icon

Bulharsko, dá se platit v hotelu eury?

tublatanka
27. dub 2016

Holky,letíme zde poprvé, prosím,dá se platit v hotelu euro,nebo jen jejich měnou? Něco co nemuset brát s sebou a dá se pořídit levně tam?děkuji

majkapb
•
27. dub 2016

Jestli se dá platit eury v přímo v hotelu nevím ( asi záleží na každém z nich ) , ale skoro u všech hotelů a nebo přímo v nich je směnárna 🙂 a tam se dají peníze pohodlně vyměnit 🙂 ( mění eura na leva a vymění vám i české peníze za leva ) a co se týče toho, jestli si musíte brát něco sebou, přesně nevím co myslíte, ale dá se tam koupit úplně všechno a levně. Byli jsme s dcerou v Primorsku a super, měli jsme pouze polopenzi a úplně to stačí, vše tam opravdu koupíte 🙂

tublatanka
autor
•
27. dub 2016

@majkapb Děkuji, třeba v ck mi řekli, že nemám tahat věci do vody, hračky, a koupit tam, prý levne a pak nechat v kubu hotelu pro děti, osušky poplatky netuším, využijí jste třeba taxi nebo aquapark na slunecnem pobřeží?

majkapb
•
27. dub 2016

Na Slunečném pobřeží jsme nebyli, tak nemohu posoudit, ale jestli jsou osušky za poplatek nebo ne by vám měli říci v ck. Jinak bábovky na písek a lehátka jsme opravdu nevezli, vše koupíte tam za pár kaček, vyjde cca jako u nás a nebo i levněji 🙂. I kosmetika na opalování a léky se tam dají koupit jako u nás.
Podle me je Bulharsko s dětmi nejlepší volba. A ještě k těm bábovkám na písek a lehátkám do moře, my jsme je pak také nechávali v hotelu pro další návštěvníky, měli u bazénu box a tam se to mohlo nechávat. Doufám, že jsem vám alespoň trochu pomohla 🙂

vendulka
•
27. dub 2016

My byli na Slunečném pobřeží a eura teda nebrali.A co se týče lehátek a bábovek jsme si vezli svoje, tam jsme koupili jen slunečník, cca 300kč

tublatanka
autor
•
27. dub 2016

@majkapb děkuji,právě že jedu sama s dětmi, tak je pro mne čím min věcí tím lépe,a snad nás ničím nezaskoci, mám zkušenosti jen z jiných destinací.

majkapb
•
28. dub 2016

Jak jsem psala, na Slunečném pobřeží jsme nebyli 🙂, tak to tam může být jiné, nevím. Ale bábovky a tyhle věci jsme opravdu nevezli a koupili to tam, podle mě to opravdu zbytečné.

martin41
•
8. kvě 2016

Nejrozumnější je vzít si s sebou rozumnou kartu a vybírat místní měnu v bankomatu. Ve většině hotelů zaplatíš EURama.
Věci skutečně nemá cenu s sebou brát, koupíš tam vše co potřebuješ.
Poplatky jsou různé. Najdeš místo, dke se neplatí a stejně tak si můžeš za 20-25 leva pronajmout "postel na pláži"