Patron dětí - sbírka na houpací sedátko pro Lukáška trpícího autismem
Najdou se dobré duše, které by přispěly 100,- Kč na bezpečné houpací sedátko pro mého syna Lukáška trpícího autismem ? Přečtěte si jeho příběh.....Kdo mě trošku zná, ví, že pro něj dělám co nejvíc, platím speciální nácviky, dojíždíme do školy , na logopedii , speciální tábory, atd.... Houpací sedátko je již nad mé finanční možnosti. A tak jsem požádala Patron dětí o sbírku pro Lukáška. Přispět se dá opravdu pouhou 100-korunou. Jeho příběh najdete zde https://patrondeti.cz/pribeh/houpacka-pro-autis...
Oživuji diskuzi a připojuji se k přispěvatelům 😉 Moc držím pěsti aby se částka vybrala 👍
@terka228 no hlavne bych rekla,ze tim neustalym ozivovanim je to na ocich,kdyby se to nedelalo tak to nema smysl jelikoz diskuze zmizi z hlavni stranky behem ani ne pul hodiny
Holky,děkuji🙂Za chvilku budeme ve 2 třetinàch!!!!
@terka228 parada
To se určitě vybere, myslím, že i hodně před vypršením, vždyť je do konce ještě 2 měsíce. Doufám, že když se peníze vyberou dřív, tak je taky proplatí dřív, abyste nemuseli čekat ty 2 měsíce?
Jinak jsem ráda, že jsem touhle cestou objevila Patrona dětí, rozhodně budu nadále sledovat.
@lenkas1982 Myslím,že je vyplatí dřív,mělo by to tak být😊
@terka228 Snad jo ale i kdybys musela cekat ty dva mesice tak porad vis,ze houpacka bude...
Dneska se to zatim moc nehybe,porad 12 700
@zelenaesmolda Já myslím,že se tu vyčerpaly maminky,co zabrousily😊
@zelenaesmolda Hele i tak je to úspėch !!!!!
@terka228 ze by?vzdyt MK ma tisice uzivatelu...
@zelenaesmolda To jo,ale ne každý si přečte každý příspěvek.
@terka228 no ale cim vic budeme ozivovat tak tim je vetsi sance.sdilis i na fb?
@zelenaesmolda Ano, sdílím i na fb, ale tam není téměř žádná odezva :(Asi je tam toho prostě moc.
@zelenaesmolda Ještě jsem to nasdílela sem do skupinek, kde jsem. Tak uvidíme a dnes znovu na fb.
@terka228 zkus,ja to nemam kde sdilet,nejsem v zadne skupine ktera by na tohle byla zamerena
@zelenaesmolda No, zkusila jsem to tam, kde jsem krz děti. Tak snad to tam nebude nikomu vadit 🙂
@zelenaesmolda A už jsme na 12900
Tak jsme opět trošku poskočili :D Asi jde opravdu o to, kdo všechno příspěvek čte.... Mám velikou radost už teď, že našel tak velký počet dárců ❤
@terka228 parada 🙂
Už to jde pomaleji no. Chtelo by to více sirit ale nevím kde...
Každopádně jsem taky rada, ze jsem diky tomu objevila patrona deti... Urcite jsem nepřispívala naposled ;)
@pitrisek87 13 600,zase jsme trosku pokrocili
@pitrisek87 No, taky jsem přispěla, neodolala jsem. Sice jen trošku, ale od sebe vím, že každý dar je velký dar 🙂
@terka228 ty prispivas sama sobe do sbirky? :D
@zelenaesmolda Ano, zrovna se na to dívám....už jen kousíček ke dvěma třetinám 🙂
@terka228 ja se taky vzdycky kdyz se sem divam rikam,ze prispeju.jsem ale moc lina zvednout se a jit pro kartu a pak na to zapomenu :D
@zelenaesmolda Ne 🙂 Přispěla jsem jinam 🙂 Sobě jsem posílala jen penízky, které mi tady jedna maminka poslala na účet, protože jí to neakceptovalo kartu. Byla tak hodná, že mi je poslala na účet a já je poslala Lukáškovi 🙂

@zelenaesmolda za 6 dnů, co sbírka běží, mi to přijde naprosto úžasné ❤