icon

Pondělní soutěž s Hipp mléky - Jaké máte zkušenosti s kojeneckými mléky?

klararohlikcz
25. led 2016

Ahoj milé dámy a slečny, mám tu pro vás první pondělní soutěž o dětské kojenecká mléka Hipp.
Kojení je pro vaše miminko to nejlepší, co mu můžete dát. Pod to se klidně podepíši. Ale mnoho z nás a mluvím i z vlastní zkušenosti, nemělo například to štěstí a kojení nešlo. I když jsem to zkoušela několik měsíců i s laktační poradkyní, tak se to bohužel nepodařilo. Přišlo na řadu kojenecké mléko. Jaké si vybrat? Strávila jsem mnoho času na internetu, co bude pro ní nejlepší. Jednu značku jsme si vybrali, u které jsme zůstali celkem dlouho, ale dcerka měla problémy s trávením a my dlouho nevěděli, čím to může být. Díky lidem z Hippu jsem vyzkoušela Hipp a světe div se, problémy zmizely. Jaké máte zkušenosti s mléky vy? Zkoušeli jste více značek?
Nebo jste věrní jedné značce po celou dobu?
Dceři budou tři roky a kojenecké mléko u nás stále funguje ráno i večer 😀

Dnes si zasoutěžíme o kojenecká mléka Hipp a vybereme pět z vás, kteří od nás obdrží mléko dle vlastního výběru, které budou potřebovat 🙂
Příspěvky vkládejte do této diskuze do dnešní půlnoci, t.j. do 25.1. V neděli vyberu výherce.

Více mlékách Hipp najdete zde http://rhlk.cz/detska-mleka-od-hipp

Klára

Pondělní soutěž s Hipp mléky - Jaké máte zkušenosti s kojeneckými mléky?
Strana
z3
sandi777
25. led 2016

Dobrý den, první volbou bylo už v porodnici přikrmování Nutrilon Nenatal pro nízkou váhu miminka a můj pomalý nástup laktace. A byl mu diagnostikován reflux. Při příchodu domů jsme to sami zvládli měsíc a půl ale malý přibíral stále na spodní hranici, dost ublinkával, tak jsme zkusili Nutrilon AR, přišli koliky tak jsme zkusili mléko z DM a zahušťovali Nutritonem že je přirozeně hustější.... a to jsme měli vcelku dlouho až při řešení neustálého ublinkavaní i přes zahušťování chtěla dr abysme vyzkoušeli Bebu AR, tu jsme dávali 3 dny, strašně po ní páchl a měl zácpu, tak letěla do koše. Na internetu jsem narazila na hodně dobré recenze na Hipp bio combiotik tak jsme 1 balení na zkoušku koupili a nyní kupujeme stále, stolici má dobrou, neucpává, nepáchne po něm a celkově je spokojené dítě. I když stále musíme přidávat Nutriton a mléko má denně 4x vzhledem k příkrmům tak máme stále pro jistotu Hipp bio combiotik 1 a malý zítra oslaví 8 měsíců ale je to to nejlepší co nám vyhovuje tak měnit rozhodně nebudeme 🌸🌸🌸

sherane
25. led 2016

kvuli mym poporodnim komplikacim dostal maly uz v porodnici UM nutrilon a u toho jsme pak i zustali 🙂

kubicek11
25. led 2016

Musím na zuby zaklepat a říct, že mám to štěstí, že mohu kojit. Kojím už 14 měsíců. Neznamená to ale, že nepoužíváme umělé mléko. Používáme. Jednu dobu to vypadalo, že budeme muset dokrmovat umělým mlékem. Jenže naše miminko nechtělo ani Nutrilon, ani Sunar a já jsem zase nechtěla zbytečně vyhazovat peníze, protože každá krabice mléka něco stojí a problém byl pak s tím, kdo to vypije. Přeci to mléko nevyhodíme. Nakonec jsme vyzkoušeli Hipp. Malej ho taky nechtěl. Ale když jsem ho použila jako základ večerní kaše, tak to do něj padalo úplně samo. Vyzkoušeli jsme to i se sunarem. No, ne že by to nešlo, ale s hippem mu to podle všeho chutnalo víc. Takže u nás se umělé mléko podává pouze v kaši, ale naštěstí tu kaši mám do čeho udělat. A musím přiznat, že HIPP zvítězil i u mě. Moc mi to mléko chutná. Nejen samotné, ale když si do něj namočím piškotky tak je to maminky mňamka. 😀 A nikdo mi to nesní 😀

