SOUTĚŽ o stavebnici LEGO DUPLO Velká pouť!
Vydejte se s malými dobrodruhy na zábavnou pouť. Skluzavky, kolotoč, vláček i ruské kolo nabízí bezpočet možností, jak si hrát. 🙂
Právě nyní můžete vyhrát jednu z pěti stavebnic LEGO DUPLO Velká pouť. Stačí se se svými nejmenšími na chvilku přesunout do světa pestrobarevných atrakcí. Jak by vypadala podle vašim nejmenších ta nejlepší atrakce? Nahrajte nám sem do fóra fotku s výtvorem vašich dětí. Pět vybraných odpovědí odměníme krásnou stavebnicí. Ostatní odpovědi získají srdíčka. 🙂

@bara_lego U nás je to prý tento dvoupatrový kolotoč. Ve spodním patře se vozí děti (to je téměř celá naše rodina, synovy sestřenice), nahoře jsem já (v červeném svetru) a jeho tety (zrovna ta hnědovlasá v modré blúzce je ta ukecaná teta od hasiče 😉). Uprostřed na čestném místě je děda (ten není lego - synovo vysvětlení: protože on nesmí být lego! 🙂). A na klíně má našeho nejmladšího bratránka, kterému budou tři měsíce.
Jo a nejlepší jsou prý na kolotoči schovky na mobily a televize uprostřed - prý aby se nikdo nebuchal, když se bude točit 😅.
Karolinka ještě moc malovat neumi a tak jsme postavili něco malo s kostiček Lega paní dovezla dýně a šla se vozit na vláček.Máme tam trampolinu na které skáče pejsek,klouzacku,trampolinu,vláček a koniky.No a samozdrejmne balónek a nakonec zmrzlinku.Příště budeme mít snad kostiček víc a tak postavíme větší.Jestli se nám podaří tak zkusime ještě i něco namalovat a přemluvit strejdu k poslání fotografii s kterými si hrajou i s kacenkou s jeho kolotoči co postavil samozdrejmne pod dohledem aby mu to moc nerozbourala.😉
Pod názvem pout mám i jednu perlicku.Tento rok jsme šli na pout a už tam na nás měli čekat babicky.Po cestě jsme potkali bezdomovce který se hrabal v popelnici.Karolinka jak ho vyděla tak se ho z dálky ptala,,Hledas něco babí?''A já ji hned řekla s usmevem,, Karolinko to není babička''.
Karolinka mi odpověděla hned,,Ne?''A znovu na něho,,Hledas?...Hledas?''V ten moment jsem se musela rozesmát na cele kolo.😀Když jsem to pak rikala babickam,tak mi jedna rekla ze možná vidí vizi do budoucna.😉
I velcí kluci, školáci, stále milují LEGO DUPLO. A co by neudělali proto, aby mladšímu bráškovi udělali radost krásným novým legem 🙂 Můj názor jako maminky je, LEGO DUPLO od 1-99 let 🙂 Baví v každém věku 🙂 Na správném kolotoči nesmí klukům nikdy chybět pořádný traktor, motorka či letadlo, také autíčkem nepohrdnou. A když je ozdoben zvířátky tak to prostě nemá chybu To je potom vysněný kolotoč se kterým se užije spousta legrace 🙂
Mimochodem dcera už si o stavebnici LEGO DUPLO Velká pouť napsala Ježíškovi, tak uvidíme 🙂
My dneska v dětském koutku postavili tenhle domeček no hlavně maminka.My nemáme moc kostiček a dnes jsme udělali procházku tak jsme se stačili i tam.Kačenka mi ze začátku pomáhala,ale nakonec zvítězili balónky a klouzacka.A tak maminka stavěla zbytek sama.Aspoň z toho co tam měli oni,bohužel nábytek nebyl z čeho postavit.Děti se na me s nechapavym výrazem v očích jen dívali jak si maminka hraje.
Když se me paní ptala kolik ma Kája roku a já ji odpověděla:,,Už bude mít tři roky a maminka dva heč."Všechny děti se na me opět s otevřenou pusinkou podívali.
Potom přišel strejda a tak jsme si tam hráli jak male deti, zpravil jim televizku,já si dělala srandu ze chci dělat brm,brm autickem,bohužel jsem byla vsak na něho velká a na skluzavku me taky nechtěli pustit.😕😉😀
Tak nás aspoň Kája zase nakrmila.Nebylo mi rady,aspoň jsme se zase nasmali.
Tak jsme si tam vyhráli všichni tri, jen za Kaju jsem ale zaplatila.😉
Toto je nas
Omlouvam se zařadila jsem do špatně souteze🙂
Na pouti jsme byli nedávno a tak dcerka trvala na střelnici. Poprvé pomáhala taťkovi vystřelit kytičku pro maminku a byl to pro ní opravdu zážitek. Tak jsme jí spolu daly dohromady a snad to jde i poznat? 🙂 A aby nám doma nejezdil pořád jenom vláček a na pouti nebyla jen jedna atrakce, ještě jsme z kolejí udělali horskou dráhu.
Lego Duplo nemáme, tak dcera nakreslila oblíbenou atrakce, kde by nechyběli zase poníci, co u holek frčí. Kdysi jezdili na pout k babičce pak jsme několikrat neštastně třetí dítě čekali pořád dokolečka, takže bylo po poutích a letos konečně byly znovu na pouti a tentokrát u nás na vesnici, raději bez mámy, ale už byly a užily si to.
Takže začínali jako malinký a končí jako velké. A moc rádi by vyhráli lego pro brášku, kterého příští rok berou na pout s sebou 🙂.
Výhra by byla pro 3 měsičního prima bráchu 🙂 Jistě by mu to snad holky i zabalily k svátku, který má za rohem 🙂 2.11.Tobiášek 🙂

Největší lego atrakce je transformující zeď. Většinou slouží jako přistávací plocha pro kačenky, jindy z ní panáčci chytají ryby...