icon

Nosí se na střední škole první den květina?

26. srp 2026

Syn jde do prváku na střední. Na základce se první den kytka nosila, ale u střední vůbec nevím.
Není to tam už divné? Nosili vaši středoškoláci učitelce něco, nebo už se to neřeší?

andelka
26. srp 2026

Neponesou nic, prvňák ani prvák. Až na konci roku a ne kytku.

izz76
26. srp 2026

Ne, nic se nenosí.

tattiana9
26. srp 2026

U nás je to tak zavedené, že na začátku roku se dává vysvědčení jen v první třídě na základní škole a potom už pokaždé až na konci roku 🙂

titina12
26. srp 2026

Nikdy sem nic na začátku roku nenosila a říká. Si za co bych jim měla něco dávat, ba konci školního roku to chápu ale proč na začátku ?

zvalentova
26. srp 2026
@titina12

Nikdy sem nic na začátku roku nenosila a říká. Si za co bych jim měla něco dávat, ba konci školního roku to chápu ale proč na začátku ?

@titina12 předem je to tak trochu švestičky ze zahrádky 😀

rokio
26. srp 2026

Určitě ne. Na konci roku. Já jsem místo kytky nosil něco, co nepodlehá rychle zkáze, což byla čokoláda. A daroval jsem dárek nejen třídní, ale i mistrové a asistence pedagoga.

ivona67
26. srp 2026

Asi jak kdo, občas někdo přinese kytičku, někdo čokoládu nebo bonboniéru.

xnikax1
26. srp 2026

Na začátku roku jsme nikdy nikdo nic nenosil.

marketa1218
26. srp 2026

Na začátku školního roku se nenosí nic.

karollka23
27. srp 2026

Ne nenosí, teda u nás ne

darris43
Dnes v 09:14

Někdo dává, někdo ne. Já bych dala například něco takového https://www.prazirnacoffeein.cz/kava-pro-pani-u... , určitě ne kytku 🙂

krisstina93
Dnes ve 12:34

U nás se nenosí ani na základce, ani sem o tom nikdy neslyšela, že by někdo první den něco nosil.

hojda
Dnes ve 14:30
@tattiana9

U nás je to tak zavedené, že na začátku roku se dává vysvědčení jen v první třídě na základní škole a potom už pokaždé až na konci roku 🙂

@tattiana9 Dostanou vysvědčení na začátku roku?, Tak to máte fajn😂.