Co právě vyrábíte?
Přeji krásný den, děvčata!
Sice se už tento týden celkem ochladilo, ale podzim je v plném proudu. Všude okolo je barevné listí a není nic hezčího než si vyjít na procházku se svými dětmi a pouštět přitom draka. Tuhle hřejivou náladu si ale chceme udržet i doma. V KiKu najdete spoustu dekorací a doplňků, díky kterým si můžete váš domov zútulnit.
Mě by ale zajímalo, zda něco vyrábíte při podzimních večerech? Nemusí to být nic podzimního, ale máte nějaké tipy, jak vylepšit svůj domov? A používáte k tomu i nějaké drobnosti z KiKu? My tam toho totiž máme na DIY mraky!
Vaše Klára

@klara_kik Dělám klasicky věnec na stůl a na dveře, potom mě baví dělat takové ty plstěné ozdoby (soby, hvězdičky, vločky...), každý rok vyrábím adventní kalendář, letos jsem viděla i ozdoby z usušené pomerančové kůry - vykrojit z kůry třeba stromeček, hvězdičku; chci ještě vyzkoušet svícen z uříznutého kmenu, vystříhat vločky na okno, přídělat "pocukrované" šišky; a taky jsem viděla ozdoby ze slepené směsi pro ptáky - směs se naplní do formiček, nechá zatuhnout a pověsí venku na stromek a když zbyde čas, tak bych se ráda pokusila o nějaká DIY přáníčka 🙂
Já s dcerkou kreslim nebo dlabeme dyne, ale to je zatím vse
Tak já siju věci pro dceru a vytvářím podzimní a už i zimní výzdobu 😊
Vyrábíme dětský pokoj a dělníci nám tu akorát výrábějí nepořádek (doma i venku). Letos se musím smířit s tím, že při třech dětech) a rozkopaném baráku) nestíhám a buď koupit dekorace nebo se bez nich obejít.
@klara_kik krasne podzimní dopoledne, my jsme tvořili podzimní věneček, malý ho už stihl trochu oškubat. Potom jsem malému uhackovala cepicku, moji první, ouška ještě nemám prisita. A malém jsem konečně dodělala slibovány lapac snu. V kiku nakupuji dekorace moc rada a využívám je i na foceni, ale teď na podzim jsem tam ještě nestihla zajít. Už se ale těším 😀
Adventní kalendář pro děti na který jsme si zakoupili nějaké věci nedávno u Vás v Kik.

@zlutykonik krása 🙂