kh
25. led 2016

Ja jsem si ještě tehotna udelala pruzku teoreticky i prakticky 🙂 Vyzkousela jsem na sobe několik vzorku UM a prosla peclive slozeni. Srovnavala jsem a pak vybrala podle chuti i slozeni. Nakonec jsem jednu znacku vybrala a na te je syn - s malou prestavku při podezreni na alergii na mleko - dosud. Bohuzel tato znacka zacala během tech 3 let několikrát zmenila recepturu a naposledy zacala používat palmovy tuk, coz mne velmi mrzi. Zvazovala jsem, ze ji nebudu jiz kupovat, ale ještě jsem koupila. Tak alespoň peclive sleduji slozeni ostatních potravin, aby nemel prilis velkou davku PT.

zlatkavlk
25. led 2016

Zdravím, ráda bych přidala svou zkušenost s UM. Po porodu dcerky mi trvalo cca 4 dny, než se mu spustilo mléko, bohužel jsme po cca 14 dnech s mým pediatrem zjistili, že malá nepřibírá a plakala nám doma hlady... Protože už v porodnici byla dokrmována Nutrilonem, po dohodě s pediatrem jsem ji začla dokrmovat... Hodně mi ublinkávala a měla problém se vyprázdnit, často tlačila, celá rudá, ale bez výsledku... Už z porodnice jsem věděla o mléku od Hipp a právě kvůli obsahu prebiotik a probiotik jsem jej vyzkoušela a výsledek je takový, že malá ho s chutí baští doteď a krásně prospívá. Mám i výborné zkušenosti s kosmetikou od Hipp a nyní začínáme s prvními příkrmy, také od Hipp... 😉 takže za nás velká spokojenost... 😎

mississka11
25. led 2016

První špatná zkušenost s UM Nutrilon, malá měla průjem, věčně hlad... následně mi kamarádka poslala na zkoušku Hipp Bio Combiotik a malá byla hned spokojenější. Průjem se zastavil, malá začala prospívat a jsme na něm dodnes 🙂

evca02
25. led 2016

Nejdřív jsem dávala Nutrilon, protože ho malý dostal už v porodnici. Bohužel mu úplně nesedlo, zhoršilo mu koliky a dostal zácpu. Manžel pak přinesl z lékárny hipp a od té doby je po zácpě

brixavonpavli
25. led 2016

Největší spokojenost u nás byla s mléky HAMI 🙂 prostě Hami jako od mámy :D

lucinka58
25. led 2016

Mému synovi je nyní půl roku a už mi pomalu dochází vlastní mlíčko. Zatím zkoušíme, které by synovi chutnalo. Vyzkoušeli jsme již Nutrilon a Sunar a žádné mu nechutná a žádné nechce přijmout jako náhradu mateřského mlíčka. Kdybychom vyhráli, tak bychom alespoň mohli vyzkoušet novou značku. Hipp kašičky jsou dobré, takže věřím, že i Hipp mlíčka budou moc dobrý 🙂

luciepisek
25. led 2016

krásný den,
Jelikož ze zdravotních důvodů mi museli hned v porodnici zastavit laktaci, musel být můj syn Jeníček na UM hned od narození.... v Písecké porodnici dávali zrovna dětem mlíčko HIPP... dle rad dětské doktorky a dle toho, že synovi mlíčko chutnalo a vyhovovalo jsme na hippu zůstali a jsme dodnes... 🙂 synovi bylo teď 13 měsíců a nyní jsme u čísla 3 ...
Tudíž mlíčko hipp k snídani i k večeři , se bříšku Jeníčka náramně zadaří 🙂

