icon

Soutěž: Máte doma domácího mazlíčka?

klara_kik
Moderátor
24. říj 2018

Zdravím děvčata!

Když jde o domácí mazlíčky, tak se prý lidé dělí na milovníky koček a příznivce psů. Do jaké skupiny patříte vy? Já se přiznám, že se nepřikláním ani na jednu stranu. Kočky jsou elegantní stvoření, ale mají svou hlavu. A pes je prý nejvěrnější přítel člověka. Já ale zkrátka miluju kočky i pejsky :D. Neumím si mezi nimi vybrat.

V poslední době jsem zaznamenala trend oblečků pro pejsky. Co na to říkáte? Nejzajímavější odpovědi odměníme třemi poukázkami v celkové hodnotě 750 Kč. Už se na ně těším!

Hezký den,
Klára

Soutěž: Máte doma domácího mazlíčka?
Strana
z7
zavodnice
25. říj 2018

Když jsem se v pubertě cítila osamělá, začala jsem toužit po pejskovi. Když se mi v 18 podařilo ukecat rodiče, pořídila jsem si štěňátko labradora a na 15 let to byla moje nejlepší kámoška. I teď mám labradorku, jsou to úžasní psi, i když uznávám, že rozmazlení, protože nejlíp se vyspí samozřejmě v posteli, i když má ortopedický pelíšek za dva tisíce 🙂.
Obleček nedáváme proti zimě, ale proti dešti. Přece jen už je to seniorka, tak aby jí nenastydly třeba ledviny. Má krásný svítivě žlutý s reflexními prvky a dělá parádu 🙂.

amalka89
25. říj 2018

Máme doma dvě kočky, ty tedy bydlí u manžela v dílně a psa, krizenku jr a boxera,naše třetí dítě. Oblecky dávám jen na foceni, třeba na svatebním měla zavoj, na vánočním zase santovskou čepici 🙂
Když sem byla malá, měli jsme dalmatina, máma tenkrat dostala od známých pytel oblečení po dětech, moc se jí to oblečení nelíbilo,ale bylo ji trapně odmitnout. No tak sme ty trička oblikli psovi a ten den nám pes utekl. Právě k těm známým na zahradu. V tom jejich tricku. Víckrát už máma.nic nedostala🙂

petaov
25. říj 2018

Jako malá jsem sbírala pohlednice koček, líbily se mi hlavně perské kočky. Jejich kožich mi připomínal příjemnou deku. Kočky se mi líbily na pohlednicích, ale přála jsem si psa. K Vánocům jsem každoročně psala, že si přeji psa, nejlépe dva 🙂 Bydleli jsme v paneláku, takže mi ho naši nekoupili. Místo toho jsem dostávala puzzle se psy, odpadkový koš se psy, tamagotchi - virtuální pes atd. Nyní když už mám vlastní rodinu, netoužím ani po jednom zvířeti. Naopak se přiznám, že k nim mám poslední léta averzi. Tchýně i babička mého muže mají několik koček a vždy máme v jídle jejich chlupy. A co se týče psů, pravidelně štěkají přímo pod okny našeho domu, když jde mladší syn spát. Bydlíme přímo naproti obchodu, kde jsou často psi přivázáni a štěkají na celé sídliště. A to neumluvím o tom, kolikrát jsem už čistila dětské botičky od psích exkrementů (když to řeknu slušně). Možná, že kdyby mi rodiče koupili kdysi psa, měla bych teď k oběma zvířatům jiný vztah, kdo ví...

schybolova
25. říj 2018

Mám doma kocoura Huga. Je to gaucak, co ma svoji hlavu a nekdy mi leze pekne na nervy, zejmena kdyz otravuje pred 4 rano, to bych ho nejradsi vystrelila nekde mimo. Ale psa bych nechtela, ac mi pejsci nevadi tak bycho ho nechtela, kocky jsou takove bezudrzbove proti psum. Chtela jsem napsat ze nekousou, ale to bych kecala 😀 jsou to potvory ukousane a udrapane 😀

lobella
25. říj 2018

Mam rada oboji, kocky i psy, ale jak se rika, kocka je mrcha a prijde si, kdyz chce, psa beru jako partaka do veseleho i neveseleho obdobi, je tu vzdy....preferuji vetsi psy, takove ty mysi na voditku, co se motaji mezi nohy a stekaji jak vztekli, ty ne, jelikoz tedy velke a chlupate, odmitam jakekoliv oblecky, o to vic ty infantilni, kdy ze psa delame soba atd, jediny oblecek, ktery nas hafan mel, je bily motylek, kdyz jsme meli svatbu, aby byl frajer, ale vic bych na nej nikdy nenavlikla, je to pes a psem ma i byt

kacazagi
25. říj 2018

máme psa bostonka a kočku mainku a rybičky... k tomu tři kluky.. to je divočina 🙂

klara_kik
autorModerátor
25. říj 2018

@lobella @jitka213 @shak29 Děkujeme všem za účast v soutěži a gratulujeme výherkyním! 🙂 🎉 Vítězkám se ozveme do soukromé zprávy 😉.

