icon

Patron dětí - sbírka na houpací sedátko pro Lukáška trpícího autismem

terka228
19. říj 2018

Najdou se dobré duše, které by přispěly 100,- Kč na bezpečné houpací sedátko pro mého syna Lukáška trpícího autismem ? Přečtěte si jeho příběh.....Kdo mě trošku zná, ví, že pro něj dělám co nejvíc, platím speciální nácviky, dojíždíme do školy , na logopedii , speciální tábory, atd.... Houpací sedátko je již nad mé finanční možnosti. A tak jsem požádala Patron dětí o sbírku pro Lukáška. Přispět se dá opravdu pouhou 100-korunou. Jeho příběh najdete zde https://patrondeti.cz/pribeh/houpacka-pro-autis...

terka228
autor
27. říj 2018

@zelenaesmolda No, ona to spíš ještě nevnímá moc...jako včera se poprvé opravdu bála, když křičel na záchodě po tom klistýru….ale jinak on si jí nijak nevšímá ani ji neubližuje, on ji spíš tak nějak bere, že tu teda je.. Luky třeba strašně miloval Davídka, když byl malinkej. Pořád se s ním pusinkoval...Aničky si jako moc nevšímá( už je prostě velký kluk)...a tím ani ona jeho. Občas Anička kouká, když na něj zkouší nějakou komunikaci a on nic, ale to je stejné. jak to měl Davídek....pak ho začne brát takového, jaký je. Děti jsou pružné a přizpůsobí se. Třeba ségra má 4 děti. Všichni ho berou tak jak je. Ve věku asi 9-10 let se ptaly, proč nemluví a proč je takový. Tak jsem jim to vysvětlila a oni to pobraly naprosto v pohodě. Ještě se i ve škole zmiňovaly, že mají Lukáška v rodině. Dnes je nejstaršímu od sestry 18 , 17, 17 a 8 let....a naprosto v pohodě 🙂 Myslím, že Anička to bude mít podobně. Vlastně i Davídek, ten se za chvíli začne ptát, jak se ta nemoc jmenuje 🙂

zelenaesmolda
27. říj 2018

@terka228 ty mas 3 deti?ja myslela,ze mas jenom Lukyho 🙂

terka228
autor
27. říj 2018

@zelenaesmolda Ano, mám 3 děti. Luky je nejsarší, a od jiného tatínka než jsou Davídek s Aničkou. Ti jsou od bývalého přítele. Lukymu bude 11let, Davídkovi bude 5let a Aničceje rok a měsíc 🙂

terka228
autor
27. říj 2018

Už je tam 18 000,- ❤

lenkajan
27. říj 2018

18350 Kc...za chvilku je dosbirano 🙂

zelenaesmolda
27. říj 2018

@terka228 no ty jo,nemas to lehke...

chumlee71
Autor odpověď smazal
zelenaesmolda
27. říj 2018

@lenkajan parada! musime tu diskuzi ozivovat

pitrisek87
27. říj 2018

@terka228 Tak jsem nakonec oželela ještě stovku a poslala jsem ji na tu hipoterapii jako ty... Bylo mi líto, ze se to tam nehýbe... Tady to vypadá víc než nadějně ;)

zelenaesmolda
27. říj 2018

@pitrisek87 az vyberem tohle muzeme zacit podporovat tu druhou sbirku 🙂

zelenaesmolda
27. říj 2018

@terka228 18 350

pitrisek87
27. říj 2018

@zelenaesmolda No jo taky jsem si říkala, jestli neposlat spis sem. Jenže bylo mi líto, ze bude sbirka brzo končit a nemaji vybranou ani třetinu :( Ale jestli tady nebude částka vybrána do desátého listopadu, tak poslu zase Lukaskovi ;)

terka228
autor
28. říj 2018

@pitrisek87 To je jasný....chce to pak i zjistit, jak je akční maminka s tou hipoterapií....Pochopila jsem, že tohle není maminka, ale nejspíš kamarádka, která pro ně zařizuje sbírku opakovaně. Tak jestli to i maminka všude sdílí. I když to tam vlastně, myslím, taky píšou....😔

terka228
autor
28. říj 2018

@zelenaesmolda To je nádherná částka !!! Už chybí jen cca2400,- 🙂

pitrisek87
28. říj 2018

@terka228 To je super, ani jsem nečekala, ze to půjde o víkendu takhle dobre ;)

terka228
autor
28. říj 2018

@pitrisek87 To já jsem nečekala, že to ještě vůbec půjde 🙂 Jsem moc ráda 🙂

babaali
28. říj 2018

Teda to se to za těch pár dní krásně nasbíralo!!! To se určitě vybere 🙂
Já nemám FB ale roseslala jsem emailem,s odkazem i na druhého chlapečka, kterému bych to také moc přála, tak věřím, že se to vybere. Ten Patron je skvělý projekt a hodlám si tam každý měsíc nějaký příběh vybrat a podpořit...

zelenaesmolda
28. říj 2018

@babaali toho s tou hipoterapii?

babaali
28. říj 2018

Ano, toho z druhého vlákna s Patronem co se tu objevilo. Nemám ale ještě žádnou zpětnou vazbu, že by někdo také přispěl, tak doufám, že se někdo přidá.

zelenaesmolda
28. říj 2018

@babaali tak uvidime 🙂 ale aby tu za chvili nebyla diskuze sama sbirka...

babaali
28. říj 2018

@zelenaesmolda toho bych se nebála, diskuze na téma ,,můžu být těhotná po nechráněném styku" a ,, mám nárok na sociální dávky" apod. jsou věčné 😂

Já si raději přečtu tady něco o Lukáškovi, co se rád houpe nebo o tom jak pomáhá hipoterapie...

zelenaesmolda
28. říj 2018

@babaali nejlepsi jsou fotky tehu testu :D

pitrisek87
28. říj 2018

@zelenaesmolda A ze tu takových vlaken je. :D

zelenaesmolda
28. říj 2018

@pitrisek87 to jo,ale nedejboze kdyz neco reknes tak jsi za blbku ty :D
nekteri lidi by nemeli mit ani obcanku,ne tak deti

pitrisek87
28. říj 2018

@babaali Taky jsem přispívala na hippoterapii. Jsem rada, ze jsem diky MK objevila patrona deti... Chci si taky každý měsíc vybrat nějaký projekt a přispět.

zelenaesmolda
28. říj 2018

@pitrisek87 na hipo mam taky v planu prispet ale az se vybere tohle 🙂

pitrisek87
28. říj 2018

@zelenaesmolda No jo tady se to totiž deli na dve skupiny. Ty co chtějí otěhotnět, nejlépe hned. A pak na ty co nechtěly otěhotnět a stalo se :D Od toho se pak odvíjí zbytek vlaken ;)

zelenaesmolda
28. říj 2018

@pitrisek87 :D
ja jsem otehotnet chtela a stalo se.je fakt,ze jsem k tomu nepotrebovala asistenci MK :D

terka228
autor
28. říj 2018

Holky, děkuji za oživování diskuse 🙂 Nějak se nám to zaseklo, tak snad se to ještě rozjede 🙂

zelenaesmolda
28. říj 2018

@terka228 snad jo...

Strana