vlajka1
25. led 2016

Ja osobne plne kojim, ale pracovala jsem na novorozeneckem oddeleni, kde se v pripade nutnosti u deti, kde matky nemely mleko pouzival Hipp. Miminka byla spokojena a bez jakychkoli nezadoucich ucinku (problemy s briskem). Kdybych mela do budoucna resit UM, urcite Hipp vyzkousim 🙂

margon
25. led 2016

Dobrý den, mě museli zastavit laktaci hned v porodnici ze zdravotních důvodu 😒 Jelikoz se mi nikdo pořádně nezmínil ze moje léky které musím brát budou důvodem proč nebudu moc kojit tak to byl pro mě šok 😢 Tak se laktace zastavoval hned v porodnici a malý je na UM od narození, zatím prospívá dobře tak snad bude i nadále. Stále nám vyhovuje UM co jsme dostali v porodnici 😉

mrkew
25. led 2016

Kojím ale už přikrmuju a hodně kasicek je určene pro kombinaci s um n by se hodilo beba ha jelikož ja mam alergii

ejicul
25. led 2016

Kojila jsem do 15 měsíců a pak jsme chtěli přejít na UM, bohužel malá odmítala jedno po druhém. CCa na týden jsem to vzdala a pak zkusila Hipp Combiotik a ona si dala říct, sice nejprve vypila jen trochu, ale postupně pila víc a víc a teď už se na mlíčko těší každé ráno a večer 😉

ellfka
25. led 2016

Ja kojila do 10m, dcerka se mi zacla odstavovat.. a mne ani nedoslo, ze by v tom mohl byt treba maly braska 🙂)) dost mne to mrzelo, nestihla jsem se s touto zivotni situaci rozloucit, preci jen uz to nemusim v zivote zazit. Musela jsem navic jednat rychle a na vecer "neco" nachystat. Odzkouseli jsme 3 znacky, tak nejak ji chutna vse, ale kdyz uz pohodli, tak je to pro mne aspon lepe umyta lahvicka, ci lepsi "vune" preparatu. Skoncili jsme u HIPPu 🙂) i se mi libi dobre resena krabice, zarovnavaci ruzek atd.

alboo
25. led 2016

U nas od narozeni ba UM, Hippem sme zacali v porodnici s uz u nej zustali. Zprvu HA a ted obyc. I pres jeho cenu nehodlam menit.

jamborka
25. led 2016

Syna jsem bohužel kojila jen 4 měsíce ... ale pak jsem ještě 4 měsíce odsávala a dávala mu MM z lahve ... když už to nebylo možné, přešli jsme na HIPP 🙂 Dceři je 26m a stále ji kojím ... a nevypadá to, že by se chtěla odstavit 😀 Kolikrát jsem ji zkoušela dávat UM, aby si zvykala, ale NIC, jenom si cucla a hned jí to natáhlo ☹ Na konci minulého roku jsme vyzkoušeli HIPP a dala si říct 🙂 Takže stále kojíme, ale tak 1x denně máme i UM 😉

gryfis
25. led 2016

Syna stále kojím, i když tedy odsávám. Takže zkušenost s UM mám jen od kamarádek a to hlavně doslova vlastní.. Já snad už ochutnala všechny kojo mléka na trhu.. no nemají se dětičky špatně 🙂
A švagrová si tedy Hipp strašně vychvaluje.. Mně sic upřimně nejvíc chutnalo Beba.. Ale její Nikolka má zjevně jiný názor 🙂

zuzikuzlik
25. led 2016

jelikož u nás kojení nešlo a hledali jsme vhodnou značku kojeneckého mléka a to sunar,kterému jsme byli věrni do tří let.... 🙂

skyvik
25. led 2016

Dcera byla sice prenasena o nekolik dni, ale stejne skoncila v inkubatoru, proto jsem jen odsavala a mleko ji nosila. Samozrejme ze pak nechtela prso, vubec nepochopila, ze se ma prisat. U inkubatoru se pouzivala Beba, koupili jsme ji domu tedy take, i nazory maminek byly pozitivni. Nakonec jsme se rozkojily a mleko nebylo potreba. Jenze v noci mi najednou zacala treba pul hodiny kricet a prisat se vubec nechtela, ja hotova, ona taky, tak nabehl pritel a trochu mleka musel ohrat, to jsme ji davali strikackou, pote uz prso zase v pohode vzala, no pakarna nejvetsi. Nastesti se to po par dnech uklidnilo, ale Bebu pouzivame doted do kase. Kdybych mela moznost vyzkouseni jineho mleka, byla bych jedine rada, treba by dceri zmizel ekzem, ktery obcas propukne a momentalne ho ma..

