icon

SOUTĚŽ: Rozdáváme kojenecké potřeby NUK 😊

katka_kosikcz
16. pro 2017

Krásné sobotní dopoledne všem maminkám 😊 🌞☃
Dostali jsme od naší dodavatelky Šárky 3 dárečky značky NUK a tak bychom Vám je chtěli dát. 🍼🎁👶

Do soutěže se zapojíte komentářem, zda máte se značkou NUK nějaké zkušenosti. Jestli se vám líbí jejich široká nabídka. Pokud máte nějakou jinou oblíbenou značku kojeneckých potřeb, tak ji klidně napište i s důvodem, proč je zrovna ona pro vás ta pravá 😊❤😇

1x Elektrická ohřívačka láhví
1x NUK Forest Fun Hračka knížka
1x NUK Láhev Nature Sense 150ml

Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.

Soutěž probíhá dnes 16.12.2017 do půlnoci.

SOUTĚŽ: Rozdáváme kojenecké potřeby NUK 😊SOUTĚŽ: Rozdáváme kojenecké potřeby NUK 😊SOUTĚŽ: Rozdáváme kojenecké potřeby NUK 😊
Strana
z6
kkaatte
16. pro 2017

Já ani netušila, že mají v sortimentu hračky. My měli lžičky a dudlíky Nuk. Dcera naštěstí nebyla vybíravá, tak měla víc značek, třeba Mam 😉

veronikakvakova
16. pro 2017

Od NUK máme lahvičky a jsou skvělé,náš čtyřměsíční prcek si na ně zvykl a jiné nechce :D
Pak máme ještě takovou tu malou cestovní odsávačku tu zas tak rád prcek nemá :D A dokonce máme i nůžky na nehtíky teto značky 🙂 Jen jsem je kupovala ve spěchu a tomu našemu chlapákovi koupila růžové :D ale nestěžuje si 🙂 S touto značkou jsme spokojeni ,hlavně co se týče lahví . 🙂

verrys
16. pro 2017

Doma mame dudliky od NUK, maly je ale bohuzel nechce. Jinak hodne veci mame od MAM a dudliky bere maly jen od Aventu 🙂

terezs2716
16. pro 2017

Se značkou NUK máme zkušenosti,hlavně co se hraček týče. Líbí se mi jejich kolekce se sovama. Máme tři sovy a medvídka spinkáčka. Nakoupila jsem i dudlíky,ale dcera je bezdudlíková,tak ty asi pošleme dál.

petra_pf
16. pro 2017

Nuk byly oblíbené dudlíky 🙂 Máme rádi také moc výrobky od AVENT.

kachna_b
16. pro 2017

Náš malý musi byť na UM, takže sa u nás hromadia všetky možné lahvičky, savičky, dudlíky a stále nemá svoju obľúbenú. Skúsili sme viac značiek, ale so značkou NUK ešte žiadnu skúsenosť nemáme. Tak snáď to bude už tá posledná otestovaná a malý bude spokojný

veruna109
16. pro 2017

Od NUK máme lahvičky a jsme spokojeni 🙂

weronyc
16. pro 2017

Se značkou NUK zkušenosti máme. Jejich lahvičky a hračky jsou za nás 🔝

saroukri
16. pro 2017

Máme doma lahvičku od NUK a také lžičky. Zatím používáme k dokrmům lahev od Tommee Tippee se savičkou č.1 a jsme s ní pokojení, má měkčí silikon a menší průtok a naší malé se z ní lépe pije. Až povyroste, tak zkusíme větší NUK lahev, kterou jsme dostali jeko dárek při narození miminka.

sarka49
16. pro 2017

Se značkou NUK mám zkušenost pouze s prsními vložkami. Ráda jsem je používala, oproti levnější konkurenci byly super.

luj89
16. pro 2017

Zatim mame male kojene miminko, takze toho mnoho nepotrebovalo, ale co nevidet bude dcerka zacinat s prikrmy, takze uz jsem koupila NUK misticku se dvema vicky. A vlastne ma od NUK hracku - zavesny domecek s sustivym okynkem a piskacim balonkem 🙂

evusk
16. pro 2017

My NUK používáme často Mají hezké dětské hračky, učící lahvičku i šidítko , které máme doma. Se vším jsem maximálně spokojena.

kaczorka
16. pro 2017

Od NUK máme dudlíky a lahvičky,jiné značky malý nechtěl.. A zatím spokojenost 😉 U druhého budeme značku NUK také používat.

nikolab20
16. pro 2017

NUK u nás celkem vedl. Od dudlíku přes lahvičky až po hračky. Líbí se mi, že tuto značku seženu snad všude a i cenově je dostupná. Jiné značky člověk sežene třeba jen v určitých prodejnách nebo přes internet

mmmko
16. pro 2017

Dobry den, do značky NUK používáme hlavně dudlíky a máme i lahvičku. Zakoupili jsme i ohřívač láhví a přikrmů, ale ten se nám bohužel pokazil. Z dalších značek mám moc ráda AVENT, hlavně pro šíři sortimentu. Hezkou sobotu

jarcca
16. pro 2017

Synovi moc vyhovoval Nuk hrníček! Já jsem byla moc ráda za Nuk mysku, ze které dítě neztrácí jídlo! 🙂 Tu určitě využiju i u druhého! Jediné co synovi nesedlo byli dudlíky...ty měl raději Lovi nebo MAM.

