Kde koupit letenky do Turecka?
Dobrý den, poletíme v létě na dovolenou do Turecka. Jedeme na vlastní pěst, tedy ne přes cestovní kancelář. Prosím, kde nejlépe zařídit a koupit letenky?
Je vhodné je koupit přes Booking? Na co si dát pozor? Nikdy jsem letenky sama nezařizovala, tak trochu tápu. Děkuji za Vaše postřehy a doporučení, velmi mi to pomůže.
Koukni na nějaký portál jako skyscanner nebo kiwi.com a zadej si kam chceš letět a odkud, pak uvidíš jak se pohybují ceny a která společnost lítá danou trasu. Já sama se pak kouknu na stránky letecké společnosti a porovnám ceny a služby ( např. cena za kufr a tak.) a pak si to objednám když mám letenky tak hledám ubytování přes booking nebo airbandb( tedn envím jak se to píše), nebo přímo na stránkach hotelu třeba. Ceny jsou nejvýhodnější tak 8 až 9 měsíců před odletem, ale můžeš narazit i ted když potřebují vyprodat místa. Určitě koukni i na cestovky,co letos a za jakou cenu nabízí.
Taky bych porovnala s leteckou společností, ale myslím, že teď opravdu bude nejvýhodnější vzít zájezd přes cestovku. Pak není nic snazšího než třeba jezdit po výletech na vlastní pěst.
Použijte srovnávače jako Google Letenky (Google Flights) nebo Azair (pokud hledáte nízkonákladovky). Ukážou vám přehledně všechny termíny, časy a ceny.

To je dost pozdě, bude to drahé, za to pořídíš u CK celý zájezd AI.