svetlus_pepca
25. led 2016

Já jsem po akutním císaři byla opravdu ráda, že jsem se rozkojila. Nemohla jsem začít kojit hned po porodu, protože jsem byla po narkóze a malý byl v porodních cestách dlouhou dobu, během níž se napolykal plodové vody a tu pak i s krví ještě dva nebo tři dny po porodu zvracel. Ale já chodila pravidelně do teplé sprchy a snažila se aspoň ručne odstříkávat. Vyplatilo se. S pomocí sestřiček se kojení dařilo. Bohužel během čtvrtého měsíce po porodu jsem o mléko začala přicházet. Veškeré snahy k lepšímu výsledku nevedly. A tak jsme začali používat UM. Dnes je Maxíkovi rok a půl a my zůstali u původní značky. Ale dnes už bych se nebála vyzkoušet něco jiného 🙂 A na to, že jsem nekojila dlouho, se dnes dívám tak, že jsem vlastně vděčná, že jsem mohla kojit aspoň chvíli! 🙂

anuliina
25. led 2016

My máme s mlíčkem od Hippu dlouholeté zkušenosti.A mohu potvrdit,že pouze dobré.Dcerka,které je téměř deset let ho pila po odstavení kojení.A to od roku až snad do svých tří let.Dělala jsem jí z něho různé kaše,přidávala do omáček a to ješte v době,kdy jsem ji kojila,takže chuť mlíčka zvládla bez problémů.Do teď má dcerka skvělou imunitu.Věřím,že k tomu přispělo zvolení správné stravy v miminkovském věku.
Nyní máme třetího "Benjamínka" a opět jsme sáhli po značce Hipp.Zatím jedeme kašičky.Nejradši má dcerka s lesnim ovocem,ktera je bohužel již stažena z trhu,a taky má oblíbenou nemléčnou obilnou kaši,kterou ji připravuji právě z mlíčka Hipp.No a občas už i potřebujeme nahradit mateřské mlíčko,připravíme právě Hipp.Malá kupodivu mlíčko miluje.Je jasné,že až budeme končit s kojením,zůstaneme věrni právě Hippu.

myskyyy
25. led 2016

Moc jsem si přála kojit, dělala jsem pro to vše. Nejhorší byl nátlak od okolí, že se přece musím rozkojit. Výsledkem bylo ubývání na váze mého syna, moje vyčerpání, stres ... Vydržela jsem to takhle 4 měsíce. Pak jsem řekla ne, já jsem máma a udělám si to podle svého. V porodnici mi poradili Nutrilon, tak jsem ho malému párkrát dala, ale měl tak neskutečnou zácpu, že jsem sedla k internetu a hledala něco jiného, vhodnějšího. Narazila jsem na Hipp a pročetla veškeré diskuze, kde maminky chválily, že se po něm miminka hezky vyprazdňují, protože obsahují pro i prebiotika. Ihned jsem poslala manžela do obchodu a od té doby je náš, teď už 16ti měsíční Matýsek na mlíčku Hipp 🙂 Ikdyž mlíčka nevyhrajeme, budeme je nadále kupovat, jsme za něj moc rádi 🙂 Teď se začínáme pomalu snažit o druhé a i když si moc přeju a doufám, že kojení tentokrát půjde, tak v případě problémů zase sáhneme po Hippu 🙂

mimar
25. led 2016

Ahoj tak ja kojila a hned dokrmovala hned už v porodnici a začali jsme na betě a zatím v ni pokračujeme. I když mi přijde dost drahá ale je fakt Dobrá. No drahá asi proto že máme dvojčata a máme velkou spotřebu ☺jinak budeme pomalu přecházet na 2 tak jsme již koupili i Hipp tak uvidíme jak jim bude chutnat

