SOUTĚŽ: Soutěžíme o pořádný balík vlhčených ubrousků 😊
Tak jak to všichni známe, vlhčených ubrousků, těch není nikdy dost!!! 😎🛒
S dodavatelkou jsme v pondělí domluvily super akční nabídku na plenky Muumi baby a produkty značky Helmi baby a Smile, určitě se mrkněte k nám. https://www.kosik.cz/hledat?q=Muumi_kosik
Dávat jako výhru plenky by nebylo úplně praktické, protože bychom se patrně netrefili do velikosti, a tak pro vás máme alespoň velký balík vlhčených ubrousků 😀🎁👍
Jako příspěvky můžete dávat své zkušenosti s EKO plenkami a vlastně budu ráda za vaše názory na značky plen. Jaké jsou vaše nejoblíbenější nebo se kterými jste prostě spokojené a kupujete je pravidelně.
!!! Pokud nám někdo pošle fotku svého prcka v plenkách Muumi Baby, tak mu pošleme slevový voucher k nám na nákup do zprávy!!! 😊 🙏❤
Z vašich komentářů vylosujeme 3 výherce, kterým pošleme jeden ze 3 dárečků. O výhře vás budeme informovat interní poštou.
Soutěž probíhá dnes 15.12.2017 do půlnoci.

Ahoj ve spolek. S eko plenkami či ubrousky, nemam žádnou zkušenost, jelikož od první chvíle, co se narodila dcera jedeme na plenkách Pampers a ubrousky máme z DM, je to velké balení a žádná vyrážka po nich 👍

