icon

SOUTĚŽ o příkrmy HiPP se zeleninou a masem

lidka_hipp
7. říj 2015

Aby děti správně rostly, potřebují vyváženou a současně rozmanitou stravu. To v HiPP moc dobře víme, a tak jsme vytvořili celou řadu chutných menu, která ocení i ti nejnáročnější strávníci 🙂 Do našich skleniček zpracováváme pouze suroviny z ekologického zemědělství které prošly systémem velmi přísných kontrol. V našich příkrmech tak najdete pouze BIO zeleninu, BIO maso nebo BIO rýži. Více o našich HiPP menu: http://www.hipp.cz/prikrmy/produkty/menu/

Pro pět z vás tu mám balíček s našimi chutnými HiPP menu 🙂 Napište mi, jaký vztah mají vaše děti k zelenině a k masu. Chutná jim všechno nebo si vybírají? 🙂 Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme HiPP balíčkem plným dobrot 🙂

SOUTĚŽ o příkrmy HiPP se zeleninou a masem
Strana
z6
amaliee
16. říj 2015

Když jsme začínali dávat malé zeleninu, moc jí chutnala. Postupem času nám ji odmítala, ale s masem ji snědla vždy. Teď nemá problém sníst cokoliv🙂

merlini
16. říj 2015

První dítko baští od začátku vše...a druhý poklad si vybírá se vším všudy vše... ☹ Ale nevzdávám to! Pomalinku polehoučku to určitě půjde...zatím vede mlíčko. 🙂

nemcovapetulka
16. říj 2015

masíčko to je ono! jako správný chlap by ho Kubajz papal pořád 🙂 nejvíce oblíbené má hipp těstoviny bolognese a vše s rajčátky.. on celkově totiž sní co mu postavím před nos..je to jedlík po tatínkovi 🙂 ale jak jsou někde rajčata, mizí to z talíře závratnou rychlostí! 🙂

1992erika
17. říj 2015

My se teprve na první příkrm připravujeme. Začneme asi za dva týdny, začneme mrkvičkou tak uvidíme jestli nám bude chutnat 🙂 doufám, že problém mít nebudeme 🙂 Jinak zatím má nejradši mlíčko od maminky 🙂

milackova
18. říj 2015

Náš brouček od té doby, co ochutnal maso nechce oběd bez něj. Pokud mu dám jen zeleninu se žloutkem, tak se na mě dívá, jestli jsem se nezbláznila, že bude jíst jen "tohle"??

Strana
z6