Dny s HiPP začínají: Co vás čeká?
Milé maminky a budoucí maminky 🙂 Právě začínají naše Dny s HiPP a já budu vaše průvodkyně. Moc se těším na čas, který strávíme spolu a doufám, že nám tu bude dobře 🙂 Mám pro vás připraveno spoustu soutěží o naše dobrůtky, voňavou kosmetiku i další dárky, které potěší vaše drobečky i vás. Jsem tu od toho, abych odpovídala na vaše otázky, reagovala na vaše připomínky a vy jste tak dostaly informace, které potřebujete znát o produktech HiPP, jejich výrobě i dětské výživě a naší firemní filosofii založené na respektu k přírodě.
Hned na úvod se vás zeptám, o co byste se mnou rády soutěžily? 🙂

My dáváme hlas příkrmům, mlíčko nepotřebujeme, kojíme 🙂
@cejina Je skvělé, že můžete kojit 🙂 Na soutěž o příkrmyy budu myslet. Jaký máte nejraději?
@lidka_hipp dobry den. Chceme se zeptat na jednu vec
Je nam 9mesicu a dostali jsme na milulase svacinly do rucicky na kterých je od.1roku. Myslíte ze to.muze.malemu nejak uskodit??
@yvonneullmann Bude lepší, když naše kapsičky malému ještě chvíli schováte. Teda pokud mu je nesníte sama, protože jsou moc dobré 🙂
@lidka_hipp vcera uz jsem mu snedla banán s kiwi a opravdu výborná... 🙂) dala jsem mu i trochu ochutnat a take mu chutnala
@yvonneullmann To jsem ráda, že vám chutná 🙂 Já bez ovocných kapsiček nikam nechodím 🙂
@lidka_hipp je to super vec a hlavně praktická na prochazky
dobrý de. Já bych brala snad všechno od Hippu 🙂 jsme spokojený se vším 🙂 od mléčka po kosmetiku 🙂
@bigginka18 Díky 🙂 Moc rádi děláme soutěže o naše výrobky a myslím, že se jich dočkáte ještě několik 🙂
@lidka_hipp jsme na Hipp HA1 od začátku a naprostá spokojenost , za 3 a půl měsíce neznám žádný bolení bříška, prdíky, zácpu nebo tak. Jen teda cena v ČR je dost šílená, tudíž ho tady nekupujeme. A jsem velmi spokojená i s ubrouskama, ale v ČR jsem modré zatím neviděla. Kupujeme modré i růžové, ale cena zde opět dost hrozná.
Ráda si zasoutěžím o cokoliv od Hipp. Opravdu máte skvělé výrobky a jsme s nimi velice spokojeni. Mlíčko jiné ani nedáváme, příkrmy také ne (pokud je neuvařím doma). Teď chceme vyzkoušet Vaše šťávy, tak by se mi líbila soutěž o ně 🙂 Jo a mlíčko u nás nejí jen náš malý ale i tatínek :D Ten si nepřidává vodu ale rovnou suché dlabe :D
@alboo Doufám, že jste se zapojila do naší soutěže o mléka HiPP Combiotik 🙂 https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-hipp/soutez-vyhrajte-mleka-hipp-combiotik/
@1denca Moc díky za milá slova. Soutěž o naše mléka už probíhá, a tak třeba můžete vyhrát něco pro tatínka 😉 Jinak máme informace od maminek i o tom, že z našeho mléka může vzniknout moc dobré vánoční cukroví 😀
@lidka_hipp musím říct, že když jsou dny s nějakou firmou, tak jsem tolik soutěží ještě neviděla... Děláte na Vánoce radost spoustě maminek což je krása 😉
@kalkulantka Moc děkuji za milá slova 🙂 Ani nevíte, jakou jste mi udělala radost 🙂
@lidka_hipp Ráda bych napsala, že dny s Hipp se mi opravdu líbí. A to nejen soutěže, ale hlavně to, že jsou tu díky Vám zajímavá témata k diskuzi.
@elafonisi Děkuji, hned se červenám 🙂

@chechia Kosmetika HiPP je určitě dobrá cena do soutěže 🙂
@1velrybka V příkmech HiPP nejsou "žádné zbytečné hnusy", protože pečlivě kontrolujeme už suroviny, ze kterých je vyrábíme. Dokonce jsme u nás zavedli vlastní systém certifikace to HiPP BIO pečeť, který má nastavený ještě přísnější normy než nám ukládá národní i evropská legislativa. Díky tomu vám a vašim dětem můžeme zaručit, že v našich výrobcích skutečně nejsou žádná rezidua pesticidů, herbicidů, umělých hnojiv a dalších chemikálií. Kvalitu našich produktů dokonce garantuje profesor Claus HiPP osobně svým podpisem na obalech. Více o HiPP BIO pečeti najdete: http://goo.gl/ExhXYO
@maudn To je moc hezký mikulášský dárek 🙂
@elafonisi Právě teď soutěžíme o HiPP kaše 🙂 Doufám, že se taky zapojíte: http://goo.gl/CnlCnj