icon

Co máte pro děti pod stromeček?

lidka_hipp
18. pro 2014

Jako dítě jsem moc nechápala, proč psát dopisy Ježíškovi, když jsem pak pod stromečkem stejně našla něco jiného. Teď když už mám sama dítě, vím, že jde o nákupní seznam pro rodiče 😀 Takže od začátku listopadu poslouchám, že si moje Anička přeje panenku Monster High a taky se dozvídám, jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými příšerkami 😉 Co kupujte pro děti vy? Řídíte se dopisům pro Ježíška nebo dáte na svůj mateřský instinkt? 🙂

Co máte pro děti pod stromeček?
Strana
z2
zuza01
19. pro 2014

Snažím se aspoň jedno velké přání splnit 🙂 Letos bude kuchyňka, to je překvapení. Jinak si dcera přála hlavně šaty s puntíky a šaty z Ledového království, to bude taky. Hrozně se těším, budeme poprvé kompletní 🙂 Takže seznam je spíš inspirační 🙂

kmotrice
19. pro 2014

tak mladší syn má 3 měsíce dostane chrastítka, hrazdičku, něco na kočárek a starší syn si hrozně přál hasiče na ovládání, bohužel se mi nepotařilo sehnat kloudně vypadajícího, tak dostane žlutého poršáka na ovládání. Dále si přál dřevěnou garáž z výtahem-tu mu ježíšek donese. Jinak dostane puzzle s krtkem, sevu, modelovací sadu, hrníček s bleskem, knižku, hladové rybičky a člověče nezlob se

maraida
19. pro 2014

Já když se zeptám dcerky co by chtěla od ježíška tak řekne bagr (nevím kde to vzala 😀 ) a chou chou.Dostane obojí.Pak tam má ještě hru Pohádkové hraní,puzzle,kuličkovou dráhu,plyšovou myšku od Krtka,2 stavebnice,chodícího "Petčopáka",pejska Bobyho,knížku,kostky,sušák na prádlo a loto.

marecekavendulka
19. pro 2014

Kaslem na ne,muzou byt radi,ze maj kde bydlet😀 😀

Ale jinak dostanou:tablet,traktor s vlekem,trolejbus,autobus,clobrdo,pak od babicek a dedecku. A mala pejskovu sestricku,kacenku v kouli a taky dalsi blbosti.

Strana
z2