avori
25. led 2016

Zdravím, tak mi kojenecké mléko používáme občas jako dokrm, protože nám někdy mateřské mléko nestačí. Zatím jsme vyzkoušeli jen tyto dvě značky Sunar Complex a Amilk Bifido. A obě tyto značky naše holčička papá a do dnešního dne nebyl žádný problém. Kojenecké mléko od Hippu jsme zatím nevyzkoušeli, ale máme to v plánu. 😉

regresa
25. led 2016

dceru jsem na UM prevadela cirou nahodiu hned druhy den, kdy se u nas zabydlel syn (aniz bychom kdokoli tusili) a mlek jsme vyszkouseli opravdu hodne. Vyhodou bylo, ze princezna uz byla velka a dokazala si rict, co ji sedi a co ne. Nektera mleka prekvapila svou "hladovosti", tim jak vubec neuspokojovala poptavku 21 mesicniho batolete po vapniku ☹ opravdu: u jedne znacky se cele dny doslova cpala jogurty, syry a porad zadala mleko! Hipp jsme vyzkouseli asi jako ctvrte, diky cene jsme po nem jeste asi dve znacky zkusili a nakonec se vratili k Hippu 🙂 a tahle zkusenost pro nas byla velmi cenna! Kdyz bylo synovi neco pres tri mesice, museli jsme v podstate ze dne na den prestat s kojenim - mleka bylo dost, ale me byla predepsana lecba, kterou jsem nemohla odmitnout ani odlozit a bohuzel by do mleka prechazela neuveritelna masa jedu. Takze jsme opet museli sahnout po UM. Diky predchozim zkusenostem s princeznou jsme nejisto sli po znacce hipp - asi tri tydny si muselo brisko zvykat na neobvyklou konzistenci, ale 1) nikdy nemel zadne boleni 2) nikdy nam neplakal hlady 3) krasne prospiva a 4) je na nem spokojeny do dneska a to uz "jede" treti stupen 😉

sosama
25. led 2016

Od narození dcerku (13 měs.) stále kojím, teď už tedy jen v noci, což už začíná být i nepříjemné, ale mlíčko od maminky je prostě nejlepší 🙂 Potěšilo by mě, kdybych mohla vyzkoušet na své dcerce mléko Hipp, o které se soutěží, jestli by jí nezachutnalo a už by jsme omezili kojení v noci, které už je velmi únavné.. 😅 Ráda bych už kojila jen jednou denně, nechci jí od mateřského mléka úplně odtrhnout... 🙂 😉 😵

tajemna30
25. led 2016

Hezký večer, starší dcerku - 4,5 roku jsem kojila jen krátce, bohužel jsme museli brzo přejít na UM - a ani jsme dlouho nezkoušely, hned jí vyhovoval Nutrilon a u něho jsme zůstali hodně dlouhou dobu - a i s nástupem do školky si sem tam mlíčko ještě vyžádá.
Malý má 17 měsíců a zatím je jen kojen - ale vzhledem k hodně častému buzení v noci, častému kojení ve dne i v noci, postupně chceme zkusit aspon večer UM - a vzhledem k tomu že máme zkušenost jen s Nutrilonem u dcerky, který je ale hodně hořký, a on je zvyklý na mateřské mléko, tak chceme zkusit Hipp - s jejichž výrobky máme jen výborné zkušenosti - at už příkrmy, čaje apod.

luckapol
26. led 2016

Dobrý den, my máme špatnou zkušenost s Nutrilonem a Hippem, tato mléka dcerce vůbec nevyhovovala. Naopak výbornou zkušenost máme s kojeneckým mlékem Beba Comfort.

marssyy
26. led 2016

S HIPP kojeneckými mléky máme jen tu nejlepší zkušenost, díky nim moje princezna krásně spí celou noc. Kojení mě nešlo, oplakala jsem to, ale co se dá dělat.

Strana
z3