Pondělní soutěž s Hipp mléky - Jaké máte zkušenosti s kojeneckými mléky?
Ahoj milé dámy a slečny, mám tu pro vás první pondělní soutěž o dětské kojenecká mléka Hipp.
Kojení je pro vaše miminko to nejlepší, co mu můžete dát. Pod to se klidně podepíši. Ale mnoho z nás a mluvím i z vlastní zkušenosti, nemělo například to štěstí a kojení nešlo. I když jsem to zkoušela několik měsíců i s laktační poradkyní, tak se to bohužel nepodařilo. Přišlo na řadu kojenecké mléko. Jaké si vybrat? Strávila jsem mnoho času na internetu, co bude pro ní nejlepší. Jednu značku jsme si vybrali, u které jsme zůstali celkem dlouho, ale dcerka měla problémy s trávením a my dlouho nevěděli, čím to může být. Díky lidem z Hippu jsem vyzkoušela Hipp a světe div se, problémy zmizely. Jaké máte zkušenosti s mléky vy? Zkoušeli jste více značek?
Nebo jste věrní jedné značce po celou dobu?
Dceři budou tři roky a kojenecké mléko u nás stále funguje ráno i večer 😀
Dnes si zasoutěžíme o kojenecká mléka Hipp a vybereme pět z vás, kteří od nás obdrží mléko dle vlastního výběru, které budou potřebovat 🙂
Příspěvky vkládejte do této diskuze do dnešní půlnoci, t.j. do 25.1. V neděli vyberu výherce.
Více mlékách Hipp najdete zde http://rhlk.cz/detska-mleka-od-hipp
Klára

Já jsem také neměla možnost kojit delší dobu tak jsem hledali které mlíčko bude nejlepší vyzkoušeli jsme několik variant od sunaru po nutrilon ale nejvíce nám sedly mlíčka právě od hipp které používáme do dnes 🙂

Dceři je dnes 7 měsíců a zatim kojim. Chci vydržet aspoň do roka ale pro jistotu mám koupené Hipp pokračovaci mléko, na které by jsme přešli kdyby už kojení nešlo.