SOUTĚŽ: Rozdáváme kojenecké potřeby NUK 😊
Krásné sobotní dopoledne všem maminkám 😊 🌞☃
Dostali jsme od naší dodavatelky Šárky 3 dárečky značky NUK a tak bychom Vám je chtěli dát. 🍼🎁👶
Do soutěže se zapojíte komentářem, zda máte se značkou NUK nějaké zkušenosti. Jestli se vám líbí jejich široká nabídka. Pokud máte nějakou jinou oblíbenou značku kojeneckých potřeb, tak ji klidně napište i s důvodem, proč je zrovna ona pro vás ta pravá 😊❤😇
1x Elektrická ohřívačka láhví
1x NUK Forest Fun Hračka knížka
1x NUK Láhev Nature Sense 150ml
Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 16.12.2017 do půlnoci.

Znacku nuk sme pouzivali kdyz byla moje nevlastni malickata. Byli sme moc spokojený. Nyni cekam miminko a od Nuk mame koupenou lahvičku, dudlicky, prostredek na myti lahvicek a nekolik drobných hraček. Ještě mam zálusk na par veci 🙂
Pouzivam konkurencni znacku MAM. A proc? Protoze ji dcera ma nejradeji 😂
Zdravím - kojenecké věci pomalu ale jistě mizí z naší domácnosti - nevím, jestli se mi bude stýskat🙂 Takže nesoutěžím - používáme jen dudlík - měli jsme i od firmy NUK (včetně takovýho toho řetízku) a nemám k němu výhrady.
U nas teda frčí značka tommee tippee ;) mame i znacku MAM a byla jsem spokojene s oběma. NUK značku neznáme ale proc nezkusit něco nového 🙂
Znacku NUK samozrejme znam, u dcerky jsme zkouseli dudlik, ale nechtela ho. Uvidime, jak ba tom budeme s druhym miminkem, radi vyzkousime.🙂
U nás jede značka Tommee Tippee, ale pár výrobků NUK máme taky (převážně hračky).
Po narozeni prcka jsme bojovali s kojenim. Nakonec musel byt castecne na UM takze jsme hledali lahvicku co by uplne nebojkotovala kojeni. Rozhodovali jsme se mezi NUK protikolikovou nebo Avent. Nakonec jsme se rozhodli pro Avent ktery ma savicky vice anatomicky tvarovane imitujici zensky prs. Cekame druhe tak doufam ze se kojeni tentokrat podari a lahvicku budem pouzivat jen na cajicky az bude prcek starsi a tam si myslim ze NUK je dobra volba. Kvalita vs cena🙂
Tak u nás máme oblíbenou kojeneckou láhev NUK, ta je perfektní. Koupila jsem od této značky i dudlíky, ale malá dudlík nechce, tak nedudlá. Také letos naší málé Nelince Ježíšek nadělí pod stromeček hrací deku NUK, u nás je to tedy docela oblíbená značka.🙂
My mame od znacky Nuk hlavne hracky, ty jsou moc hezke a nepreplacane.
Zkusenosti zatim nemam, ale par veci jsem od NUK nakoupila. Mam nejake dudliky a hracky tak uvidime jak bude maly spokojeny 🙂
Urcite se mi jejich nabidka libi a take cenove si myslim, ze vychazi celkem dobre.
U nás vyhrál NUK mezi všemi učícími hrnečky (měli jsme jich asi 6) a tento jediný opravdu neteče a zvládne se s ním obsloužit i naše 10 měsíční slečna 👍
Co se mi moc líbí je hrací a muchlovací sovička 🙂
Od nuk máme takový box na vyvařování lahviček a 2 lahvičky, ostatní máme vše od Avene.
Od NUK máme dudlík, používáme ho málo, spíše v noci. Lahvičky a ohřívače nepoužíváme vůbec. Ale látková knížka by se hodila! 😀
U prvního syna bohužel lahvička ani dudlík od značky nuk neuspěl nakonec jsme používaly avent ale klip na dudlík ten byl velice oblíbený a taky teploměr do vody a hřebínek, nůžky vše od značky nuk a veliká spokojenost.
Se značkou NUK máme dobré zkušenosti, používám od této značky prsní odsavacku, lahvičky a lžičky. Dudlíky u nás nefrčí dcera i syn je odmítají.
Od NUK jsme zkoušeli pouze dudlík, ale nesetkal se s úspěchem. Převážně používám značku Avent a lahvičky Medela.
Používáme dudliky jedine od Nuku a lahvicky na cajik také jedine Nuk🙂
Od NUKu pouzivame dudlik, lahvicky a prostredek na myti, pouzivali jsme i u prvniho syna a zustali jsme u osvedceneho🙂 Mame teda i neco od Aventu, pouzivame oboji.
Žádné zkušenosti zatím nemám. Ale už jsem pokukovala po spoustě věcí co bych si ráda. Minimálně nějakou krásnou lahvičku.
Vybavu teprve chystame,u dcerky jsem mela lahvicky a byly super,ale to uz je nejaky ten patek,pro nasi druhorozenou mame zatim od Nuk jen dudlik a lahvicky asi jeste koupime od teto znacky.
Od značky NUK máme zatím jen jeden dudlíček a to právě Vojtíkův první. Rozhodně nám zůstane i na památku, taková srdeční záležitost 🙂 Je jeho oblíbený 🙂
Znacku NUK mam rada. Pouzivame NUK dudliky a NUK lahvicky 🙂. A jsem spokojena 🙂
Nám je měsíc a půl a používáme dudlíček od NUK, dále láhvičku od NUk first choice a také v neposlední řadě máme kolotoč nad posýlkou od NUK.

Značku nuk mám moc ráda...mám od nich lžičky, hřebínek, misticku a dudlik, který ale šíma odmítá. Od nuk se mi líbí spousta hraček
Čerstvá zkušenost. Tento týden naše tříměsíční dcerka Káťa vyplivla dudlíček NUK (který nám mimochodem vůbec nenarušuje techniku sání). Celý den jsem ho při péči o obě naše slečny hledala, leč stále marně. Jiný dudlíček prostě přijmout nechtěla. Kňourala a kňourala.. Přišlo na řadu večerní uspávání. Ze spánku se pořád probouzela. Úplnou náhodou jsme se starší Kájou při hraní našly dudlíček za kolečkem postýlky 😀 A od té doby Kátinka spokojeně spinkala👶 Při nejbližší příležitosti jsem koupila druhý na střídačku🙂
Od Nuku používáme pouze čistící prostředek na lahve, ale rádi bychom vyzkoušeli i jiné výrobky, tak doufám, že budeme mít štěstí 🙂
Prvorozeny mel rad MAM, ale asi jen proto, ze ho dostal jako prvni a pomahal mu zahnat hlad a pozdeji trapeni se zoubkama. Druhy se teprve narodi a zatim mam pripraveny dudlik aniz bych zrovna ted tusila jake znacky. 😂

Do vybavicky jsem koupila jen jeden dudlik a to prave znacky Nuk. Mala ho prijala hned a uz jsme u teto znacky zustaly