icon

Podle čeho doma vaříte nebo jak hledáte recept?

klararohlikcz
26. led 2016

Ahoj dámy, zdravím vás při úterku 🙂
Na Rohlíku najdete také stránku receptů, kde si rovnou najdete recept, který chcete vařit a potřebné ingredience rovnou vložíte do košíku.
Mrkněte se sem http://rhlk.cz/recepty-rohlik

Podle čeho vybíráte recepty vy? Jdete na svou oblíbenou stránku a tam si vyberete recept? Nebo hledáte recept s konkrétní ingrediencí jako například: Chci vařit kuře, brokolice a těstoviny, tak zadáte do vyhledávače klíčová slova a on vám nějaký recept vyjede. Nebo lovíte recepty z knížek či časopisů?

Za sebe musím říct, že mám doma opravdu velkou sbírku kuchařek, kde často listuji pro inspiraci, ale když chci něco uvařit, tak jdu na internet a tam hledám, co bych uvařila. Když to najdu, tak na Rohlíku vložím vše do košíku a nemusím si přepisovat recept na papírek a hledat v obchodě 😀 Zkuste to, každý den nám přibývají minimálně dva nové recepty.

Jak hledáte recepty vy?

Opět se moc těším na vase rady a tipy 😉

Podle čeho doma vaříte nebo jak hledáte recept?
victress
26. led 2016

mám svoje album receptů, kde hledám inspiraci, chodím nakukovat do spousty diskusí tady na MK, zeptám se doma, na co by měli chuť a občas brouzdám na Netu a kochám se, ukládám recepty do Oblíbených a snad i jednou uvařím 😀 😀 😀 😀

lenkaatom
26. led 2016

Mám spoustu osvědčených receptů od své mamky 🙂 , které nám moc chutnají jinak, když chci vyzkoušet něco nového a netradičního tak většinou hledám inspiraci na internetu. 🙂 🙂

klararohlikcz
autor
26. led 2016

@lenkaatom
@victress a nechcete nám dát tipy, co nám z receptů chybí? 😀

lenkaatom
26. led 2016

@klararohlikcz klidně nějaký z tipů dám 🙂 moji kluci mají strašně rádi, jak omáčky tak i různé pokrmy ze zeleniny jediné co nevařím jsou sladká jídla ty jim vůbec nechutnají 🙂 a já přitom buchtičky s krémem zbožňuji 🙂 🙂

klararohlikcz
autor
26. led 2016

@lenkaatom no já to mám doma naopak, můj muž miluje krupicovou kaši, ale já s dcerou ne :D

twoangels
28. led 2016

Vařím většinou naše oblíbené jídla... Ty už umím zpaměti 🙂 a jinak kuknu na NET 🙂 nejlíp na stránky, kde jsou k receptům i recenze 🙂