Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Ahoj mamky co hledají nejakou jídelní zidlicku. 🙂 o teto zidlicce mimzy jsem Vam již jednou psala. Teď Bych jsem se s vámi chtěla podělit o zkušenost S používání této židličky. Jak jistě víte židličku používám od 4. měsíce věku dítěte a vybrala jsem jí právě proto že i pro tak malé děti vhodná díky nastavení polohy opěrky. Suprová je i v tom že kromě nastavení polohy opěrky má i výškové nastavení který jsem využívala a využívám opravdu naplno. Když se ti celá rodina u stoluDíky výškovému nastavení je malý ve stejné úrovni u stolu jako my a naopak když potřebuju jeho krmení pracovat a třeba něco dělat v kuchyni dám si ho na nejvyšší úroveň apod. ho nakrmím i tak. Tuto židličku opravdu každý mamince doporučit protože jí používáMe denně A ještě nikdy se nestal žádný problém. Díky lehce omyvatelnéme Materiálu sedátka se dá po každém jídle snadno otřít nebo vysát. Vložka která je v židličce vložená se dá snadno a rychle vyprat suším v sušičce A stále krásná a čistá. Vyzkoušela jsem spoustu židliček u známých a nebo v restauracích a musím říct že ta naše je prostě nejlepší. Pokud teď někdo hledáte a scháníte dobrou jídelní židličku pro vaše miminko a nebo třeba jako dárek pod vánoční stromeček pro někoho kdo miminko má určitě se koukněte na tuhle tu židličku mimzy od Joie

    (2 fotky)

    Kdyz se mama sladí s miminkem :D

    Kdo kojí a ma malo mlíčka ? Nebo chce lepší živiny mohu doporucit. Je to dražší ale citim jak mam více mléka. Opravdu skvela vec.

    Znáte twistshake? A mate od nej neco?? Ja prvne nemela nic a ted chci mit pro maleho celou sadu jen od teto značky

    (6 fotek)

    My už máme postýlku skoro komplet. Co říkáte?? Líbí se Vam tato kombinace ??

    (3 fotky)

    Holkyyy. Musím se pochlubit. Dnes mi přišel medajlonek s otisky nozicek obou deti a zezadu jmena a datumy narozeni a jsem uolne dojata. Znáte otiskacek taky??

    (2 fotky)

    Ahoj holky. Pokud by se chtel nekdo zapojit tak u mě na profilu @yvca_mama_nadruhou na instagramu

    Ahijky holky. Znáte tento pudr?? Pro dospělé i pro miminka ?? My ho dnes dostali a testujeme. 🙂

    (3 fotky)

    Tato karticky jsou proste nejlepsi. Udrží jeho pozornost na několik minut. A Diky nim uz i krasne drzi hlavičku a pozoruje 🙂)

    (3 fotky)

    5let a 3mesice. A stejne jak dvojčata pry :D

    (2 fotky)

    Ahoj holky co mate IG a radi soutěže. Pojďte se zapojit do soutěže o Super organizer na plenky 🙂)

    Ahoj holky. Testujeme tyto pampersky. Mate nektera zkušenosti. ?? Za me proste best!!!

    (3 fotky)

    Ahoj mamky. Znáte kartičky černá na bílém??? A pokud ano?? Jaký máte názor.

    (2 fotky)

    Naše první 3 měsíce života 🙂) máte také fotky jak miminka rostou??

    (3 fotky)

    Ahoj ahoj 😊😊🖐🏻 Tak jak jste mamky prožili čarodějnice a 1máj??

    (4 fotky)

    Tak mamky me už čarodějnice odletěla do školky. Co u vas?? Taky se roji🌶??

    (2 fotky)

    Ahoj holky. Takze zazitek tohoto vikendu. 🙂 tata mas byl v tv s jeho týmem amerického fotbalu a vyhráli. A my samozřejmě jako správní fanoušci fandili. 🙂))

    (5 fotek)

    Ahojky. 🙂 holky také máte někdy pocit že ty děti jen fotíte??? Pochlubte se jaké máte nejroztomilejsi fotky. Me se dnes podařilo zachytit jak poprve dáváme neco do pusinky 🙂)

    (5 fotek)
    yvonneullmann
    16. dub 2019    Čtené 314x

    Testovali jsme řadu Nivea Baby

    Ahoj mamky, taťkové 🙂

    Díky MK jsme měli s mým malým synkem možnost se zapojit do testování celé řady Nivea Baby. 

