icon

SOUTĚŽ: kosmetika HiPP

lidka_hipp
2. únor 2016

Krásný den všem 🙂 Jsem moc ráda, že tu píšete o svých dobrých zkušenostech s kosmetikou HiPP 🙂 Myslím, že právě nastal čas na soutěž o kosmetické balíčky HiPP! Mám jich tady hned pět a doufám, že vám udělají radost 🙂 Stačí sem do diskuse napsat, jaký kosmetický výrobek HiPP máte nejraději a proč. Aby se vám lépe přemýšlelo, můžete se podívat na náš web, kde najdete přehled kosmetiky HiPP: http://www.hipp.cz/kosmetika/produkty/produkty/

Těším se na vaše odpovědi 🙂

lleni
3. únor 2016

U nás vede pleťové mléko, krásně se roztírá a výborně se vstřebává. Jinak se mi moc líbí kačenka. jen trochu tápu v použití - má sloužit na mytí rukou jako tekuté mýdlo nebo na celé tělo do vany místo sprchového gelu? 🙂

gatushe
3. únor 2016

Já celé těhotenství používám masážní olej pro maminky na strie a jsem moc spokojená. Pro malou mám připravený pleťový olej a ubrousky.

citygirl14
3. únor 2016

Hipp pěnu na mytí, syn si ji dávkuje sám a je nadšený že mu pěnu dává kačenka ze zobáčku 🙂 Kosmetiku Hipp používáme od narození syna a na mandlový olejíček nedám dopustit je skvělý!

merlini
3. únor 2016

@lidka_hipp Zdravím všechny příznivce značky Hipp. 🙂 I my mezi ně patříme. Používáme toho více, ale TOP a denně využívaný je u nás sprchový gel. 🙂

bobulka_216
3. únor 2016

Ahojky, momentálně u nás vede balzám proti větru a zimě 🙂 chodíme dost ven a malá byla vždy ofouklá a měla suchá líčka 🙂 To se teď už nestává a používám balzám i já ...

anka2103
3. únor 2016

u mna a mojich obidvoch deti jednoznacne obrusky na citlivu pokozku-ako jedine zo vsetkych moznkch znaciek niesu mokre ako vsetky ostatne a nezostava po nich zadocek cely mokry. moj starsi syncek miluje penu hipp a kazdy den sa pyta kedy bude pena. Tak za nas takto a uprimne 😉

nifisl
3. únor 2016

Nejraději máme vlhčené ubrousky a pletový olej, který používáme od porodnice. Přidáváme jej do vany. A proč? Protože po něm miminko krásně voní a není vysušené

lenkastepanikova
3. únor 2016

Rozhodne vyhráva Masážny olej na strie pre maminky, krásne voní a pokožka je po ňom jemná na dotyk a hebká 🙂 🙂

tobitobi18
3. únor 2016

Miluju všechny přípravky od Hipp, ale nejvíce Hipp do koupele a tělovýchovy krem 🙂

markysek2
3. únor 2016

pleťové mléko...tím mažeme po koupání a krém proti opruzeninám..no a nesmím zapomenout na olej proti striím ...ten jsem hodně využívala v těhotenství u obou dětí

jarka_no
3. únor 2016

@lidka_hipp
Všechny výrobky Hipp jsou kvalitni. U nas doma ted vede Hipp sang mydlo v lahvicce s kachnickou. Muj syn si s nim uzije spostu legrace a hlavne ma po pouziti krasnou a vonavou pokozku. Pouziva ho i starsi syn, kteremu pomaha s jeho atopickym ekzemem a stejne jako maly si s lahvickou ve tvaru kacenky uziva spousty legrace. Dostat oba z vany je ted jeste tezsi nez pred tim nez jsem tento vyrobek koupila

cich
3. únor 2016

sprchový gel s dávkovačem...mám ho na umyvadle a krásně s ním myju zadeček

ivulkakm
3. únor 2016

Uz od narození pouzivame kosmetiku Hipp,nejen ze krasne voni,ale hlavne je to kvalitni kosmetika,ktera nestipe v ocich. Nakupuji ji prevazne v Nemecku. Nejradeji mame myci gel na telo i vlasy,telove mleko a mycí penu ve tvaru kachnicky. Nedam na tuto kosmetiku dopustit.