lvicek2000
25. říj 2018

Já jsem kočkomil, bohužel jsme se museli letos na konci srpna s naším panem Matějem po 13 letech rozloučit. Byl to miláček a člen rodiny, který vždycky dokázal poznat lidské trápení a být na blízku. Vždycky mě fascinovalo, jak ta němá tvář dokázala vždy porozumět a jak uměl mluvit očima. Dodnes nám moc chybí...

lvicek2000
25. říj 2018

@klara_kik nevšimla jsem si deadlinu 😉

andyy20
25. říj 2018

Já osobně miluji pejsky a našim nejvěrnějším přítelem v rodině, který Nám dělá radost už tři roky je naše skvělá a nejlepší čivava Megi 😊

nicky_2
26. říj 2018

já jsem tedy milovnicí pejsků, kočku bych si do bytu nikdy nepořídila, pejska klidně, ale je to velká starost a zodpovědnost, proto jsem zastáncem třetí varianty a máme zakrslého králíka 🙂 je to další člen rodiny a myslím, že si s ním užijeme stejně legrace jako s jiným čtyřnohým mazlíčkem. Docela by mě zajímalo, jak by vypadala kolekce oblečků pro králíky 🙂

jitka213
26. říj 2018

@klara_kik S Willym moc a moc dekujeme, mame obrovskou radost, haf haf ❤️🐕

vercula7
26. říj 2018

Doma máme dva pejsky ,velké akvárium s rybkami ,papouška Alexandra malého ,hada a morčátko .Zvirata milujeme a učíme naše děti od malinka s nimi žít ,starat se o ně a zodpovědnosti k nim .Já osobně se nestranim také ani k jednomu buď kočky nebo psy mám ráda obojí a proto jsem pracovník útulku ,jelikož pocit pomáhat opuštěným a týraným pejskum a kocickam je k nezaplacení .

michaelah94
26. říj 2018

No mazlíčků máme doma plno od skinny morčat, slepiček, agam až po tři hafany... Ale oblékáme jen naši nejmenší Nelu, jak nemá v tomhle počasí mikinu, tak ven prostě nepůjde a když ji tam násilím odneseme, tak hned běží domů 😃. Mě se oblečky na pejscích líbí ale nic se nesmí přehánět. Třeba takové psi boty už se mi nelíbí, měla je kamarádka a když jsem viděla, jak psík chudák chodí, bylo mi ho líto. Já jsem teď objednávala pro naši Nelu tuhle růžovou mikinu, už se těším, až přijde (miluju takovéhle typy oblečení i u miminek).. PS je škoda, že v Kik není větší výběr oblečení pro hafany.

zaludova
26. říj 2018

Mně se oblečky na malých plemenech líbí moc. Jako samozřejmě všeho s mírou. Nalakované drápky už jsou trochu úlet, ale obzvlášť malá plemena, která mají bříško těsně nad zemí, tak pro ně je bundička k nezaplacení. Naše fenka je nosívala od podzimu do jara. A i přesto, že jsem byla pejskomil, tak teď po přestěhování do bytu bych bych byla spíš pro kočičku 🙂

