Přestup na jinou střední školu. Jak postupovat?
Ahoj holky, dcera je v prváku na střední a nesedlo jí to tam. Chtěla by jinam. Kdo jste to prosím řešil? Jakým způsobem se přihlásit, může opět tři školy? Díky...
Já kdysi, ale měla jsem jen jednu školu, gympl, kde tehdy nebyly přijímačky z matematiky , měli otevírat humanitní třídu. Normálně jsem dělala všechno stejně jako z devítky. V letošním systému bych řekla, že platí vše stejně jako pro ostatni. Tři možnosti, na první místo tu, kam nejvíc chci. Letos řešíme se synem, je to mazec, máme z toho těžkou hlavu docela, vybrat.
@andelka díky
@ivasad. Dobrý den, jen předávám informaci, o které vím – Gymnázium Livingston v Praze 9 aktuálně přijímá studenty pro školní rok 2026/2027. Řeší také případné přestupy do vyšších ročníků, včetně 2. ročníku.
Pokud tedy ještě hledáte střední školu nebo zvažujete změnu, určitě bych doporučila školu kontaktovat a zjistit konkrétní možnosti. Sídlí v Čakovicích na adrese Schoellerova 1097/18.

Já kdysi, ale měla jsem jen jednu školu, gympl, kde tehdy nebyly přijímačky z matematiky , měli otevírat humanitní třídu. Normálně jsem dělala všechno stejně jako z devítky. V letošním systému bych řekla, že platí vše stejně jako pro ostatni. Tři možnosti, na první místo tu, kam nejvíc chci. Letos řešíme se synem, je to mazec, máme z toho těžkou hlavu docela, vybrat.