zulitvi
3. únor 2016

Nejraději mám vlhcene ubrousky, protože s nima umyju fakt vše 🙂 nejen prakticky pomocnik k dítěti, ale i do domácnosti, na cesty a vlastně všude.

zachrpe
3. únor 2016

Milujeme všechen HIPP, Eli se s ním cítí líp 🙂
Ubrousky mám na zadeček, šampón zase na vlasy,
ve vaně mám plno hraček, rostu přece do krásy.
Tělíčko si namažu, s tuleněm si zaplavu
a když bude štěstí, třeba něco vyhraju 😀

kendzinka
3. únor 2016

U nas momentalne vede pena na myti, jelikoz se malemu moc libi kachnicka a rad se s ni koupe 🙂 jinak mame radi vsechny vyrobky cela rodina.

nikolab20
3. únor 2016

Tak my používáme od malička jedině kosmetiku hipp. Všechny výrobky krásné voní. Tuto kosmetiku jsme si velmi oblíbili. A nejraději máme krém proti opruzeninam. Okamžitě zklidní podrážděný zadeček a ještě vlhké ubrousky máme velice rádi. Opět krásná vůně a jsou tak akorát vlhké a krásně se tím otírá prdelka😀

jituska23
3. únor 2016

nejradeji mame penu na myti ve tvaru kacenky...velmi prakticke davkovanihlavne kdyz jednou rukou drzim dite a 2. vymacknu potrebne mnozstvi mydla...a navic krasne voni a je citlivy k detske pokozce

zaverecneprace
3. únor 2016

Bubli, bubli, bubliny,
nasaďme si na chvíli detektivní holiny!
Hipp pěna na mytí odcizena byla,
maminka tento těžký zločin nahlásila.
Policie přijela k nám domů - na místo činu,
aby zjistila, kdo největší má vinu.
Podezřelých byla celá řada,
každá osoba tady má pěnivou koupel ráda.
Původně stála tady, v koupelně na vaně,
"nebojte, najdem ji", usmál se policista odevzdaně.
Poté otisky z celého bytu vzal,
a podepsat protokol nám dal.
Detektiv řekl: "nyní výslechy provedeme,
jednoho po druhém k rozhovoru předvedeme."
Tatínek celé odpoledne olympiádu sledoval,
z vítězství Martiny Sáblikové se radoval.
Maminka vařila a pak nádobí umývala,
hned poté haldu ponožek štupovala.
Dcera se matiku pilně učila,
až se z toho celé dopoledne nudila.
Syn u počítače seděl,
že hru vyhraje dopředu věděl.
A co půlroční Verča dělala?
Celý den přece spinkala!
"Každý alibi má", řekl policista,
záhada je tedy jistá.
"Co se tu dnes ještě stalo?
Co jste mi řekli, je zoufale málo!"
"Já vím", vykřikla náhle dcerka,
"vajíčka půjčit si tu byla sousedka Mirka."
Mirka - to je hlavní podezřelá osoba,
vyslechnout ji šel sám poručík Obora.
„Ale já to nebyla!“ tvrdila Mirečka,
„U nás je Hippu plná skříněčka.“
Policisté však důkaz postrádali,
proto nakonec Mirku jít nechali.
Všichni už dostávali strach,
co když se vyšetřování promění v prach?
V obýváku smutně a tiše seděli,
že pravdu odhalit bude těžké, věděli.
V tom do místnosti vstoupil starý a moudrý děda:
"proč tu všichni brečíte, ó běda?"
Celý příběh děda říct si dal,
a pak se jen z plna hrdla smál.
"Už vím", vesele děda hlaholil,
"kdo další, kromě mě, zločince odhalil?"
Na sousedku vinu svalila,
z matiky se silně potila!
Maminka na dceru se velmi zlobila,
ta jen oči k zemi studem klopila.
"Když já si ji chtěla jen půjčit,
poctivě na jedničky se učit.
Koupel s pěnou je taková pohoda,
že jsem si ji tam vylila celou, to byla náhoda!“
"No", zhodnotili policisté, "to jsme všichni už někdy zažili,
tak snad abychom trest ti snížili.
Každému, kdo bude chtít,
musíš poctivou koupel připravit!“

