icon

2. páteční SOUTĚŽ o 800 Kč

bara_itesco
25. zář 2015

Znáte naši službu Klikni a vyzvedni? Chystáte se ji zrovna vyzkoušet nebo ještě čekáte na příležitost, kdy se vám bude hodit? Napište nám do zítřka 26. 9. do 9:00, co se skrývá pod názvem Klikni a vyzvedni, a připojte alespoň jeden tip na využití této služby. Nejvýstižnější nebo nejzajímavější odpověď jedné z vás odměníme slevovým e-kupónem na nákup prostřednictvím Tesco Potraviny on-line v hodnotě 800 Kč.

Vše podstatné se dozvíte na http://www.klikni-a-vyzvedni.cz

------
Soutěž je ukončena a výherkyní je…

Moc vám všem děkujeme za vaše tipy a odpovědi a jsme rádi, že se vám naše služba Klikni a vyzvedni líbí. Slevový e-kupón na 800 Kč získává @zimkova. Milá výherkyně, napište nám prosím do soukromé zprávy vaši e-mailovou adresu a my vám zašleme e-kupón na váš první nákup on-line

2. páteční SOUTĚŽ o 800 Kč
tria002
•
25. zář 2015

Dobry den.
Sluzba je vynikajici. Vyuzila jsem jednou, cestou k mame do Prahy.
Nakup jsem udelala pekne v pohodli domova a cestou k mame jsem nakup vyzvedla na prodejne.
Bylo strasny horko a mela jsem obavy,jak bych mleko a maso dovezla v kufru rozzhaveneho auta.

Funguje to tak,ze si clovek objedna, co chce a potrebuje, a na urcenem miste si zbozi vyzvedne v case, ktery mu vyhovuje.

kh
•
25. zář 2015

O vyuziti služby jsem jiz uvazovala, protože nabízí vice flexibility nez cekat na zavoz. Moznost normálního nakupu i pripadneho vyzvednuti na zaklade této služby mam totiz při ceste z práce domu.

Většinou zde však nenakupuji, i když si to planuji - protože pak nakonec z práce chvatam domu za synem (2,5), nechci se zdrzovat, a pak nakoupim az v miste bydliste bud jen neco, nebo druhy den s malym, kdy nejsem v praci, v jiné provozovne, která mi však poskytovanym sortimentem nevyhovuje a většinou nesezenu vse, co potrebuji.

Proto jsem uvazovala, ze bych si nakup objednala do provozovny, kterou mam při ceste domu z prace a pouze vyzvedla, bez ztraty casu nakupovanim a prochazenim obchodu. Mela bych vse co potrebuji z jednoho obchodu a nemusela behat po cele ctvrti a usetreny cas mohla věnovat hram s malym.

Sluzba funguje tak, ze objednam předem a pak jen pripraveny nakup vyzvednu v době, kterou jsem si zvolila (v ramci dvou hodin).

mina_
•
25. zář 2015

Klikni a vyzvedni znamená nakoupit na itesco a vyzvednout si nákup v rámci dvou hodin na kontaktním místě.

Kdyby tato služba fungovala na pobočce Praha Zličín, tak bych se tetelila radostí, nakoupila bych pro babku a cestou tam bychom jen otevřeli kufr, naházeli nákup dovnitř a vesele pokračovali dál. Je to velká výhoda, když jedete kolem výdejního místa, jinak nedám dopoustit na závoz až dom 🙂

verkaunka
•
25. zář 2015

Dobrý večer, je to tak, že si objednám dopředu, a pak si ho vyzvednu na konkrétním místě v rámci dvou hodin....

Ještě jsem nevyzkoušela, ale tohle prostě je ten největší luxus, co můžete nabídnout... je to super nabídka pro zákazníky... co více si přát

kacinda
•
26. zář 2015

Jeste jsem tuto sluzbu nezkousela, ale slysela jsem o ni. Znamena to vybrat si nakup online a nasledne jej vyzvednout ve stanovenem case na prodejne. Tato sluzba urcite neni spatna, akorat jsem nemela prilezitost ji vyzkouset. Urcite by se nam hodilo vyuzit tuto mabidku treba v pripade, ze jedem na chatu, na delsi vylet a podobne, a treba konkretne muj manzel nema chozeni po obchoddech rad, tak jen pristavime auto, vyzvedneme nakup a je hotovo a muze se dal pokracovat v ceste. Myslim si, ze vyhod by se naslo vic a sluzbu v brzke dobe vyuzijem 🙂

zimkova
•
26. zář 2015

Služba Klikni a vyzvedni je super služba pro zákazníky. V klidu domova si vybereme nákup/ zboží, které si vyzvedneme na námi zvoleném místě v námi zvolenou dobu. Ušetříme čas běhání po obchodě, nemusíme se tahat s těžkým vozíkem a v porovnání s dovozem až domů, nemusíme čekat až nám zboží přivezou, ale můžeme si zboží vyzvednout kdykoliv se nám to hodí. V rámci dvou hodin na kontaktním místě.

SUPER SLUŽBA, nevěděla jsem doposud o ní. S dětma je někdy nakupování náročné, hlavně když si začnou vymýšlet co všechno chtějí koupit. 🙂

S nákupem je to vždy takto:
Nejdříve najít a vložit všechen potřebný nákup do vozíku. Obchod je velký tak je to moc a moc kroků 🙂 Potom všechno vyložit u pokladny na pás a nechat spočítat. Nákup opět uložit zpět do košíku, to už se mi tam pomalu někdy nechce nákup ani vejít. Snad se mi tím sčítáním a počítáním vždycky nějak rozmnoží. Potom přijedu k autu a zase všechno naskládat do tašek a do auta. Doma pak všechno vyložit a vynosit do 2 patra. Manžel je věčně v práci, takže jsem na to sama. A pak to všechno utřídit a uklidit. 🙂 Maý nákup je pohodový, ale velký dá opravdu zabrat.

monunkaaa
•
26. zář 2015

Služba klikni a vyzvedni je super nápad.. Žádné běhání po obchodě a můžeme holky v klidu poslat pro nákup i manžla, že? Asi většina našich chlapů jsou při nakupování nervózní 😀
A super pro maminky s více dětma, ušetří si nervy, když dětičky hysterčí, že něco prostě chtějí..

bara_itesco
autor
•
26. zář 2015

Moc děkujeme za sdílení vašich zkušení se službou Klikni a vyzvedni! Věříme, že se pro vás může také stát užitečným pomocníkem. Slevový e-kupón na 800 Kč od nás za svůj tip na využití služby získává @zimkova . Milá výherkyně, napište mi prosím do soukromé zprávy svou e-mailovou adresu.

Chcete-li vědět, zda k vám nákup také dopravíme, podle PSČ si to snadno ověříte zde: http://www2.itesco.cz/potraviny-on-line-overeni... Pak hned můžete začít se svým prvním nákupem a navíc můžete využít náš slevový e-kupón na první nákup. Krásný pátek všem!