Jaké bylo vaše první LEGO DUPLO?
Vzpomínáte, jaké to bylo, když váš miláček dostal svoje vůbec první LEGO DUPLO? Jaká stavebnice u vás vyhrála? 🙂 Kolegyně říkají, že LEGO DUPLO je závislost, a už mají doma několik boxů plných kostek. Prý se nedá vydržet jen u jedné stavebnice, je potřeba stále rozšiřovat domácí sbírku 🙂 Jedna moje kolegyně má dva malé syny a prý od té doby, co jim přinesla LEGO DUPLO Popelářský vůz, samozřejmě dvakrát, aby se kluci nehádali, tak musí pokaždé vyhlížet popeláře, když jezdí jejich ulicí 😀
LEGO DUPLO to nejsou jen kostičky, ale hlavně příjemný způsob, jak rozvíjet své děti a jejich schopnosti. LEGO DUPLO přináší dětem hru s nekonečně možnostmi, při které rozvíjí svou osobnost, sociální dovednosti, ale i kreativitu, jemnou a hrubou motoriku a schopnost řešení problémů a přemýšlení. A to vše je s LEGO DUPLO velká zábava!

Emička prvé lego dostala keď mala kúsok po 1. narodeninách od kamarátky. Boli to zvieratká (zajačik, psík, žirafa) Myslela som si že je to velmi skoro. Tak som jej skladala, ona rozkladala a postupne časom začína skladať aj ona. Potom sme kúpili traktor s ovocím. A teraz má Ježiško prichystaný Prvý obchod. Ďakujem za tieto dni s Duplo, našla som na stránkách ďalšie krásne kúsky.
U nás vyhrálo zoo a letadlo 🙂 teď už je obrovská krabice ze které se převážně v létě staví maxi lodě do bazénu
tak nase rodina duplu podlehla....prvni byla zahrada a od te doby frcime, mame plno sad, vlacky ruznych funkci- jeste na deti cekaji pripravene intelky s kameny ( ty umi vyrobit muz z plexiskla, mmch vlacky z dupla opravuje) a na netu skupujume duplo vychytavky - vybaveni do domecku (pracka, domovni zvonek-funkcni), deti dostanou i divadlo duplo se zvukovymi efekty - duplo je the best a my ho milujeme....
Zatím máme Moji první farmu. Je pravda, že tatínek už objednal u Ježíška další a velmi těžko se odolává. Také jsem se několikrát přistihla, že dcera už si šla dávno po svém a já jsem se zapomněla u skládání domečku.
U nás první LEGO DUPLO přinese letos Ježíšek. Tak jsem zvědavá jak se bude prckovi líbit. 🙂
Tak u nás byla první sada Panda a vzápětí následovala Mláďata na farmě. Teď už doplňujeme postupně svoji sbírku o kostičky, podložky, figurky a zvířátka.
Nás prcek dostane k vánocům moje první Duplo, kterým byla školička z roku 1980 ☺ snad z toho hned nebude kulnicka na dříví a chvilku to vydrží 😀
@sunny8 ty jo, to bych chtela videt tu skolicku!!!
@drzticka81 nejde mi vložit odkaz, ale na lego.wikia.com je dohledatelna pod číslem 2645 nursery school.
Když byly bratranci malý(což je cca 20let) tak jsem s nimi stavěla různé stavby z kostiček Lega Duplo.
Teď když mám syna(skoro 4 roky) tak Duplo u nás vítězí.
Jako první dostal Zoo.....Byl ztoho unešený. Dokázal si hrát 2 hodiny a já jsem o něm ani nevěděla. Teď se mu zalíbil Lesopark a chtěla bych mu pořídít vláček plný čísel. No a i ten vláček o jezdí na baterky po kolejích.....Prostě duplo je nesmrtelné a děti ho zbožňují a i já se s ním vyblbnu když se synem stavíme a vymýšlíme nové stavby apod.
U nás první - Lego duplo rodinný domek - od té doby přikupujem 😉
U nás to byla Velká štěrkovna, už se, myslím, ani neprodává. Syn ji dostal k 1. narozeninám a byla to láska na první pohled. Od té doby dostává on a teď už i jeho mladší sestřička k narozeninám, svátkům a Vánocům Lego Duplo (a on už teď i Lego) pokaždé. Je to jednoznačně nejvděčnější hračka, nedám na něj dopustit! Vydržíme u toho i celé hodiny 🙂
@sunny8 je diky, ty lavice prodavali na mimibazaru, tak jsemtusila, ze bude nejaka skola a ted ji vidim vcelku 🙂))
@sunny8 jo a ten zvonek mame prikoupeny k domecku-jsem nevedela, ze je to z toho 🙂))

Naše děti mají moc rádi zvířátka, takže první Duplo u nás byla Zoo a letos pod stromečkem bude buď farma nabo lesní zvířátka. Bez zvířátek by to u nás nešlo 🙂