Apartmán v Itálii, prosím poraďte
Maminky prosím o typy na letni dovcu v Italii. Jedeme ja, manžel a dvouleta dcera. Chtěli bychom apartman Bilo - tedy 2 místnosti, nejlepe s bazenem a blizko moře. Cestu tak do 10h autem. Date prosim typy, kde jste byly spokojené? A pres jakou cestovku nebo radeji na vlastni pest?
Ahoj, my s rodinou byli tedy jednou autem v Itálii, ale co se týče apartmánů s vlastním vařením, rozhodně doporučuju kouknout na Airbnb - seženeš dražší i levnější varianty - s vlastním grilem, blízko pláže i s bazénem. Hlavně ta cena je minimální. Pokud zvládnete alespon základ anglicky, tak nedávejte peníze do cestovek.
OK. Neco uz jsem nasla,ale i tak mrknu. Zajezd bych snad anglicky po mejlu domluvila...ale uz jsem mi stalo s jednou chorvatkou, ze jsem vse domluvila, dokonce ji volala, furt ze zalohu nepotrebuje a pak jsme dojeli na misto a mela obsazeno, ze o nas nevim. No mezec nejvetsi 😡👿
Airbnb je spolehlivý 😉 ještě ti dají kredit do začátku, jestli nemáš registraci - prohlídni si fotky pokojů, okolí, mapku, hodnocení a uvidíš, každopádně je to nejlevnější cesta, jak vycestovat do zahraničí a mít jistotu ubytování.
pokud máte fcb napište mi do soukromé zprávy, mám kontakty na apartmány přes jednu češku co žije v Itálii a zprostředkovává ubytování v Caorle a Rosolina Mare na severu nebo mám kamarádku na jihu na Gargánu což je sice dál než 10hodin, ale je tam nádherně 🙂

Holky nikdo nic? Jako hledat umim, je toho mega, ale např.se mi celkem libily apartmany přes CK Adrialand, ale pak jsem nasla dost rozporuplne recenze, tak neni nad osobní zkusenost...