiotik (se škrobem). Je historickou tradicí, že jsou mléka v Německu zahušťována škrobem, což nemá nijak vliv na kvalitu výrobku a ani na jeho další vlastnosti. Když se podíváte na etiketu německého mléka HiPP Combiotik ohne Stärke a českého HiPP Combiotik je obsah sacharidů zcela stejný a to 7,8 g laktózy neboli mléčného cukru ve 100 ml. Na etiketě německého mléka HiPP Combiotik (se škrobem) pak najdete informaci, že obsahuje 7,8 g sacharidů na 100 ml, z toho 6,4 g tvoří laktóza a 1,2 g škrob, což je také sacharid, přesněji polysacharid.

jjjannie
14. říj 2015

z porodnice jsme odcházeli s Bebou...malej věčně plakal a trpěl s bříškem...pak kamarádka doporučila příteli Hipp Bio Combiotik a upřímně já jsem nadšená. Na to, jak kluci na ty prdíky trpí, tak můj prďola je prostě nejhodnější miminko...absolutně bez problémů. Takže já jsem fakt ráda, že něco takovýho je a osobně za nás můžu nejvíc doporučit! 🙂 A cena je v pohodě, hlavně, že je dobře miminu 🙂

mississka11
17. říj 2015

My začínali na Nutrilonu, jenže z něj měla Moňa průjem. Kamarádka mi poslala na zkoušku 350 g Hippu, tehdy ještě v plechovce a my byli najednou spokojení, nekakala co dvě hodinky, ale pěkně jednou denně, přestalo ji bolet bříško. Hipp nás zachránil 🙂 Jen by mě zajímalo, proč už se Hipp nevyrábí v plechovkách. Je to škoda, protože vždy u nás našly použití a navíc jsou přece lépe recyklovatelné, než zrcadlový plastikový sáček. Je to škoda, už se mi plechovky špatně shání. 😢

oceancity
17. říj 2015

Sunar, nic jiného tak dobře nechutná.

Strana
z3