    Balíček jsme obdrželi v den, kdy mě se synkem odeslali bohužel do nemocnice k hospitalizaci, ale to nás v testování nezastavilo 🙂 Vzali jsme si produkty s sebou a zkoušeli je tam. A jak se hodily. 

    Popíši Vám tedy první dojem z balíčku i obsahu, který jsme dostali. Po otevření balíčku jsem byla nadšená. Ta typická miminkovská vůně byla cítit prostě hned. Očuchala jsem vše a prostě mě lákalo hned něco vyzkoušet. Tak jsem synka aspoň natřela krémem do větru a mrazu na cestu do nemocnice.  V balíčku se také nacházel velký nivea baby  krém na tělo, obličej a zadeček, který, přiznám se, malému sem tam vezmu a použijí také 🙂 (je dokonalý)

    Mimo jiné jsme testovali i novinku od značky Nivea Baby, a to Micellar gel na koupání a Micellar šampón. 

    V nemocnici jsme s sebou měli sbalený mycí gel. Musím říct, že jsem nebyla spokojená jen já, ale i můj syn byl hrozně spokojený. Ta vůně byla opět neodolatelná.

    Jsem nadšená složením tohoto gelu a hlavně tím, jak zanechává jemnou pokožku miminka. Není potřeba už přidávat žádný olejíček do koupele. A to je pro mě velké plus 🙂 Když už jsem se dostala k olejíčku - dostali jsme k vyzkoušení také olejíček, který používáme na masáže po koupeli a přiznám se, že i já si s ním sem tam namažu břicho.  Je úžasný. Opět typicka vůně kterou prostě milujeme, ale i konzistence olejíčku je dokonalá. 

    Dále jsme vyzkoušeli Micellar šampón, který si zabavil můj starší syn a nechce žádný jiný 🙂 Je mu 5 let a za celá léta neměl tak krásně jemné vlásky a pokožku. Šampón má opět super složení, krásně voní a nevysušuje. Navíc je v praktickém balení s pumpičkou. 

    S celou řadou Nivea Baby jsme na 100 % spokojení. Nemáme žádné zápory. Našli jsme jedině klady 🙂 Děkujeme ještě jednou za možnost testování a věřím že zůstaneme věrní. 

    #test_nivea #recenze #zkusenosti_nivea_baby

    Spousta z Vas mi psala SZ a ptali se na to jake mame plenky 🙂) plenky mame Kolorky. Jsou Super. Miluji ten design.

    (3 fotky)

    Tak nás konečně pustili z nemocnice. Doufáme ze uz to bude dobre a nebudeme muset do 3tice zpet. Doma jsme si dopřáli konecne koupel a použili jsme k tomu Sampon a mycí gel od Nivea Baby které testujeme s koníken. #test_nivea #recenze a musim rict ze jsme spokojeni. Po koupeli jsme použili i olej a tělový krem. Ted uz jen napapat a snad brisko nezačne bolet a budeme spinkat aspon do 3 🙂

    (4 fotky)

    Ahoj mamky.

    Musim se sverit s tim jake nervy prozivam. :/ minuly tyden jsme cely prolezeli s mym 2měsíčním synkem v nemocnici kvuli tomu ze mesic nekakal jinak nez s rourkou pak uz ani tou ne. Leželi jsme v ni přesně tyden. Vysledek=zadny. Laboratoře a UTZ v poradku Takze nas propustili s tim ze mame cekat bez pomoci na spontani stolici. Pustili nas v patek. Kakal v pondeli pri příjmu kdyz ho podrazdili teplomerem. V pondeli doma se sam vykakal a Ja mela ohromnou radost zentreba konecne nastane spokojene brisko a miminko. Vykakal se ten den 2krat. Takze za je Super rikala jsem si hura sláva. Uz bude vse tak jak ma. V utery rano opet stolice a dopoledne jeste 2krat. Odjeli jsme po školce i se starším synem do zoo a v zoo dalsich asi 6uz vodovych stolic. Takze jsem byla takova nesva. Posledni stolice v zoo uz v sobe mela pouze hleny a kousky krve. Hned jsem jela zoet do nemocnice. Kde nas pro velky úspěch znovu tedy hospotalizovali a delaji veskere vyšetření znovu n:/ vcera kakal 14krat do pulnoci dnes 5krat a 4krat jen lehce uprcnul. Pije mi hrozne malo. Podle vyteru to pry neni viroveho původu tak se ceka na dalsi výsledky :/ jsem uz zoufala. Mate nektera zkušenost ? A co to nakonec bylo?

