SOUTĚŽ: Soutěžíme o pořádný balík vlhčených ubrousků 😊
Tak jak to všichni známe, vlhčených ubrousků, těch není nikdy dost!!! 😎🛒
S dodavatelkou jsme v pondělí domluvily super akční nabídku na plenky Muumi baby a produkty značky Helmi baby a Smile, určitě se mrkněte k nám. https://www.kosik.cz/hledat?q=Muumi_kosik
Dávat jako výhru plenky by nebylo úplně praktické, protože bychom se patrně netrefili do velikosti, a tak pro vás máme alespoň velký balík vlhčených ubrousků 😀🎁👍
Jako příspěvky můžete dávat své zkušenosti s EKO plenkami a vlastně budu ráda za vaše názory na značky plen. Jaké jsou vaše nejoblíbenější nebo se kterými jste prostě spokojené a kupujete je pravidelně.
!!! Pokud nám někdo pošle fotku svého prcka v plenkách Muumi Baby, tak mu pošleme slevový voucher k nám na nákup do zprávy!!! 😊 🙏❤
Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 15.12.2017 do půlnoci.

EKO jsem u dcerky použila párkrát. dostala balík plenek Monperi, byly fajn, jen dost drahé s její spotřebou. Museli jsme přejít na NeEko plenky. Dcera "prděla" do Pemprsek, plenek z Tesco, Alberta a Lidlu. Absolutně se neosvědčily plenky z Rossmanna. tam byla při jednou učůrnutí opruzená.
Manžel jednou přivezl EKO plenky z Německa a nevyhovovaly nám. Byly strašně tvrdé, nepoddajné a celkově prostě nepříjemné. Od té doby jsme jiné nezkoušeli. Používapme zelené Pampers, jsme s nimi moc spokojeni. Ovšem s těmi, které nakupuji v zahraničí, u nás je bohužel ta kvalita nesrovnatelná..
*používáme
Bohužel nemám zkušenost s eko plenami.Z vlhčených ubrousků používáme linteo a pampers.
Eko pleny jsem koupila jednou na staršího syna, plenky z DM. Přišly mi děsně tvrdé, moc nesály a prostě nám nevyhovovaly. Na jiné jsem díky ceně neměla odvahu.
Takže po zkušenostech s prvním synem teď u druhého používáme jen pampers premium care.
Vlhcene ubrousky smile používáme jsou super, eko plenky nepoužíváme jsou dost drahé a při tak velké denní spotřebě je to zkrátka nereálné, a navíc učím děcka na nočník před prvním rokem, ať se plen zbavíme brzo, jinak používáme plenky dada a z lidlu, kdysi jsem používala pampers u první dcery, ale teď už u syna ne, hrozně smrdí kvalita šla dolů!!!
Používání běžných jednorázových plenek mě z ekologického hlediska dost mrzí, ale ekonomicky s tím nejsem schopna nic udělat. Eko plenky jsou na mě moc drahé. Naši uhlíkovou stopu ale zachraňujeme alespoň tím, že nemáme auto 🙂
My používáme látkové pleny od české firmy Bamboolík - myslím, že se do Eko plenek počítají, protože se perou a nic se nevyhazuje do koše 🙂 Mají krásně barevné svrchní kalhotky a vnitřní plenky se zacvakávají pomocí patentků. Jsme s nimi moc spokojeni a nedám na ně dopustit. Vlhčené ubrousky používáme jaké jsou zrovna v akci nebo co dostaneme jako dárek.
U nas se nejvic osvedcilo kupovat tesco pleny ,jinak eco pleny se priznam vubec neznam 😳
My pouzivame jedine sovickove z tesca 🙂 a sedi nam uplne paradne 🙂 akorat po narozeni jsme pouzivali premium care od pampers a ty byli fajn a mame vyzkouseme i jine a sovicky vyhravaj 🙂 nic neni citit, na prdelce ji drzej a jsou za super cenu.. 🙂
S Eko plenkami prozatím zkušenosti žádné nemám. U 15ti měsíčního synka používáme plenky Pampers a jsem spokojená, jsou to jedině plenky z kterých se mi v noci nepročůrá, bohužel mám doma malého "pijana" vypije toho opravdu dost a ne každá plenka takovouto zátěžovou zkoušku v noci zvládne!😅👍
A eko plenkami zkusenost zatim nemam.U nas nejvice obstaly pampers a docela fajn jsou i huggies.Stale ale jeste hledam to "prave" orechove...rada vyzkousim nejake eko,ale urcite dam na doporuceni zamych nechci kupovat zajice v pytli 🙂
S EKO plenkami nemam zkusenosti. Pouzivame sovickove z alberta. Jsou levne a jsem spokojena.