sluniczkoo
3. únor 2016

U nás jinou kosmetiku, než je HIPP nenajdete...ale úplně nejvíce používáme šampon sensitiv. Jelikož ten náš malý nezbeda má od narození více vlásků než já s tatínkem dohromady 😀 , je to pro nás jasná volba. Navíc šampon od HiPPu nám maximálně vyhovuje, příjemná nenásilná vůně, nevysušuje a pomohl nám i když jsme válčili se seboreou na hlavičce. Foto - důkaz náš malý vlasateček 🙂

pouzarovaj
3. únor 2016

My máme nejradši Hipp olejíček - protože krásně voní! A také nám moc pomohl při vyčesávání stroupků z vlásků.

suzinka1608
3. únor 2016

my používame, resp. Šimonko z hipp používa najmä telové mlieko, penu do kúpeľa, krém na telo a tvár a takisto umývací gélik a vlastne načo to budem vypisovať prikladám fotku čo všetko máme aktuálne doma, zvykneme používať aj obrúsky ale tie bohužial práve nemám ☹ a prečo máme túto kozmetiku radi? lebo krásne vonia a používali ju už u nás v pôrodnici a mne tak krásne synček voňal že som zistovala od sestricky co pouzivaju a hned od navratu domov sme zacali pouzivat aj doma. je to pre nas Number one!!!

ezina
3. únor 2016

Ahoj, u nás se osvědčil pleťový olej. Malá se narodila s kůží stařenky, úplně vyschlá a loupající, tak jsme mazali olejem. Pomáhal okamžitě, navíc moc pěkně voní. Mimoto máme taky v oblibě vlhčené ubrousky na cestách.

miskakm
3. únor 2016

Kazdy den využíváme krem proti zime,takze ten je aktualbe nejoblíbenější, dale mam moc ráda olejicek po koupani a u babicky mame mydlo kachnicku 🙂

irenoslava
3. únor 2016

u nás vede sprchový gel, krásná vůně s praktickou pumpičkou, vyhovuje mě že můžu mít na umyvadle když synovi umývám prdelku. Z novinek bychom rádi vyzkoušely Šampón “Vlasy & Tělo“, líbí se mi obal.

aghbala
3. únor 2016

U nás aktuálně, co se týče kosmetiky, boduje šampón Vlasy&Tělo ve tvaru lachtánka (nebo je to tuleň? 😀 ) No každopádně krásně voní a malá si s ním ráda hraje 🙂

ciusinka
3. únor 2016

Je velmi tazke vybrat iba jeden vyrobok, kedze z Hipp kozmetiky mame radi uplne vsetko a tuto kozmetiku pouzivame denne 🙂 Ale ked musim vybrat iba jeden vyrobok, tak by to bol asi Sampon na vlasy a telo s tulenom, krasne voni - ako vsetky Hipp kozmeticke vyrobky, ma skvelu konzistenciu, hlavne ocenujem to, ze nestipe v ociach a u nas sluzi aj ako hracka do vane 😀

petya231
3. únor 2016

nejraději s mým špuntem máme pleťový olej od hipp 🙂 vždy po koupeli prcka namažu pak promasíruji ten si to užívá a drží jak hluchý dveře 🙂 a pak se natřu já , jelikož mám atopicky ekzém a hodně vysušenou pokožku tak je to super volba jak zvláčnit i moje ruce alespoň nachvilku.. 🙂

verinikki
3. únor 2016

Tak za mě HIpp olejíček na strie - stačí malinko, je hutnější, ale krásně se vstřebává a pokožka je po něm sametová a vláčná. Používala jsem pravidelně večer na bříško a super výsledek - ani jedna jizvička!

ellektron
3. únor 2016

Dcerka má asi nejraději mycí gel - kačenku, která jí ze zobáčku dává každý večer mýdlo na umytí 🙂 A já všechno ostatní. Kosmetika krásně voní, nedráždí kůži. Jsme moc spokojení 🙂

Strana