icon

Lahev Anti-Colic na MK

petra_mam
5. zář 2016

Milé maminky,

nejprve vás chci přivítat u Dnů s MAM. Náš společný čas bych ráda začala ohlédnutím za nedávno proběhlým testováním lahve Anti-Colic. Udělalo nám velkou radost, že s ní maminky byly spokojené! 🙂 Pokud se o jejich zkušenostech chcete dozvědět, přečtěte si jejich recenze zde: https://i.modrykonik.sk/recenze_MAM

A co vy, máte už nějaké zkušenosti s lahví Anti-Colic? Těším se na vaše reakce v komentářích 😉

Lahev Anti-Colic na MK
missym
•
5. zář 2016

Malý je od počátku na UM. Už v těhotenství jsem dostala tip na lahvičky MAM, takže jakmile bylo jasné, že kojení nebude, tak jsem je hned pořídila. Máme jich doma už 9 😅 a naprostá spokojenost. A že jsou samosterilizační je už jen třešinka na dortu 🙂

caboonek
•
5. zář 2016

S lahvičkami MaM jsem spokojená u obou dětí, s mladším jsem přešla na tu skleněnou a luxus. Neměnila bych a doporučuji🙂

mayaxy
•
5. zář 2016

Dají se sehnat ty spodní gumičky k lahvičkám?

billythekid
•
5. zář 2016

také používáme a jsem naprosto spokojená...

novauzivatelka007
•
5. zář 2016

Taky jsme dostali tip na lahvičky od MAM s tím, že jsou praktické, nejsou hned ošklivé a dobře se vymývají.

renda12
•
5. zář 2016

Máme taky mam a je super malému z ní smakuje i dudlíky od vás jsou super 🙂

luciinka001
•
5. zář 2016

Take pouzivame,mela jsem i u prvniho a mam ted i u druhyho 🙂 Za me spokojenost i s dudlikama 🙂

petra_mam
autor
•
5. zář 2016

@missym Páni, tak to je úctyhodný počet! Moc jste nás v kanceláři potěšila 🙂

petra_mam
autor
•
5. zář 2016

@renda12 Jééé, děkujeme 🙂

barumat
•
5. zář 2016

Malá je od narození na umělém mléce a v porodnici nechtěla pít, neměla sací reflex. Ještě při propuštění z porodnice jsme s každým krmením bojovali. Od prvního pití z antikolikové lahvičky MAM to ale bylo o 100% lepší. Dceři se z ní pilo snadno, přitom ale pila krásně plynule a nepolykala vzduch. Dnes je jí víc jak čtyři měsíce a z lahviček MAM pije stále. Můžu doporučit také f dudlíky a lžičky MAM. Se všemi produkty jsme naprosto spokojeni a v regálu už nic jiného ani neprohlížíme 🙂

petra_mam
autor
•
5. zář 2016

@caboonek A jak skleněná lahvička vyhovuje? 🙂

caboonek
•
5. zář 2016

@petra_mam Bezvadně. Určitě vyhovovala i plastová, ale třeba v noci po nedůkladném zašroubování mi kapalo spodním dílem mléko🙂 ta skleněná je super a bez prdíků jsme taky🙂

lenatu
•
5. zář 2016

Od MAM máme dudlíky, lahvičky a teď nově first cup od 4 měsíců. Lahvičky používáme od 3 týdnů a hodně nám pomohly s bolavým bříškem 🙂 Na cestách hodně oceňujeme že nemusíme vozit sterilizátor, jelikož dudlíky máme se sterilizačním boxíkem a lahvičky stačí jen upravit a nalít vodu. 🙂 Se značkou MAM jsme naprosto spokojeni 🙂

petra_mam
autor
•
5. zář 2016

Moc ráda slyším, že jste se značkou MAM tak spokojená! 😉

petra_mam
autor
•
5. zář 2016

@barumat Mám radost, že lahvička dcerce s pitím pomohla! 🙂

cb
•
5. zář 2016

Mela jsem ji nachystanou, ale materskeho mleka bylo dostatek, takze jsem predala kamaradce na kojeni a ta mi porad dekuje, jaka je to fajn vec 😉

cb
•
5. zář 2016

*na krmeni,ne kojeni

nowe
•
5. zář 2016

Také jsme přešli na lahvičky od MAM. Jsou fajn,originální a hezky vypadají. Zatím máme anticolicové a vyhovují nám. Dudlík máme také od MAM, je jediný který nám mimčo nevyplivne ☺

domca89
•
5. zář 2016

Přesně dudlíky od MAM jsme měli taky. Teď už je syn nepotřebuje, ale budeme kupovat pro druhého. Protože první syn jiný dudlík, než od MAM nechtěl.

markves83
•
6. zář 2016

Také používám ráda lahvičku MAM,ale vzhledem k tomu, že nemáme mikrovlnnou troubu, tak musím lahvičku vždy vyvařovat v hrnci, škoda. Nicméně jsem spokojená a mám pocit, že malé vyhovuje, akorát se vždy tváří hrozně hladově, ať tam je mléka kolik chce 🙂. Právě proto uvažuji i o dudlíku MAM, myslím si, že by jí mohl vyhovovat. Ale jinak je na kulaté, tak kdo ví.

uzenina
•
6. zář 2016

Ahoj též používáme láhve mam spokojenost je jen ty savičky nic nevydrží, dcera je vzdy cca po měsíci rozhryze a musíme kupovat nový. Stávalo se to i když neměla zuby. syn používá dudlík a jiný nechce

lusesita25
•
7. zář 2016

@petra_mam tez používáme tyto lahve ve velkem. Uz od narozeni ma syn problemy s jedenim. A jen diky pani doktorce na nedonoseneckem oddeleni v Motolske nemocnici, kde nam byly tyto lahve doporuceny, tak od te doby nepijem z zadne jine.