Zimní fusak, podle čeho jste vybírali?

magdanaty
10. říj 2016

Ahoj holky, vybírám snad už skoro poslední věc - fusak pro miminko a potřebuji radu🙂 Dívala jsem se na různé typy a nejsem si jistá, na co se zaměřit. Objevila jsem fusaky pro děti do 1 roku nebo do 3 let. Opravdu se fusak využije až do 3 let? Takové dítě přece už chodí, nedokážu si představit, že ho budu cpát do fusaku...dost velké rozdíly jsou i v cenách. Chci nějaký teplý, aby se dal co nejvíce využít...miminko se nám narodí na konci října, tak se bude používat hned...podle čeho jste vybírali vy?

Tady jsou fusaky, které se mi líbily...jsou tam i dost rozdílné ceny...který byste si vybrali vy?

https://www.ondalek.cz/odenwalder-mucki-2016-rose/
https://www.malvik.cz/Doplnky-autosedacky/Fusak...
http://www.mybabystore.cz/cs/1485-lodger-bunker...
https://www.ondalek.cz/lodger-bunker-polyester-...
http://www.detska-lehatka.cz/merino-fusaky-z-ov...

kika_21
10. říj 2016

Vyhovoval mi Lodger-neklouzal totiž-nesjížděl.Jinak mám tříletého syna, zbožňuje, když ho vezu v kočárku, když nemusí sám šlapat, takže by se jistě VELMI RÁD nechal dát do fusaku 😀 . Spíše ho z kočárku vyhazuji a beru kočár jen na dlouhé trasy.

martinkka
10. říj 2016

Ahoj, z těchto fusaků bych si asi vybrala ten poslední. Určitě je nutný fusak na delší dobu, ne jen do roka, ale určitě do dvou nebo do tří let - prostě dokud jezdí dítko v kočárku. Roční nebo dvouleté dítě sice chodí, ale i tak se ještě dost používá kočárek a v zimě v něm fusak mít musí. Pokud nechceš příští rok kupovat nový fusak, zaměřila bych se na to, aby se zapínal uprostřed, aby byl ten spodek omyvatelný (když bude mít prcek špinavý boty), aby se dal připevnit do sporťáku,...

magdadunajova
10. říj 2016

Ahoj, my jsme meli stejny problem loni, nase mala taky se narodila koncem rijna a u nas vyhral fusak od Emitexu- ten co se da prodlouzit. Je hrozne teply a mala byla v nem spokojena. Ted mala bude mit rok a uz chodi ale fusak urcite budeme pouzivat protoze na delsi prohazky to jeste nezvlada.

kaccistar
10. říj 2016

my máme odenwalder Mucki L, dá sa totiž na nohy potom rozopnúť a vydrží tým pádom na pár rokov. Je super krásný, príjemný a teplý. Ale má prierezy len na 3 bodové pásy. Tak to si ešte u tých fusakov pozri.. to je důležité. Ideálne je mať 5-bodové, aj keby nepotrebuješ, tak si prestrihneš len tie, ktoré sú aktuálne potreba. Inak ten s merinom ružový vyzerá super, išla by som do toho..

lajla
10. říj 2016

Zkusila bych se podívat na fusaky bgb, jsou úžasné ..
Lodger ok na miminko, a do bee...ale ať jsem dělala co jsem dělala v sedu mi vždy padal dolů...je to flis a nemá protiskluz, ale třeba jsem nemehlo😂

kekulice
10. říj 2016

Do hluboke korby jsem měla stokke péřový a ted jsem koupila elodie setails. Syn je narozený v září. Oba fusaky jsem koupila nové s výraznou slevou přes internet. Oba doporučuji, jsou teploučké, dají se vyprat a dobře pasují do kočárku.