icon

Dobrý skutek s odměnou

lusynkova
24. říj 2018

Milé maminky,
ráda bych Vás požádala o pomoc. Již druhým rokem pomáháme mamince, která má po očkování (potvrzeno lékařem) těžce postižené dítě. Alík má diagnostikovánou těžkou formu epilepsie tzv. Westův syndrom. Záchvaty způsobily mentální retardaci, středně těžkou poruchu autistického spektra, svalovou ochablost. Dnes je sedmiletý Alík psychomotoricky na úrovni tříletého dítěte. Sám se neumyje, koupání je pro něj utrpením, protože má strach z vody. Pleny jsou každodenní součástí jeho života. Ali chodí na ergoterapii, fyziorehabilitace, má čtyři hiporehabilitační jízdy týdně a pravidelně cvičí doma. Nejvíc mu pomáhá intenzivní hiporehabilitační pobyt, který je vždy jednou za čtvrt roku. Po tom posledním udělal velké pokroky, bohužel však stres z nástupu do školy způsobil velký regres :(

Maminka plete krásné čepice a kukly a my pořádáme třetí prodejní akci dobročinných vánočních pohlednic. Zdravotní pojišťovna bohužel hiporehabilitaci nehradí. Alík má sbírku na Patronovi dětí, ale pobyt začíná 17. listopadu a zatím se nevybrala ani polovina :(

https://patrondeti.cz/pribeh/alikovi-na-hiporeh...

Ráda bych Vás tedy poprosila o malý finanční dar, za který Vás s manželem rádi odměníme vánočními pohlednicemi od českých malířů a fotografů 🙂. Stačí poslat na sbírku dar a kontaktovat mě do zprávy zde na koníkovi.

Snažíme se jeho sbírku sdílet všude možně, tak snad se nebudete zlobit, že jsem využila i koníka.

Mnohokrát děkuji za případné oživení diskuse 🙂

S pozdravem Lucie Horáková

pitrisek87
2. lis 2018

@nuninove to jste měla opravdu štěstí a je super, že si dneska může člověk hodně informací najít na netu...

pitrisek87
2. lis 2018

@lusynkova Hele a hodíš sem odkaz na ten fb nebo pod čím to mám najít, že bych to taky nasdílela 😉

lusynkova
autor
2. lis 2018

@pitrisek87 hledej Včelařství Horákovi 😉 Díky moc!

pitrisek87
2. lis 2018

@lusynkova super, už jsem našla a nasdílela, jen teda nevím, zda to pochopí jako pomoc pro ALíka...

ditta01
2. lis 2018

Ještě 4000

lusynkova
autor
2. lis 2018

Holky, tak Martina je domluvená, že v podstatě do 16. listopadu musí zaplatit. Jinak teď řeší to rozbité auto, oprava prý bude odhadem na měsíc :(

pitrisek87
2. lis 2018

@lusynkova tak to je super, taky záleží jak dlouho jim bude trvat než vyplatí peníze ze sbírky...

pitrisek87
2. lis 2018

@lusynkova ty jo a budou mít čím jezdit, když bude oprava tak dlouho trvat?

lusynkova
autor
3. lis 2018

@pitrisek87 Mají do čtvrtka náhradní auto z pojistky. Auto bude opravené prý v půlce prosince! :(

pitrisek87
3. lis 2018

@lusynkova no tak to je hrozný. My nemít auto tak jsme v háji, bydlíme v takový mikro vesničce, bus tu jezdi 2x denně a máme tu jen mini obchod... A můžou si od někoho půjčit auto?

lusynkova
autor
3. lis 2018

@pitrisek87 Jo, ona navíc vozí Alíka do školy a na rehabilitace... Snad jí někdo půjčí, vypadá to, že ano.

pitrisek87
3. lis 2018

@lusynkova tak aspoň, ze tak... Ja jsem dnes mimo, ted jsem chvíli spala a není mi vibec dobře :'(

zelenaesmolda
3. lis 2018

@lusynkova tak to je sila,ze to trva tak dlouho.

lusynkova
autor
3. lis 2018

@zelenaesmolda Nj, je začátek měsíce, takže před výplatou, mateřskou, rodičákem...

zelenaesmolda
3. lis 2018

@lusynkova a jeste pred vanocema

lemure
3. lis 2018

Jéje nějak se to zadrhlo, kdopak to posune? 😉

pitrisek87
3. lis 2018

Hnulo se to 13 210 Kc

lusynkova
autor
3. lis 2018

@pitrisek87 juch!!

vevero13
3. lis 2018

že by to byl @lemure 😉👍

pitrisek87
3. lis 2018

Super 13 510 Kc

pitrisek87
4. lis 2018

13 660 Kc už se blížíme do finále ;)

lusynkova
autor
4. lis 2018

@pitrisek87 Super!

pitrisek87
4. lis 2018

Zbývá 2440 Kc...

pitrisek87
4. lis 2018

Chtelo by to častěji oživovat, ať se to vybere co nejdříve...

lusynkova
autor
4. lis 2018

@pitrisek87 Vím, moc to nestíhám... ☹

zelenaesmolda
4. lis 2018

@pitrisek87 ozivuji,dneska jsem se k tomu moc nedostala

zelenaesmolda
4. lis 2018

@lusynkova porad zbyva 2440

lusynkova
autor
4. lis 2018

@zelenaesmolda jj, vím, sleduju to.

lusynkova
autor
4. lis 2018

Oživuji a doufám, že už je to otázka pár dní...

lenkas1982
4. lis 2018

Oživuju

Strana