icon

Kde koupit letenky do Turecka?

21. kvě 2026

Dobrý den, poletíme v létě na dovolenou do Turecka. Jedeme na vlastní pěst, tedy ne přes cestovní kancelář. Prosím, kde nejlépe zařídit a koupit letenky?
Je vhodné je koupit přes Booking? Na co si dát pozor? Nikdy jsem letenky sama nezařizovala, tak trochu tápu. Děkuji za Vaše postřehy a doporučení, velmi mi to pomůže.

anonym_af5704
21. kvě 2026

To je dost pozdě, bude to drahé, za to pořídíš u CK celý zájezd AI.

jolcap
21. kvě 2026

Koukni na nějaký portál jako skyscanner nebo kiwi.com a zadej si kam chceš letět a odkud, pak uvidíš jak se pohybují ceny a která společnost lítá danou trasu. Já sama se pak kouknu na stránky letecké společnosti a porovnám ceny a služby ( např. cena za kufr a tak.) a pak si to objednám když mám letenky tak hledám ubytování přes booking nebo airbandb( tedn envím jak se to píše), nebo přímo na stránkach hotelu třeba. Ceny jsou nejvýhodnější tak 8 až 9 měsíců před odletem, ale můžeš narazit i ted když potřebují vyprodat místa. Určitě koukni i na cestovky,co letos a za jakou cenu nabízí.

atka6
21. kvě 2026

Taky bych porovnala s leteckou společností, ale myslím, že teď opravdu bude nejvýhodnější vzít zájezd přes cestovku. Pak není nic snazšího než třeba jezdit po výletech na vlastní pěst.

izabelia
Včera ve 22:31

Použijte srovnávače jako Google Letenky (Google Flights) nebo Azair (pokud hledáte nízkonákladovky). Ukážou vám přehledně všechny termíny, časy a ceny.