klara_kik
autorModerátor
26. říj 2018

@michaelah94 To je k sežřání 😍

petuliee
26. říj 2018

3 měsíční Mína

jenyska4
26. říj 2018

Máme pejska jorksirka se jménem keis. Je to chlapeček, ale do jednoho velkého trapasu to byla holčička. Já už to tak v životě mám, že když se pro něco rozhodnu chci to bohužel hned a plná nadšení vše realizuju. Takže, když jsem uviděla krásnou holčičku jorksirka s nádhernou mašlí a slušivém oblečků mé srdce zaplesalo a už jsem seděla u počítače a hledala fenecku. Bohužel všude byli inzerovaný kluci a když už se naskytla fenecka tak to pro mě byla dálka. Nevadí, budu mít chlapečka a bude nosit holčičí oblečky kdo co pozná říkala jsem si a na benzínové pumpě jsem si pejska převzala. Byla sobota a obchody pro pejsky byly otevřené jen v tescu. No oblečky tam měli celkem nic moc a hlavně šíleně drahé. Tak mě napadl Kik... Pořídila jsem tam pelíšek, mají takové deky s kostičkama ty mají dodneška a ještě jsem pořídila spoustu oblečků a hraček... Stalo to zlomek ceny co v tescu. No a už nám nic nebránilo chodit na procházku. Hrozně jsem si přála dceru a mít vše růžové a marsmelou, ale vždy na UTZ pan doktor sdělil, že čekáme kluka. Nebrala jsem to tragicky, hlavně to zdraví jsem si říkala, ale nevybourene přání jsem si splnila tenkrát na psovi. Takže jsem se nesla, vedle mě keisinka s beruškou v hlavě a krásných sateckach. Klapalo nam to přesně tři měsíce. Když byla štěňátko capla a vycurala se, ale mě vůbec nedošlo, že když je to pes tak jednoho krásného dne zvedne nožku a začne obcuravat rohy a květináče a prostě celé náměstí taková já jsem byla koza a ještě vám to tu píšu. No, takže se to stalo, bylo to na náměstí, kdy měla na sobě krásně ušité krajkové růžové šaty prostě ten nejvíc nejsladší obleček... Všude lidi, kteří se na ni usmívali jak je to krásná fenecka tak v tu chvíli ona vlastně on zvedla nohu a bylo. Lidi si klepali na čelo ještě v zatáčce já se málem hambou propadla... Od té doby je to keis a oblečky máme dva... jeden na vánoce a jeden na tuhou zimu... Už to neřeším, protože jsem pár měsíců na to jsem otěhotněla a místo psích oblečků kupují v kiku šaty a čalenky pro naši princeznu,ale trapas to byl to jo.

vikca214
26. říj 2018

Mám ráda pejsky i Kočičky stejně, dokonce mám 5 čerstvých štěňátek 😍 a co se týče oblečků, záleží jaké mají využití, pokud jen na parádu tak jsem zásadně proti, ale pokud to je tak jako známá že pes ji bez svetru nebyleze v zimě ven, tak proč ne někteří psi jsou hold zmrzlici 😉

mataata
26. říj 2018

Řadím se do skupiny kočkomilů 🐱 - psi jsou pro mě méně samostatné a slintající stvoření. Oblečkům pro pejsky zrovna moc nefandím, ale zase chápu, že my si v zimě oblečeme zimní kabát, a potom pejskovi, který je zvyklý žít s námi v bytě, bude na procházce venku zima. Takže proč ne. Taky si teď ze skříně ráda vybalím zimní kabát.
Hlavně ať to vyhovuje těm čtyřnohým manekýnům 💃 ❄

uglyduckling
27. říj 2018

Nejde nemilovat 😀

adrianka1816
27. říj 2018

Ano pejska a potkany 😊 Miluje všechny ostatní zvířátka💕a potkani jsou hrozně chytří chodí po rohu klece ale nesmí nikdy šlapnout na zem! 😁 je to vtipné je pozorovat mají celý den otevřenou klec takže si s nima pejsek jde vždy hrát, jen opatrně čumákem potkani mu ho vždy obejmout pacickama a pak si hrajou

pomoztekacence
27. říj 2018

@adrianka1816 je krásný,my máme taky tři potkanky.Jsou to zlaticka,rada vydim další 🙂

klara_kik
autorModerátor
27. říj 2018

@uglyduckling úžasná fotka! 😍

pomoztekacence
27. říj 2018
adrianka1816
27. říj 2018

@pomoztekacence měli jsme původně dva ale neodolali jsme a pořídili 3tiho 😁💕 jsou to hrozně chytre zvířátka 😊 paradoxně jsme ho šli koupit minutu před jeho smrti. Byl tam poslední a bylo nám ho líto, za minutu přišel chlap s pixlou jestli mají potkany.. 😟 naštěstí už byl u nás 💕

vegal
27. říj 2018

Zvíře nemáme. Občas na zahradu zabrousí kočka, ale většinou ji vidíme jen z okna.
S našim synem bychom museli mít minimálně poníka, protože všechno menší by mohl, při pokusu o nasednutí, pochroumat 🙂

andinka97
27. říj 2018

my mely pejska, ale u babičky se má na zahradě líp než zavřeny v bytovce. Tak jsme si pořídili kočičku, krajtu a šnečky. Za pejskem se jezdíme mazlit ❤ jak pejsek tak i kočička jsou úžasný mazlíci A Eliška oba má moc ráda

Strana
z7