Dobrý skutek s odměnou
Milé maminky,
ráda bych Vás požádala o pomoc. Již druhým rokem pomáháme mamince, která má po očkování (potvrzeno lékařem) těžce postižené dítě. Alík má diagnostikovánou těžkou formu epilepsie tzv. Westův syndrom. Záchvaty způsobily mentální retardaci, středně těžkou poruchu autistického spektra, svalovou ochablost. Dnes je sedmiletý Alík psychomotoricky na úrovni tříletého dítěte. Sám se neumyje, koupání je pro něj utrpením, protože má strach z vody. Pleny jsou každodenní součástí jeho života. Ali chodí na ergoterapii, fyziorehabilitace, má čtyři hiporehabilitační jízdy týdně a pravidelně cvičí doma. Nejvíc mu pomáhá intenzivní hiporehabilitační pobyt, který je vždy jednou za čtvrt roku. Po tom posledním udělal velké pokroky, bohužel však stres z nástupu do školy způsobil velký regres :(
Maminka plete krásné čepice a kukly a my pořádáme třetí prodejní akci dobročinných vánočních pohlednic. Zdravotní pojišťovna bohužel hiporehabilitaci nehradí. Alík má sbírku na Patronovi dětí, ale pobyt začíná 17. listopadu a zatím se nevybrala ani polovina :(
https://patrondeti.cz/pribeh/alikovi-na-hiporeh...
Ráda bych Vás tedy poprosila o malý finanční dar, za který Vás s manželem rádi odměníme vánočními pohlednicemi od českých malířů a fotografů 🙂. Stačí poslat na sbírku dar a kontaktovat mě do zprávy zde na koníkovi.
Snažíme se jeho sbírku sdílet všude možně, tak snad se nebudete zlobit, že jsem využila i koníka.
Mnohokrát děkuji za případné oživení diskuse 🙂
S pozdravem Lucie Horáková
@lusynkova Hele a hodíš sem odkaz na ten fb nebo pod čím to mám najít, že bych to taky nasdílela 😉
@pitrisek87 hledej Včelařství Horákovi 😉 Díky moc!
@lusynkova super, už jsem našla a nasdílela, jen teda nevím, zda to pochopí jako pomoc pro ALíka...
Ještě 4000
Holky, tak Martina je domluvená, že v podstatě do 16. listopadu musí zaplatit. Jinak teď řeší to rozbité auto, oprava prý bude odhadem na měsíc :(
@lusynkova tak to je super, taky záleží jak dlouho jim bude trvat než vyplatí peníze ze sbírky...
@lusynkova ty jo a budou mít čím jezdit, když bude oprava tak dlouho trvat?
@pitrisek87 Mají do čtvrtka náhradní auto z pojistky. Auto bude opravené prý v půlce prosince! :(
@lusynkova no tak to je hrozný. My nemít auto tak jsme v háji, bydlíme v takový mikro vesničce, bus tu jezdi 2x denně a máme tu jen mini obchod... A můžou si od někoho půjčit auto?
@pitrisek87 Jo, ona navíc vozí Alíka do školy a na rehabilitace... Snad jí někdo půjčí, vypadá to, že ano.
@lusynkova tak aspoň, ze tak... Ja jsem dnes mimo, ted jsem chvíli spala a není mi vibec dobře :'(
@lusynkova tak to je sila,ze to trva tak dlouho.
@zelenaesmolda Nj, je začátek měsíce, takže před výplatou, mateřskou, rodičákem...
@lusynkova a jeste pred vanocema
Jéje nějak se to zadrhlo, kdopak to posune? 😉
Hnulo se to 13 210 Kc
@pitrisek87 juch!!
Super 13 510 Kc
13 660 Kc už se blížíme do finále ;)
@pitrisek87 Super!
Zbývá 2440 Kc...
Chtelo by to častěji oživovat, ať se to vybere co nejdříve...
@pitrisek87 Vím, moc to nestíhám... ☹
@pitrisek87 ozivuji,dneska jsem se k tomu moc nedostala
@lusynkova porad zbyva 2440
@zelenaesmolda jj, vím, sleduju to.
Oživuji a doufám, že už je to otázka pár dní...
Oživuju

@nuninove to jste měla opravdu štěstí a je super, že si dneska může člověk hodně informací najít na netu...