Patron dětí - sbírka na houpací sedátko pro Lukáška trpícího autismem
Najdou se dobré duše, které by přispěly 100,- Kč na bezpečné houpací sedátko pro mého syna Lukáška trpícího autismem ? Přečtěte si jeho příběh.....Kdo mě trošku zná, ví, že pro něj dělám co nejvíc, platím speciální nácviky, dojíždíme do školy , na logopedii , speciální tábory, atd.... Houpací sedátko je již nad mé finanční možnosti. A tak jsem požádala Patron dětí o sbírku pro Lukáška. Přispět se dá opravdu pouhou 100-korunou. Jeho příběh najdete zde https://patrondeti.cz/pribeh/houpacka-pro-autis...
@terka228 ty jo tak to jsi dobra,sama to nemas lehke a prispivas ostatnim,respekt!
@zelenaesmolda Bylo to na vozík...stovka mě fakt už nezabije...
@terka228 jde videt,ze solidarni jsou vesmes ti,co sami moc nemaji
@terka228 14 300
@zelenaesmolda no jo!!!😊
@terka228 pomalu ale prece 🙂
@zelenaesmolda Je to super, mam radost jak kdyby to byly peníze pro mě :D
@terka228 Každá kačka se počítá, když dá každý aspoň tu stovku tak to taky pomůže ;) Už tam jsou vybrané dve třetiny, což je super... Já jsem na rodicaku ale pokud se do 14 dnu částka nevybere tak pošlu znovu... Čekáme třetího prcka, tak muzu poslat zase až z dalšího rodicaku. No a jestli bude částka vybrána tak pošlu na jiny projekt ;)
@pitrisek87
14 900
@terka228 prispela jsem,zatim jenom 200,cekam na materskou 🙂
@zelenaesmolda Taky jsem mohla poslat tento měsíc jen 200Kc, mela jsem velke výdaje ale pošlu z dalšího rodicaku jestli nebude vybrana cela částka... Jo a už je tam 15 100.....
@zelenaesmolda
@pitrisek87 Holky strašně moc děkuji !!!♥️♥️♥️😊😊😊.Vždyť 200,- je ooravdu hodně!!! Moc si toho vážím a začínám být fakt dojatá.....😊♥️♥️♥️
Mám to stejně jako holky. Taky jsem si říkala, že pokud se to tento měsíc nevybere, pošlu ještě ten další a určitě se najde takových maminek víc😉 Navíc ne každý je na Koníkovi každý den, takže tím jak se diskuze stále oživuje je větší a větší šance 🙂
Taky jsem poslala 200 a kdyby se to nehybalo, pošlu znovu. Zároveň jsem stejně přispívala i na chlapečka v druhem vláknu, tak snad to vyjde všem 🙂.
Krásný - 15200kc ❤️
@zelenaesmolda 👍 to je právě to, píšeš kolik je tu na MK lidí, ale ty peníze tu moc zrovna na tý rodičovský nejsou a ještě jsou před náma Vánoce 🙂 Ale mohla by přispět paní, jak tady psala, že její dcera má rozpočet 10-15tis 😂😂😂 , ale třeba už přispěla🙂😉 Krásný den všem 🙂
@pavla555 no to by mohla :D
Taky jsem tu diskuzi četla a říkala si, že se asi jednou nedoplatím 😀
15400,- .) zase jsme o kousek dál 🙂
15500...moc držím palečky!
Super ze to porad přibývá ;)
@lenkajan me ta diskuze prisla docela ujeta.dite opravdu nemusi jet na vylet do UK se skolou za 13k,kolo,lyze apod.vseho s mirou.ale to odbihame od tematu
@zelenaesmolda No, tak každý má hold jiné priority... 🙂
@zelenaesmolda já bych hlavně řekla, že ta máma chtěla tomu tatínkovi napočítat co nejvíc 🙂
@terka228 Ma,to je jasne.A taky jine moznosti.Ale protoze si muzu dovolit ferrari tak to prece neznamena,ze ho diteti koupim k 18.narozeninam 🙂

@zelenaesmolda tak to já jsem myslela, že už jsi dávno přispěla 🙂