icon

Co právě vyrábíte?

klara_kik
Moderátor
22. říj 2018

Přeji krásný den, děvčata!

Sice se už tento týden celkem ochladilo, ale podzim je v plném proudu. Všude okolo je barevné listí a není nic hezčího než si vyjít na procházku se svými dětmi a pouštět přitom draka. Tuhle hřejivou náladu si ale chceme udržet i doma. V KiKu najdete spoustu dekorací a doplňků, díky kterým si můžete váš domov zútulnit.

Mě by ale zajímalo, zda něco vyrábíte při podzimních večerech? Nemusí to být nic podzimního, ale máte nějaké tipy, jak vylepšit svůj domov? A používáte k tomu i nějaké drobnosti z KiKu? My tam toho totiž máme na DIY mraky!

Vaše Klára

Co právě vyrábíte?
Strana
z4
dvojka
23. říj 2018

@zlutykonik krása 🙂

zaludova
23. říj 2018

@klara_kik Dělám klasicky věnec na stůl a na dveře, potom mě baví dělat takové ty plstěné ozdoby (soby, hvězdičky, vločky...), každý rok vyrábím adventní kalendář, letos jsem viděla i ozdoby z usušené pomerančové kůry - vykrojit z kůry třeba stromeček, hvězdičku; chci ještě vyzkoušet svícen z uříznutého kmenu, vystříhat vločky na okno, přídělat "pocukrované" šišky; a taky jsem viděla ozdoby ze slepené směsi pro ptáky - směs se naplní do formiček, nechá zatuhnout a pověsí venku na stromek a když zbyde čas, tak bych se ráda pokusila o nějaká DIY přáníčka 🙂

klara_kik
autorModerátor
23. říj 2018

@zaludova To jsou krásné nápady! 🙂 Asi se nechám inspirovat a zkusíme s dětmi vyrobit zobání pro ptáčky ❤😉

yvonneullmann
23. říj 2018

Pomáhám tchýni s dušičkovou dekorací.

pandice
23. říj 2018

Po večerech (spíše nocích 😅 ) tvořím aktivity pro prtě. Malý asi podědil kus kreativity, tak přes den občas něco společně vyrábíme. Třeba garáž pro auta nebo lucerničku do lampionového průvodu.

jackie3
23. říj 2018

Peřinky pro panenky...

nikyselen
23. říj 2018

akorad jsme udelali věnec na dvere o vikendu..

kackark
23. říj 2018

Tvoříme s dětmi ve škole 🤗

anna0306
23. říj 2018

Věnce a různé podzimní dekorace do oken 🙂

matty.
23. říj 2018

S malou jsme vyrábely zvířátka z kaštanu

radkon
23. říj 2018

S manželem jsme dětem vyřezali dýní a dnes měl syn ve školce podzimní dilnicky 😊

mina_
23. říj 2018

@klara_kik me šití bavím, pořád se učím něco nového, dneska hotové toto 😉

romaz
23. říj 2018

Šiji. Jednoduché věci - dnes jsem došila "pyžamožrouta" pro dceru, aby nám šlo lépe uklízení pyžamka

pomoztekacence
24. říj 2018

Já s dcerkou kreslim nebo dlabeme dyne, ale to je zatím vse

vikca214
24. říj 2018

Tak já siju věci pro dceru a vytvářím podzimní a už i zimní výzdobu 😊

klara_kik
autorModerátor
24. říj 2018

@romaz Ten je úžasný! 😍

romaz
24. říj 2018

@klara_kik moc děkuji

mina_
25. říj 2018

aby mi ruce nezakrněly..... byly jsme pouštět draky a bohužel vítr nám s nimi praštil o zem, takže jsou na cáry.... a tak jsem včera sedla k šicímu stroji a vyrobila odle torza draka z látky a hned jsme ho byli ozkoušet a letí 🙂 takže radost veliká

mina_
25. říj 2018

tady už je hodne daleko

klarinka10
25. říj 2018

Vytvářeli jsme s dcerou Dýňáka 🙂

snany
25. říj 2018

Vyrábíme dětský pokoj a dělníci nám tu akorát výrábějí nepořádek (doma i venku). Letos se musím smířit s tím, že při třech dětech) a rozkopaném baráku) nestíhám a buď koupit dekorace nebo se bez nich obejít.

jitkaak
25. říj 2018

@klara_kik krasne podzimní dopoledne, my jsme tvořili podzimní věneček, malý ho už stihl trochu oškubat. Potom jsem malému uhackovala cepicku, moji první, ouška ještě nemám prisita. A malém jsem konečně dodělala slibovány lapac snu. V kiku nakupuji dekorace moc rada a využívám je i na foceni, ale teď na podzim jsem tam ještě nestihla zajít. Už se ale těším 😀

a_nnysek
25. říj 2018

@klara_kik Dáváme starým krabicím od UM nový kabátek 🙂

klara_kik
autorModerátor
25. říj 2018

@jitkaak To jsou tak krásné výrobky! 😍 Ta čepička je boží😉❤

klara_kik
autorModerátor
25. říj 2018

@a_nnysek To je ubrousková technika? 🙂

a_nnysek
25. říj 2018

@klara_kik ano 🙂

klara_kik
autorModerátor
25. říj 2018

@a_nnysek Také jsem zkoušela 🙂. Vypadá to opravdu efektně 😉🙂

yvonneullmann
25. říj 2018

Dnešní tvoření

vercula7
26. říj 2018

Adventní kalendář pro děti na který jsme si zakoupili nějaké věci nedávno u Vás v Kik.

Strana
z4