icon

SOUTĚŽ: Rozdáváme kojenecké potřeby NUK 😊

katka_kosikcz
16. pro 2017

Krásné sobotní dopoledne všem maminkám 😊 🌞☃
Dostali jsme od naší dodavatelky Šárky 3 dárečky značky NUK a tak bychom Vám je chtěli dát. 🍼🎁👶

Do soutěže se zapojíte komentářem, zda máte se značkou NUK nějaké zkušenosti. Jestli se vám líbí jejich široká nabídka. Pokud máte nějakou jinou oblíbenou značku kojeneckých potřeb, tak ji klidně napište i s důvodem, proč je zrovna ona pro vás ta pravá 😊❤😇

1x Elektrická ohřívačka láhví
1x NUK Forest Fun Hračka knížka
1x NUK Láhev Nature Sense 150ml

Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.

Soutěž probíhá dnes 16.12.2017 do půlnoci.

SOUTĚŽ: Rozdáváme kojenecké potřeby NUK 😊SOUTĚŽ: Rozdáváme kojenecké potřeby NUK 😊SOUTĚŽ: Rozdáváme kojenecké potřeby NUK 😊
Strana
z6
igiana
16. pro 2017

Od NUKu mame lyžičky, dudliky i lahev, tato značka je kvalitní za dobrou cenu

eva1987
16. pro 2017

Já si ráda zasoutěžím, určitě stejně nevyhraji 😀 ale výhra by se hodila pro moji sestřenici, které se má narodit holčička v lednu. Se značkou NUK mám dobré zkušenosti, jak s lahvičkami, tak i s dudlíky a vyjímaje i hračky používala jsem u první dcery, teď u syna jsem používala dudlíky MAM jiné nechce, flašky odmítá úplně všechny, takže pije jen s obyčejného hrnečku a nebo klasicky z pohárku.

popelucha
16. pro 2017

S NUKem zkusenosti nemam, ale posilhavam po lahvice. Stale jsem nenasla pro syna lahvicku, ze ktere by pri hlidani prijal mleko...

pekosek
16. pro 2017

Od značky nuk mám dudlíky, lahve, řetízky na dudlík, krytky na dudlík. Asi nejoblíbenější je nuk čistící prostředek na lahve. Ten využívám denně a používám výhradě jen značku nuk. Se vším naprostá spokojenost.

aja55
16. pro 2017

S vasi znackou mam dobre zkusenosti obzvlaste u starsi dcery,ktera SI moc oblibila vas dudlik. Ted cekame kluka a urcite budu nakupovat vyrobky od vasi znacky. Vzhledove a co se tyce funkcnosti jsou vase vyrobky dobre reseni. Pro male dite vase lahvicky jsou idealni , dobre se drzi v malych rucickach coz je pro ne dulezite. Vase vyrobky jsou I financne dostupne pro maminky a hlavne kvalitni a overene. Krasne vanoce a hodne stesti v Novem rice.

luonnatar
16. pro 2017

Od značky NUk používáme láhve na pytí s membánou jsou super a jsem s touto značkou velice spokojena. Pro mě je i velice oblíbená značka Mam. ta u mě vede

hanule01
16. pro 2017

Se značkou Nuk mám zkušenost co se týče dudlíků, od nich máme všechny 🙂 Jinak lahvičky mám od značky MAM. Doporučila mi je kamaradka a líbí se mi, že se dají sterilizovat v mikrovlnce. Mám pro malého připravenou lahvičku Nuk Active Cup - má krásný motiv s medvídkem Pú.

janeve
16. pro 2017

Od značky Nuk máme nejvíce rádi dudlík 🙂, ale máme zkušenost i s usínáčkem, lahví na mléko a čističem lahví. Fajn značka a výrobky 🙂

uglyduckling
16. pro 2017

U syna jsme používali výrobky značky Avent, ale kamarádka, která má miminko, pěje na značku Nuk samou chválu, takže asi tentokrát pro dceru vyzkoušíme výrobky této značky 🙂

hhranolka
16. pro 2017

tak upřímně nemám zkušenost 🙂 máme spíš avent.... tak rádi vyzkoušíme, pokud se usměje štěští 🙂

katka_kosikcz
autor
16. pro 2017

Děkuji moc za komentáře, jsem moc ráda, že je NUK mezi maminkami tak oblíbený, když ho máme v nabídce 😍🍼🐝

germaine
16. pro 2017

Nejlepší výrobky byli dudlíky - jiné jsme ani nepoužívali - top byli s Mickeym a MInnie, ale nepohrdli jsme ani Medvídkem Pú 🙂

i_v_c_a
16. pro 2017

Mame zkusenost s hrackami, dudliky pouzivame Avent.

