Alergie u dětí - trápí i vaše děťátko? 💙
Maminky, dnes 8.července je světový den alergií. Pyl, prach, zvířátka, potraviny i kravské mléko - to vše může vaše děťátko pěkně potrápit. Setkaly jste se s alergií u vašeho děťátka nebo u někoho z rodiny?
#💙Nutrilon
druhorozený jak byl miminko,byl alergický na kravské mléko,teď jak jsou kluci starší tak musím zaklepat,že ani jeden alergický není,doufám,že nejmladší co se má narodit taky nebude alergik po mamince.
@juliemichal Tak držíme palce! U nás v rodině má alergii tatínek a dcera měla alergii jen na některé potraviny, teď už naštěstí také bez. Krásný den, Monika
@monika_nutriklub tak to je moc dobře,že už dcerka alergická není 🙂 u nás je tatínek alergický na penicilín,ale musím zaklepat kluci to naštěstí po něm nemají 🙂
Ano, mám děti alergiky.... všechny 3 mají alergické reakce, naštěstí jen mírné...ucpaný nos,červené oči. Nejmladší na roztoče, starší pily. Rozepisování by bylo na dlouho.
Bohužel také mám doma alergika. Zrovna dnes jsem s ním byla u Dr. - řekla, že má alergickou kopřivku a musíme si příčinu zjistit sami vylučovací metodou. Možností je bohužel hrozná spousta....od všech možných potravin, kosmetiky, pracích prostředků...až po reakci na hmyzí kousnutí. ☹ Jinak má zjištěnou alergii na kočičí srst a kůži a na Tobrex.

Ano, syn je od 9 tydne na Nutrilonu allergy care. Aktualne na skoro 9 mesici podstupuje zatezovy test na mleko. Zatim ho toleruje a problemy se znovu nevratily. Kazdopadne co me mrzi, psala jsem i na nutrilon, jestli neni mozne poskytnout nejake vzorecky UM, ktere bych mohla synovi vyzkouset a bohuzel nic, pritom bych u znacky rada zustala, ale nechce se mi kupovat cela krabice nebo nejaka ta cestovni baleni