    Ahoj holky. Ve spolupráci s #apotex jsem dostala na vyzkoušení spoustu jejich výrobku a jeden z nich je i apo-laktik. Jake mate zkušenosti ??

    (2 fotky)

    Ahoj holky

    Tak za sebou mame prvni nemocniční koupání a jak jinak nez s novým micelarnim gelem na koupani od nivea baby. Jsem hrozne rada ze jsem byla vybrána na #test_nivea #recenze prave těchto produktu. Micelární gel je opravdu super. Malemu po nem zustala uzasne jemná pokožka ze uz by ani nepotřeboval zadny krem ale i tak jsem ho matrela krémem co jame take dostali na testování. Takze za nas prvni koupání z novinkou od Nivea baby super. I na obličeji maleho jde videt jasná spokojenost

    (2 fotky)

    Diky #test_nivea mame cely den kdyz Nespime co delat. Pri prebalovani jsme namazali i oblicejik. A Super. Maly je spokojeny. Těšíme se domu az vyzkousime ostatni produkty #recenze bude urcite pozitivní.

    (2 fotky)

    Dnes na mém IG profilu www.instagram.com/yvca_mama_nadruhou bude probíhat soutěž o detsky polstarek. Kdo mate zajem. Zapojte se. Soutěž startuje v 19hod

    yvonneullmann
    Zpráva byla změněna    2. dub 2019    

    Tak holky. Mame tu druhy den testování #test_nivea #recenze stále v nemocnici ale v testování nam nic nebrání. Ba naopak jsem si zapomnela svuj krem Takze používám ted prave ten z balíčku a mohu Vam rict ze mnohokrát lepsi nez nejske drahé kremy. Je lehký ,jemný krasne voni a krasne hydratuje. Ja si ho snad budu kupovat i pro sebe :D

    yvonneullmann
    Zpráva byla změněna    1. dub 2019    

    Testujeme řadu Nivea Baby. Za tuto moznost děkujeme @modrykonik_cz a @nivea_czsk.
    V balíčku jsme dostali

    •Nivea baby micelární gel a micelární Sampon. Šetrné složení vyvinuté ve spolupráci s dermatology a pediatry pokožku vašeho drobečka nevysuší ani nepodráždí. Micelární molekuly v podobě pěny k sobě jemně přichytí všechny nečistoty a vy je jednoduše spláchnete vodou.

    •Nivea baby pečující olej -. Šetrné složení obohacené o mandlový olej něžně čistí a zároveň zanechává pokožku hebkou, vláčnou a hydratovanou

    •Nivea baby ochranný krem proti větru a chladu. -. Ochranný krém neobsahuje vodu, proto citlivou dětskou pokožku chrání před chladem a větrem. Výtažky z měsíčku lékařského a panthenol na pokožce vytvářejí ochranný film a nenarušují její přirozené funkce. Pleť je zklidněná a ani lezavý mráz nezpůsobí podráždění a zarudnutí. Snadno se roztírá a nezanechává mastný film

    •NIVEA baby-my first cream na telo pleť a zadeček. - Jemné složení, ale zato s přírodním mandlovým a slunečnicovým olejem podporuje obrannou bariéru citlivé dětské pokožky. Vše, co pokožka vašeho miminka potřebuje, se ukrývá v praktické plechové dóze. (Za nas proste úžasná záležitost)

    Zatim jsme zvladli otestovat krem v plechovce a uz ted vim ze jiny kupovat nebudeme. Je jemný a krasne voni a co je nejdůležitější maleho sucha pokožka ve vlaskach je krasne hydratovana. Těšíme se na koupel s micelar gelem a masaz s olejickem hned jak nas propustí z nemocnice

    #test_nivea

    Vyzkoušeli jsme krem na telo,oblicej a zadeček od nivea baby #test_nivea #recenze a mohu rict ze dokonalost. Miminkovských vůně a zadeček i oblicejik hned jemnější. Mohu jen doporucit !!

    Jinak postřehy z nemocnice. :/ jsem na nervy holky :/ vcera nam byli 2mesice a toto :/ mesic makame pouze s rourkou ted tyden uz jedine s easylax projimadlem. Nervozni jsme uplakany. Tak nas dnes dr poslala do nemocnice :/. Mam strach ma co prijdou

    (2 fotky)