Pouzivame latkove plenky🙂
Upřímně jsem netušila ze nějaké EKO plenky existuji 😳 Máme do zásoby nakoupené DADA plenky, tak snad je malý snese a budou mu vyhovovat ☺️
Ekopleny jsme nepoužívali, zname jen jednorazovky. Zato ubrousku jsme vyzkoušeli x značek a skončili u Linteo, ktere používáme na prdku dodnes.
EKO plenky jsem zatim nezkousela. Ze zacatku jsem pouzivala pampers plenky, ale hodne protekaly. Presla jsem na znacku albert ci tesco a jsem spokojena.
U druhé dcerky se chystám používat látkové plenky. U první dcerky se nám nejvíce osvědčily pleny Bella Happy.
Dobrý den z eko plen nemám žádnou zkusenost.vecinou používáme pemprs ale určitě bych ráda plenky eko vyzkousela🙂
S EKO plenkami zkušenosti nemáme. Používali jsme Pampers, ale po jejich "změně k lepšímu" jsme je používat přestali, byla jsem s nimi nespokojená, malý je hned pročůral. Momentálně kupujeme sovičkové z Albertu. Vlhčených ubrousků není nikdy dost, u nás je teda spotřeba neskutečná. 😃😊
Já jsem co se tohohle týče celkem konzerva 😀 u obou jsem používala Pampers, nejdřív bílé a pak zelené. Řekla bych, že kvalita by teda mohla být vyšší, ale dětem vyhovovali, tak jsem nemusela zkoušet jiné. Místo ubrousků jsem zkraje používala perlan, ale teď už si život bez ubrousků neumím představit 😀
Značku Muumi Baby vůbec neznám. Jako úplné miminko používal syn Bella Happy. Pak buď z Alberta, nebo DM. Ale to už jen v poslední době na noc a na ven. Jinak používáme látkové pleny, takže EKO, ne? 🙂
Dobrý den, čekáme prvního mimiska a pořád se rozhodujeme o tom, jake plenky budeme kupovat. Zatím jsem koupila jen jeden balik Bella Happy. EKO plenky zni jako dobrý nápad, tak proč je nevyzkoušet? 🙂 🙂
EKO plenky jsem nikdy nezkousela. Plenky jsem používala Pampers premium protect a potom active fit.. ale dcerka začala mit problémy s opruzenym zadečkem, tak ted kupujeme plenky z lidlu ;)
Eko plenky jsme nikdy nezkoušeli, používáme hlavně Pampers nebo Tesco plenky. Ubrousky z Dm. Tyto ale moc rádi vyzkoušíme 😉
Ekoplenky jsem nikdy osobně nekupovala, ale od švagrové jsme dostali balík Kolorek. Syn se tedy (kromě značky Pampers) po žádných plenkách různých značek neoprudil. Jen tedy Kolorky nám pokaždé protekly, takže jsem je dál už nekupovala a zůstali jsme u Huggies a soviček z Tesca. Vlhčené ubrousky by se nám šikli, protože syn se teprve nedávno rozhodl sám odplenkovat, ale jen přes den. Navíc mu pořád nejde vtlouct do hlavy, že do trenýrek se prostě nekaká. Takže spotřebu ubrousků Máme pořád šílenou. A to je ještě ten malý ďáblík rád vytáhne a utírá s nimi nábytek, hračky atd. 😂
S EKO plenkami nemám žádné zkušenosti, ale určitě by stálo za to, je vyzkoušet 😉
Obě své děti jsem měla na plínkách od Muumi baby, protože jsou obě dcerky atopičky, tak jsem seděla u internetu a hledala něco opravdu šetrného, co by holkám nedělalo zle a povedlo se mi najít tady ty plínečky. Dostala jsem na ně i doporučení od lékařky, že si je hodně maminek, co má doma alergiky chválí, protože neobsahují ani kapku chemie a nic, co by dítěti dělalo zle, takže jsem moc vděčná za to, že se dá v dnešní době něco takového sehnat.
s ekoplenkami nemame zkusenost... pres den jsme drive pouzivali jak latkove tak Pampers pliny a na noc jen Pampers, ted uz nastesti davame latkovku jen na spani pro jistotu.
EKO plenky jsme ještě nikdy nezkoušela. Většinou kupuji Pampers, Dada a nejvíce jsem poslední dobou u našeho třetího syna spokojená s Huggies.
nadmiru spokojena zezacatku jsme je museli mit porat tet us mame papirove a v pohode tes
S ekoplenkami zkušenost nemám. Ale mám dotaz, nevyrábějí náhodou navlékací? Takové ty kalhotkové. Používáme Pampers pants, ne proto, že bych si stála za Pamperskami, ale syn stále odmítá nočník (on tak nějak na všechno potřebuje víc času :D ), ale už se nenchá přebalit vleže.
Eko plenky jsme jeste nezkusili, zatím u nas vedou Pampers 🙂
Dobre odpoledne,s temito vyrobky nemam zadnou zkusenost a proto jsem pro vyzkouseni👍🙂
Eko plenky jsem nikdy nezkoušela. Po narození syna jsem používala Pampers, pote Hugies a ted z jsem na baby love z Dm
bez zkušeností
S EKO plenkami nemám žádné zkušenosti. Oba chlapečci používali látkové pleny (Anavy, Haipa Daipa) - vlastně také druh EKO plen🙂
O EKO plenach jsem slysela ale nyzlouseli jsme je. Pouzivame plenky na noc Wickies a jsou super. Meli jsme i Pampers, ale po tech byla mala silene opruzena.
Z EKO plenami zkušenost nemám. Používáme plenky z Lidlu a občas Pampers. 🙂
Na eko plenky jsme přešli z pampersek, kdy synovi dělaly zle a byl po nich hrozně opruzený a celá třísla měl hrozně rudá a bolavá. Naštěstí se eko plenky osvědčily a vyrážka ani ne do týdne zmizela. Nikdy jsem si pořádně neprostudovala to, co plenky obsahují, ale u druhého dítěte už do pampersek nepůjdu, protože obsahuje na lepítkách lepidlo, co prckům dělá zle a spoustu další "chemie", takže za mě ne. Super jsou i ty ubrousky od helmi baby a moc jsem si oblíbila i ty jejich jednorázové bryndáčky 🙂.
Mám štěstí, že dětem vyhovovali všechny plenky. Eko jsem měla jen jednou. Byly dárek. Neměla bych na to kupovat je každý týden.
Z eko plenek jsem použivala pleny z Dm, pasovaly nám suprově,po změně obalu,změnily i něco ve složení plen a už nám nesedí a málé se v nich zhoršil ekzém,takže již nepoužíváme.

Hezké odpoledne. S eko plenkami nemám žádnou zkušenost, ale určitě by bylo bezva moci je vyzkoušet například formou testování, nebo vzorků. Nejčastěji používáme plenky Dada, se kterými jsem spokojena.