Obě děti měly od začátku Pampers, občas sovičkové z Alberta. Obě značky plen jsou super. Jednou jsem vyzkoušela DADA, Tesco a už nikdy více...
Zkušenosti s plenkami ještě nemám, ten náš prcek přijde na svět až za pár týdnů, ale musím uznat, že už teď se těším na ten chaos ohledně plenek. Někdo doporučuje to, druhý zase ono ... no... a nezkušená budoucí matka, aby si v tom sama pořádek udělala <3 🙂
Do teď jsem ani nevěděla, že EKO plenky existují 😵 Malý měl nejprve bílé Pampers, pak zelene Pampers a od velikosti 3 už jen Toujours z Lidl. Se všemi jsem byla maximálně spokojená. A bez vlhčených ubrousků si už asi život nedokáži představit, nevím, jak jsem bez nich mohla před narozením syna žít...😀
Po synově narození jsem používala plenky DM Nature, ale pak nám párkrát protekly, tak jsem s jejich nakupováním přestala. Naštěstí na opruzeniny netrpí. Teď spíš zvažuji vyzkoušet látkovky.
Eko plenky jsme jeste zadne nevyzkouseli. Abych se priznala, tak jejich cena mi prijde premrstena. Pouzivane sovickove z tesca a jeste happy baby. Pampers jsme pouzivali take. Malemu sedi snad vsechny plinky, z zadnych opruzeny nebyl.
U nás jedou bílé Pampers, jsou sice drahé, ale jiné značky a ani ty zelené se neosvědčily. A ubrousky používám různé, nejčastěji Pampers, Hipp nebo Babylove. Hlavně jich doma musí být dost. Eko plenky jsem vyzkoušela jen z DM a neseděly.
s EKO plenkami zkušenosti nemám. Dcera měla plenky Pampers, ty vyhovovaly nejvíce ze všech značek, co jsme vyzkoušeli. Určitě ale fandím cestě směrem k EKO
S ekoplenkami zatím nemáme žádnou zkušenost.
V rámci úspor jsem měla na malou úplně obyčejné a nemohla jsem si stěžovat a tak to bude i druhé holčičku co je ještě v břišku nic méně když bych je vyhrála ráda vyzkouší jak plínky tak ubrously😉
Pouzivame Kolorky a nyni jsme presly na pleny od Bezva plenky. Nejvice ocenuji, ze nejsou belene chlorem, parfemovane a napustene kdovi cim. A vydrzi uplne stejne jako treba Pampers
Ja take nemam zadne zkusenosti s eko plenkami, ani jsem je nikde nevidela v obchode, mozna ze jen spatne hledam. Jinak kupujeme tesco plenky, na tech starsi prakticky vyrostla. Nekdy stridame s lidlovymi plenkami, nebo hugies, kdyz se namane.
U te mladsi, ted ma mesic, pouzivame pampers, protoze jsme na jednickach, ale asi taky prejdem na tesco.
Ja pouzivam plenky dm a lidl,mela jsem pripravene i latkove a nejak jsem nenasla odvahu..eko plinky jsem nezkousela z financnich duvodu... vlhcene ubrousky mame taky dm,lidl,ale i linteo a niveu proste kde na co narazim a pokud nevyhovovuji tak je pouziju na uklid 😅
Eko pleny nepoužívám, ale střídám látkové bavlněné a jednorazové - teď vyhovujou z Lidlu, malý je schopný přecikat všechno, tyhle celkem vydrží.
Ekoplenky jsem měla z DM od kamarádky....nebyly špatné, ale přes noc mi je malá pročurala. Proto jsem se vrátila k našim oblíbeným pamperskám. Naštěstí naše cácorky celkem rychle z plenek vyrostly. Vlhčené ubrousky používám ráda, často a na všechno....jen na děti moc ne-maximálně na týletech 🙂. Jednak už se jdou samy umýt a taky když vidím jak to vyčistí všechny skvrny na jakémkoliv povrchu, tak se trochu děsím, když tím mám děti utřít. Takže ráda vyzkouším eko ubrousky.

Ted mame zrovna asi tyden dm nature a spokojenost. Na noc davam Bella Happy, nevim, jestli by ty nature vydrzely celou noc, nemam na to odvahu, priznavam😜 Vlhcene ubrousky mame vyzkousene snad vsechny, ale tyto ze souteze neznam. Jsem na ne totiz ujeta, musim mit doma ruzne a hlavne hodne "skladem"😇😎 Maji u nas siroke vyuziti, spotreba tak 2-3 balicky tydne, momentalne mame Penaten.