Poslední možnost soutěžit s LEGO DUPLO
Milé maminky, blíží se konec našich Dnů s LEGO DUPLO, a tak máte dnes poslední možnost zapojit se do našich soutěží o krásné stavebnice. To ale znamená, že se už zítra dozvíte, kdo se může těšit na krásné dárky pod stromeček.
Soutěžíme o stavebnice LEGO DUPLO Vláček plný čísel, se kterým je počítání velká zábava.
Na svoje výherce čekají i stavebnice LEGO DUPLO Lesopark se spoustou roztomilých zvířátek.
Nesmím zapomenout ani na stavebnice LEGO DUPLO Můj první autobus, se kterým je učení hračka.
Lego Duplo je u nas oblibene, nejen u deti, ale i u rodicu, obzvlaste tatinka. Dcera dostala prvni Lego k prvnim narozeninam a od te doby dostava tradicne kazde Vanoce a narozeniny nejakou stavebnici nebo doplnek. Zatim co ona si s nim jiz krasne hraje, syn (10m) uziva kosticky jako kousatka. 🙂
Dobrý večer, i u nás doma má Lego Duplo své místo. A kde? Když dcerka "pracuje", tak všude.. Občas se odněkud ozve "jauuu" a manžel se ptá: "Copak? Dupla jsi na Duplo?" 😀
Krásný večer, musím souhlasit s ostatními, dny s Lego Duplo byly super předvánoční inspirací pro všechny maminky a příbuzné malých raubířů 🙂. Synovi je sice teprve 15 m, ale lego už teď patří mezi jeho oblíbené hračky. Tento týden se dokonce naučil najít a přinést kostičku z lega na výzvu " Lego, lego. Kde je lego?" 😀
P. S. Také moc děkuji za možnost nejen soutěžit o některou z krásných cen, ale také zeptat se odborníka na otázku ohledně rozvoje dítěte. Obou z nich jsem ráda využila a rada od paní Hoskovcové mi moc pomohla. 😉
@bara_lego
Tiez DAKUJEME za moznost sutazit. Lego duplo bude aj pod nasim stromcekom ( Traktor s vleckou) pre nasho maleho a bratovho 1,5 rocneho synceka ( Kreativne auticka).
Uvidíme co u nás letos bude pod stromečkem. Ale pokud né pod stromečkem,tak asi během roku jen tak pro radost malá dostane Duplo 🙂
Já jako maminka děkuji za soutěže o lego duplo. Když jsem byla malá tak mě lego strašně bavilo, vlastně baví stále a doufám že holky taky bude bavit. 🙂 🙂
Dny s Lego Duplo byly super, s dětmi jsme si to maximálně užili, ať už s kreslením zvířátek nebo stavbou. Bohužel, ale také bohudík mi tyto dny ukázaly, že jsem Lego Duplo do hry zapojovala méně než je možné a tak děkuji Vám Báro, ale taky všem maminkám za spoustu inspirace, které jsem zde načerpala a také hned uvádím do praxe! Opravdu moc děkuji za tyto DNY!!!
Škoda že už je konec Lego dnů, moc rychle to uteklo. Je to naše nejoblíbenější stavebnice nejen dětí ale i nás rodičů. A letos pod stromečkem určitě zase nějaké Lego Duplo bude zase jako loni a radost z něj budou mít všichni 😉
Taky moc děkuji za možnost soutěžit. Bylo to bezva a se synem jsme si u toho uzili zabavu.