kajina266
16. pro 2017

Čekám první miminko, takže sama zkušenost žádnou nemám. Ale co jsem si nacetla různé informace a mám zkušenosti od kamaradek, tak si určitě výrobky od vaší značky NUK koupím 😊 Takže výhra by byla krásná ☺

baterkaterka
16. pro 2017

Od NUKU máme lahvičku, protože malé vyhovuje tvar "savičky". Zvláštní proto je, že dudlíky od vás, máme tři, odmítá a jede pořád ten jeden, co dostala v porodnici..

twistinka123
16. pro 2017

nase mala Verunka kdyz se narodila tak nechtela zadny dudlik a porad plac.zachranil nas az dudlik NUK. diky NUKu mame klidne noce 🙂 a nase mala je spokojena (my rodice take). hezke svatky!

dvorkada
16. pro 2017

U nás jedině nuk, všichni tři kluci nic jiného nebrali,jak dudlíky tak lahvičky,za nás super značka 😉

lenkajan
16. pro 2017

Co se týká lahviček, nepoužíváme od půl roku jiné než právě NUK a jsme maximálně spokojeni. Od NUK jsme měli i několik hraček, ale z těch už malá odrostla. Za mě je NUK zárukou kvality!

bassetlady
16. pro 2017

NUK to u nás vyhrál kolekcí se Snoopym 👍

sestrymaretovy
16. pro 2017

Od značky Nuk máme dudlíky, jiné malá nechtěla, dále láhvičky, a pár hraček, ale jsme s Nukem velmi spokojená, hlavně malá
další značka námi používaná je Difrax, Avent.

mandyn
16. pro 2017

Se značkou NUK mám dobré zkušenosti, kvalitní, cenově dostupné, hezký design, prckovi výrobky vyhovují. I se starším mám s touto značkou dobrou zkušenost, jen dudlík nechtěl jiný než od MAM. Ten tedy kupuji i tomu mladšímu, líbí se mi úzký krček kvůli zoubkům.

alenka146
16. pro 2017

Nuk je super značka! Malá má několik dudlíků, které má hodně ráda (teda měla, teď už je moc nechce). Potom máme nádherný hrací kolotoč nad postýlku - se sovičkama. Ten je nejvíc nejhezčí! Ty jejich sovičky já i dcerka milujeme 🙂

butterfly79
16. pro 2017

Já mám syny skoro 15let a skoro 10 let. U obou jsme používali dudlíky. Ty jsou prostě jedinečné a i v té době měli hezké motivy. Ještě dnes je mají schované v krabici s ostatníma věcma, když byli malí 🙂. Jednou se nám stalo, že jsme v obchod´áku dudlík stratili a když jsme tam chtěli koupit nový, tak od Nuku měli jen gumový ( my používali silikonový ). No musel ho syn vzít na milost, ale jen co to šlo, tak jsme koupili zase silikonový a byla spokojenost. Taky jsme od Nuku používali učící hrnek. U mladšího jsme museli vyzkoušet i jiné značky, protože u něj byl problém vůbec do něj něco dostat.
Ted´ čekáme třetí miminko a už máme koupený opět dudlík od Nuku a tentokrát v růžové barvě 🙂.
A musím dodat, že jsme byli spokojení s výrobky od Nuku co jsme vyzkoušeli 🙂

claudie89
16. pro 2017

Nuk máme moc řadí. Hlavně jejich hračky,ale i ostatní výrobky vypadají super😊

olga_
16. pro 2017

Super vypadají hračky. Nás se lahvičky, dudlíky apod. nikdy netýkaly... Teď čekám dvojčátka, doufám, že budou zase stačit ty hračky, ale člověk nikdy neví.

beruszka82
16. pro 2017

Nuk u nás nejoblíbenější značka u prvního chlapečeka ten žádnou jinou značku dudlíku a lahviček nechtěl u druhého je to avent láhev a dudlík lovi ten scháníme vždy všude možně,v okolí nedostatkové zboží,ale chystáme se na netekoucí hrneček opět z nu❤ hlavní je jejich spokojenost ❤

nijij
16. pro 2017

Od Nuku mame ohřívačku, byla to ta nejlepší koupě. Na vánoce chceme pořídit i druhou aby měl malý čajík neustále teplý. Jinak dudliky nepoužívame, maly je nechtěl vlastně nechtěl žádný dudlik. A láhve používáme Tommee Tippee ty jsem dostala jako vzorek v poradne když jsem byla těhotná a už jsme u nich zůstaly

Strana
z6