icon

Jak řešit problémy se zásilkovnou a kontaktem na servis?

klokanka31
31. led 2026

Jaké máte zkušenosti v poslední době se zásilkovnou? Můj balík je 3 dny na cestě, podle sledování je od včerejšího rána v Ústí nad Labem a připravuje se k doručení, přitom ho měli uložit tady, 220 km od Ústí 🤯 Chtěla jsem napsat na zákaznický servis, ale nikde žádný kontakt, jen milion otázek a odpovědí 😡 Balík už je zaplacený, skoro za 3 tisíce, fakt paráda 😒

krtcice
31. led 2026

Já přes Zásilkovnu jedu hodně, jak posílám, tak přijímám balíky. Pravidelně, v průměru 2x týdně. Už hodně let. Ani jednou jedinkrát jsem neměla problém. Naopak, jednou jsem svojí hloupostí, že jsem si to nezjistila, nechala balík poslat na výdejní místo, kde ale od druhého dne měli 14 dní dovolenou, já balíček potřebovala dříve (dárek dcerce k narozeninám), zavolala jsem po zjištění na jejich linku zda je možné dát balíček jinam a byli koc ochotní a domluvili jsme se na jiném místě.

miryp
1. únor 2026

U zásilkovny jsem měla problém jednou, když v zimě zamrzly zámky u z-boxu a já se nedostala pro balík. Musela jsem se provolat přes jejich robota až k živé podpoře a tam mi paní sdělila, že tam tedy vyšle techniky, ale mají na vyřízení požadavku týden a pokud tam balík najdou, tak ho odvezou zpět do depa, kde ho překontrolují a znovu povezou na výdejní místo, tentokrát kamenné a že tedy mám počítat s tím, že se to může protáhnout na 14 dní. Viděla jsem rudě, protože to byl dárek, který jsem potřebovala rozhodně dřív než za 14 dní. Od té doby využívám pouze doručení na adresu, nebo doručení do kamenného výdejního místa a vše ok. Stejně tak když posílám, posílám přímo z kamenného podacího místa, takže mám jistotu, že na to nalepí správný štítek. A nic se neztratilo.