Vaše příspěvky jsou tou nejhezčí odměnou na konci tohoto skvělého týdne. Ani nevíte jak moc mě těší, že pro vás všechny byly Dny s LEGO DUPLO tak inspirativní, a že si z nich odnášíte spoustu zajímavých a užitečných rad a herních tipů, které jsem vám přinesla nejenom já, ale také vy samotné 🙂. Diskuze budou stále k dispozici k nahlédnutí. Jestli tedy ještě některá z vás nestihla projít všechny diskuze, nemusíte tak zoufat, že byste o některé tipy a nové nápady, jak si hrát, přišla🙂 Jste skvělé a já vám všem moc děkuji za milá slova🙂 Bára
já moc děkuji hlavně za to, že díky fotkám ostatních maminek mohu čerpat další a další inspiraci na hraní si s klukama a kostkama 😀
Dny s LEGO DUPLO byly super až na jednu maličkost, a to že většinu soutěží podmiňujete vlastnictvím stavebnic LEGO, tudíž jsou to soutěže jen pro vaše zákazníky a to mě na vás trochu mrzí 😝 😝 😝 😝
@victress jsem ráda, že se vám Dny s LEGO DUPLO líbily. Dovolím si trochu oponovat🙂 Vyhlásili jsme celkem 3 soutěže. První z nich je soutěž o LEGO DUPLO Můj první autobus, kde maminky mají za úkol napsat, jak s dětmi objevují svět🙂 Druhá soutěž o LEGO DUPLO Lesopark podmiňuje účast tím, že mají maminky vložit namalovaný obrázek s oblíbeným zvířátkem 🙂. A až třetí soutěž o LEGO DUPLO Vláček plný čísel vyžaduje fotografii stavby z kostek DUPLO 🙂. Dvě ze tří soutěží nejsou podmíněné tím, že byste museli vlastnit LEGO DUPLO stavebnice 🙂
Máte tedy ještě poslední šanci se soutěží zúčastnit🙂 Důležitým znakem těchto soutěží ovšem je, aby si maminky s dětmi užily společné chvíle plné zábavy, a to věřím, že zapojením do soutěží opravdu funguje🙂 Hezký den Bára
Super dny 😉 U nás má duplo své velké místo (a nezadnebatelné už i "malé" lego). Babičky se hroutí, když od dětí slyší, že chtějí opět Lego, ale já vždy oponuji, protože je to bez nadsázky jediná hračka, která furt baví, která něco naučí a rozvíjí tvořivost, kreativitu. Navíc snad od půl roku se přebírání duplo kostek (a teď už i zvířátky ze statku) zabaví naše nezabavitelná nejmladší pusina.
Duplo dáváme i jako dárky po stromeček dětem v rodině, teď třeba poneseme (asi autobus) "do kolíbky" narozenému synovci - přijde mu to opravdu lepší než desátá pískací věc nebo dvacáté kousátko 😀
Dobrý den, i my děkujeme za pěkný týden s Lego Duplo, ne jen že jsme se zabavili se synkem u malování obrázku, ale hlavně jsem načerpala inspiraci od vás i od ostatních maminek, co vše lze vykouzlit z Lega. Šimonek své první dostane od Ježíška a doufám, že se mu zalíbí a další bude přibývat. Krásné svátky vám přejeme.
U nás Lego DUplo vede na plné čáře. Syn dostal jako první Lego Duplo Zoo a krásně si s ní hrál že jsem o něm ani nevěděla. Pak jsme mu k vánocům pořídili kyblíček kostiček, traktor, sanitku a domácí zvířátka. Je z toho nadšený. Staví spoustu nádherných staveb, sice někdy nevím co to je ale hlavně když rozvíjí svoji krativitu: Duplo jsou super kostičky a myslím, že neomrzí.
Dny Lega jsou superm takže tak nějak tajně doufám, že se poštěstí a Kubíčkovi Ježíšek nadělí Lego Duplo pod stromeček.....a třeba v soutěži u vás uspějeme i my 🙂 Přejeme Krásný Advent Báro 😉
Soutěže jme zkusili, ale nečekám že se nám povede něco vyhrát - těch účastníků bylo tolik a všichni s tak krásnými výtvory... Na druhou stranu, nějaké LEGO DUPLO už má Ježíšek schované ve skříni a další (podle dopisu co holky psaly tento víkend) ještě bude muset přikoupit, takže pod stromečkem lego určitě bude. Je to opravdu nesmrtelná hračka a moje děti naší obrovskou krabici s legem milují ze všech hraček nejvíc.
@bara_lego ano, to máte vlastně pravdu, té první soutěže jsme se zúčastnili, druhé ne, protože mám ještě moc malé děti na to, aby na jejich obrázcích bylo vůbec něco poznat a třetí soutěže jsme se neúčastnili, protože nemáme kostky LEGO. ale chápu, že cílem těchto Dní bylo propagovat své výrobky 😝
Moc děkuji za tyto dny, byly moc fajn. Jak jsem psala v jiné diskuzi, lego je moje srdcovka, takže jsem se dozvěděla nové informace, zapojila se do soutěží a kdyby se na nás usmálo štěstí a vyhráli jsme duplo pro Viktorku, bylo by to super 🙂 Těším se na další dny LEGO! Bára
Také děkujeme. Dny s LEGO DUPLO bylo pro mě inspirativní, hlavně Vaše hry s dcerou 🙂 už je také praktikujeme a zatím nás to moc baví.
Plány herních tipů nám taky rozšířil naší kreativiitu.. přejeme krásný advent. Markéta a Vašík

Dny s Lego Duplo se nám moc líbily. S legem teprve začínáme a dozvěděli jsme se zase něco nového 😉 snad se na nás štěstí usměje. Přejeme hezký advent