Patron dětí - sbírka na houpací sedátko pro Lukáška trpícího autismem
Najdou se dobré duše, které by přispěly 100,- Kč na bezpečné houpací sedátko pro mého syna Lukáška trpícího autismem ? Přečtěte si jeho příběh.....Kdo mě trošku zná, ví, že pro něj dělám co nejvíc, platím speciální nácviky, dojíždíme do školy , na logopedii , speciální tábory, atd.... Houpací sedátko je již nad mé finanční možnosti. A tak jsem požádala Patron dětí o sbírku pro Lukáška. Přispět se dá opravdu pouhou 100-korunou. Jeho příběh najdete zde https://patrondeti.cz/pribeh/houpacka-pro-autis...
@zelenaesmolda Ted se to zaseklo, tak snad se to brzo dosbira...
Také oživuji...tak málo zbývá !!!
Tak devcata,jaky jste mely vikend?Jak reagovaly vase ratolesti na zmenu casu?
@zelenaesmolda No,ratolesti úplně v poho,ale já jsem už jak mátoha....
@terka228 me se mala vzbudila o hodinu driv,teda spala stejne ale misto v 6 vstavala v 5 takze jsem taky k.o.
@terka228
@zelenaesmolda
No tak u nás podobný scénář, děti vstávaly v pět ale ještě navíc je ta starší nemocná. Teda má teplotu, ráno zvracela a jinak nic. No mě bylo taky špatně ale jen od žaludku a jinak nic. Asi nějaká viroza, snad budeme zítra už v pohodě.
Tak ať se vám nemoci vyhnou, ikdyž při tom střídání teplot, se není čemu divit....
Jo a jak je Lukáškovi, už dobrý?
Achjoo dneska se to vubec nepohlo...
@terka228 co kdyz se castka nevybere cela ale ty budes schopna ten zbytek dodat sama?dostanes ty penize i tak nebo smolik?
@terka228 Taky by mě zajímalo, jestli částku dostaneš, když se nevybere cela a jak to pak funguje?
@zelenaesmolda není všem dnům konec, zbývá celkem dost casu na vybrání toho zbytku peněz ;) Verim, ze se to vybere...
@zelenaesmolda
@pitrisek87
Lukáškovi je už dobře.Trochu mě vyděsilo,že se v den klistýru moc nevyprázdnil...ale zato ty oba dny po něm stály za to😁Ufff ,představa,že musíme znova byla hrozná...Zřejmě pomáhá i to projímadlo Forlax,co mu ještě dávám preventivně. Za kakání hned dostal klobásku ,měl z tohi radost🙂
Jinak částku mi vyplatí i tak,když si to doplatím.Někde jsem to našla v otázkách a odpovědích.Jinak pįšou,že sbírka zanikne a peníze se dají jinému,že osloví dárce,komu je chtějí věnovat.Ale pak jsem to našla,že když je sbírka uplatnitelná i tak,tak peníze putují tak jak mají.
Ono se to ale dělá tak,že nejdou přmo nám,ale rovnou na fakturu za danou věc🙂což je dobře 🙂
Už je tam 18 550 Kč 😉 . Věřím že se to brzo vybere 🍀
@terka228 Tak to je super, ze peníze dostanes když si doplatíš zbytek, pokud se částka cela nevybere... Ale já myslím, ze se cela vybere ;) Není to už moc peněz a je ještě dost času.
Jsem rada, ze Lukáškovi už je lépe
Už ani ne dva tisíce 🤑🙋
Paráda 😁😁😁😁😁 už jen 1400 Kč, to by se mohlo i dneska dovybrat 🍀🍀🍀🍀🍀
Tak už je tam 19 586 Kč
@pitrisek87 super!
@pitrisek87 19 686
Hop nahoru,uz jen kousek
19 886
Teda....dívám se na to...no super!!!🙂🙂🙂😊❤️
@chumlee71 super,tak to uz se snad vybere
@terka228 20 000!!!
Super, super 👏
Mně se ozvaly tři kamarádky, že také přispěly, taky maminky na rodičáku... Tak mám velikou radost, že se to povedlo 🙂
@zelenaesmolda do večera by to mohlo být vybraný 😁
Super, takže uz jen 727 korun a je vybráno ;)
@chumlee71 no ja doufam,ze jo!
@suzanna123 uz chybi jenom par stovek 🙂

@terka228 ozivuju diskuzi