yvonneullmann
16. dub 2019
314 

Testovali jsme řadu Nivea Baby

Ahoj mamky, taťkové 🙂

Díky MK jsme měli s mým malým synkem možnost se zapojit do testování celé řady Nivea Baby. 

Balíček jsme obdrželi v den, kdy mě se synkem odeslali bohužel do nemocnice k hospitalizaci, ale to nás v testování nezastavilo 🙂 Vzali jsme si produkty s sebou a zkoušeli je tam. A jak se hodily. 

Popíši Vám tedy první dojem z balíčku i obsahu, který jsme dostali. Po otevření balíčku jsem byla nadšená. Ta typická miminkovská vůně byla cítit prostě hned. Očuchala jsem vše a prostě mě lákalo hned něco vyzkoušet. Tak jsem synka aspoň natřela krémem do větru a mrazu na cestu do nemocnice.  V balíčku se také nacházel velký nivea baby  krém na tělo, obličej a zadeček, který, přiznám se, malému sem tam vezmu a použijí také 🙂 (je dokonalý)

Mimo jiné jsme testovali i novinku od značky Nivea Baby, a to Micellar gel na koupání a Micellar šampón. 

V nemocnici jsme s sebou měli sbalený mycí gel. Musím říct, že jsem nebyla spokojená jen já, ale i můj syn byl hrozně spokojený. Ta vůně byla opět neodolatelná.

Jsem nadšená složením tohoto gelu a hlavně tím, jak zanechává jemnou pokožku miminka. Není potřeba už přidávat žádný olejíček do koupele. A to je pro mě velké plus 🙂 Když už jsem se dostala k olejíčku - dostali jsme k vyzkoušení také olejíček, který používáme na masáže po koupeli a přiznám se, že i já si s ním sem tam namažu břicho.  Je úžasný. Opět typicka vůně kterou prostě milujeme, ale i konzistence olejíčku je dokonalá. 

Dále jsme vyzkoušeli Micellar šampón, který si zabavil můj starší syn a nechce žádný jiný 🙂 Je mu 5 let a za celá léta neměl tak krásně jemné vlásky a pokožku. Šampón má opět super složení, krásně voní a nevysušuje. Navíc je v praktickém balení s pumpičkou. 

S celou řadou Nivea Baby jsme na 100 % spokojení. Nemáme žádné zápory. Našli jsme jedině klady 🙂 Děkujeme ještě jednou za možnost testování a věřím že zůstaneme věrní. 

#test_nivea #recenze #zkusenosti_nivea_baby

Začni psát komentář...

Odešli