Zimní fusak do autosedačky CabrioFix. Co myslíte?

anitram00
15. pro 2019

Zdravím, sice tu podobné téma už bylo, ale nenašla jsem tam odpověď :(
Na 3. dítě (bude lednové) mám jinou autosedačku, takže jsem z toho trochu vedle :D
Přemýšlela jsem, že pořídím fusak Lodger Mini Bunker (velký bunker mám, s ním jsem právě spokojená, tedy dokud dítě nechodí 🙂, ale v téhle autosedačce mne "překvapila" ta novorozenecka vložka. Chápu to tak, že ji vyndam, nacpu tam nějaký fusak a pak zase vložku vrátím zpátky? Koukala jsem, že ten origo fusak Footmuff se už asi neprodává, a když jsem tam nacpala velký Lodger, tak to vypadá divně(nesedi prurezy na pásy, je to tam namuchlane, tak aby se vešlo i mimino 🙂 Zavinovacku od Emitexu jsem měla na 1.(taky zimni) ale nenadchla mě, takže o ní neuvažuje ani teď. Je nějaká další možnost? 🙂) .. Jde mi víceméně jen o cestu z porodnice a pak k doktorovi,.
Diky;)

hermia
15. pro 2019

@anitram00 ja mela takovy dekovy fusak s minky (teplejsi bych nedavala) me ani nenapadlo vyndat tu vložku a dat ji nahoru.. dobry napad! 😯 dnes bych uz asi fusak nedavala ale zachumlala do deky.. taky jsem pred tim nevedela ze se miminko tak nenabaluje do autosedačky (kombineza i kdyz plyšová) ze to je nebezpečné.

zelenaesmolda
15. pro 2019

@anitram00
fusak do autosedacky nepatri krome tech,ktere jsou na to primo delane.
zadne zimni veci jako bundy ci kombinezy nemaji v sedacce co delat.nejsou pak dobre utahnute pasy a dite neni v bezpeci.dite radsi prikryj dekou,ony se stejne v sedackach dost poti.muzes zkusit merino vlozku.

anitram00
autor
15. pro 2019

@zelenaesmolda právě proto teď nechci dávat vyteplenou kombinézu jako na 1., ale protože bude opět lednové a vím jaká může být zima + nevím kde až budem parkovat, tak bych ráda ten fusak, abych zachumlala i hlavičku. Jinak mám představu, že na cestu dám overal, nějakou tenkou kombinézu třeba s minky a do toho fusaku. Právě aby byla zachována bezpečnost, co jsem tak koukala na ty fusaky, tak se dítě pripasa a až přes to se zapne ten vršek fusaku (narodil od té zimní kombinézy) . Navíc ten fusak bych asi využila i v korbě...

anitram00
autor
15. pro 2019

@hermia deka sice dobrá, ale buď přes ní musím dát pás od auta, takže ji pak za jízdy jednoduše nesundam, a nebo to musím naraficit přes ten pas, což se mi nechce. Teď mi vlastně došlo, že to samy bude i s tím fusakem, bude tam ten pas od auta 🤔

lennus
15. pro 2019

@anitram00 Fusak do sedačky je zbytečný, stačí zakrýt dekou

zelenaesmolda
16. pro 2019

@anitram00
ja bych to udelala tak,ze bych dite oblikla do zimniho na cestu do auta.poslala bych tam manzela napred at auto vyhreje a pak bych prisla s mimcem,kteremu bych zimni veci svlikla ve vyhratem aute a pak ho tam na prechod domu zase oblikla nebo prikryla dekou.