Problémy s hygienou dcery přítele a nečinnost partnera. Co s tím?
Nechci být zlá, ale... žiju už několik let s přítelem a jeho dcerou. Dívka už není žádné malé děvčátko, ale je to celkem prasátko. V bytě neustále řešíme, že chybí nádobí, protože má všechno špinavé u sebe v pokoji. Odpadky má po zemi a podobně. Je to neustálý problém a přítel ho neřeší. Když mu řeknu, že mi to vadí, odpoví mi, co je mi do toho, že to uklízet nemusím. Zároveň to ale sám neuklidí a moje představa o čisté domácnosti je zkrátka jiná. V bytě se samozřejmě podílím na úhradách nákladů a domácí práce jsou na mně. On řeší technické věci a auto. Nechci být zlá, jsem jen už unavená.
Jsi skvela, ze ses rozhodla to rozseknout. Aby takto s tebou mluvil v tvem vlastnim byte, ve vztahu, kde te ma respektovat, milovat... Vymenit zamky, veci do ikea tasky pred dvere... Fakt. Jak se do lesa vola.... Fuj. Uplne mi prislo z toho chlapa spatne. Drz se!!

@janickaslepicka Bude to těžké. Mám i to mladé prasátko ráda a v podstatě se na ni ani nezlobím. Dělá jen to, co ji otec celý život učí a co jí dovolí. Poslední kapka byla, když mi řekl: ‚Už mě srát dlouho nebudeš.‘ To není o lásce ani o vztahu.
@anonym_autor neskutecne hnusne chovani chlapa. Zije ve tvem byte, ty se o ne staras a on se k tobe chova takhle. Tady asi nemas jinou sanci, nez mu dat ultimatum do kdy mu davas cas na to aby si nasel bydleni
Jestli je pro tebe prilis tezke se s tim srovnat a vyrknout to- muzes si byt celkem jista, ze to ultimatum nedodrzi a bude ti tam strasit mnohem dele ..