hanyas
16. pro 2017

Tak ja osobne vybavicku teprve vybiram a abych pravdu rekla, na znacku NUK jsem ani nekoukala 🙂 kamaradka mi doporucila Avent, tak jsem se rozkoukavala tam, ale, ted kdyz koukam na NUK, mam chut vybirat znovu 🙂 lahve i treba dudliky NUK me lakaji vic! Vyhra by byla super! 🙂

lucisek89
16. pro 2017

S touto značkou máme výborné zkušenosti, používáme jak láhve, tak i dudlíky, které má malý nejraději 🙂

badyr
16. pro 2017

S touto značkou zatím zkušenosti nemám, ale naší malé princezně jsme prozatím do výbavičky pořídili dudlík, láhev, lžičky a klip na dudlík, právě od NUKu😉

makynaeliska
16. pro 2017

Od nuku mame vsechny dudliky,lahvicky taky asi dve a dokonce flasku s brckem ☺️

cinda82
16. pro 2017

U nás jsou stále v kurzu dudlíky, a to jí je už 2,5 🙂

fandysek_1
16. pro 2017

Zkoušíme dudlik Nuk, ale bez úspěchu náš chlapeček nehodlá dudat. Nabídka usinacku je hezká.

monunkaaa
16. pro 2017

Se značkou nuk máme dobré zkušenosti,lahvicky i dudlik.
Určitě by se nám výhra hodila,máme 3 měsíční berušku.

toucha
16. pro 2017

Od NUKu máme hračky a jsou super 👍, kojenecké lahvičky a dudlíky používáme od Aventu.

kikinkaka
16. pro 2017

U všech tří dětí používám zn.Nuk a jsem spokojená. Jedna z nejlepších značek na trhu. Máme lahvičky,savičky,dudlíky, hřebínky apod. Kvalitní a hlavně stylově se mi líbí třeba motivy od Disney.

xmartinka7
16. pro 2017

My máme od NUK nejoblibenejsi svitici nocni dudliky.

odysseia
16. pro 2017

Hlavní lahev používáme od MAM, malý z ní pije rád, ale myju přípravkem od NUKu. NUK máme na hraní - kostku, knížku a teď učíčí hrnek, u kterého to zatím vypadá na úspěch, ale to poznám časem. 🙂

dine2
16. pro 2017

Z výrobků Nuk používáme lahvičku na učení - jediná, kterou holky nedokázaly vylévat na zem 🙂

mixitka25
16. pro 2017

Znacku NUK znam, nicmene zkusenosti s ni nemam, protoze se mi teprve pristi rok na prelomu duben - kveten narodi prvni dite. Urcite bychom radi vyzkouseli 🙂 a pokud nevyhrajeme, urcite neco poridime i tak 🙂 preji hezky sobotni podvecer 🙂

pavlk
16. pro 2017

Dcera používala od nuku snad vše od dudliku přes lahvicky az po ucici hrneček. Syn zatím nic, ale ta doba určitě ještě přijde.

miba22
16. pro 2017

Nuk jsme zatím měli pouze dudlík. Jiné věci (kromě hraček) zatím nebyly potřeba

dandaa
16. pro 2017

Od NUK jsem měla dudlíky,ale malý je nechtěl tak jsem je dala pro miminka do kojenaku. Jinak máme NUK učící hrneček a ten malý zbožňuje.

evulinka27
16. pro 2017

Vincík naštěstí neměl problém s dudlíky a vzal na milost všechny, které dostal do pusy 😀 Byl mezi nima i fialový NUK 🙂 Jen moc a moc doufám, že druhé mimčo bude stejně nevybíravé a dudlíky vezme.. protože nám zachránily nejednu noc 😀

Strana
z6