icon

CK INVIA. Máte s nimi zkušenosti?

sylvar
17. led 2010

Máte někdo zkušenost s CK INVIA?Chtěli bychom s nimi na dovolenou, ale neznám nikoho, kdo s nimi byl.
Díky

petka80
•
17. led 2010

Pokud vím, tak Invia není klasická cestovka, ale jen agentura, která zájezdy zprostředkovává od ostatních. Takže nakonec stejně jedeš s Čedokem, Eximem, Fischerem atd.........

lenajsek
•
17. led 2010

Jak píše Petka, Invia je agentura, takže opravdu jen prodává zájezdy cestovních kanceláří, sama nemá žádné své zájezdy, jen je zprostředkovává.

sylvar
autor
•
17. led 2010

jo jo,ale jak já zjistím, od které CK ten daný zájezd je?oni mi to zřejmě řeknou až po mém dotazu, že?pač to tam nikde psané nemají...

petka80
•
17. led 2010

přesně tak 😒

martinka81
•
17. led 2010

je tam údaj o cestovce, ale musíš být přihlášená. Je to úplně dole, když rozklikneš jednotlivý zájezd, tak dole je taková modrá tabulka, která dle vzhledu už nepatří k zájezdu a vlevo dole v tom modrém je položka CK. Tam by měla být informace o pořadateli zájezdu, ale asi jen pro registrované.

petka80
•
17. led 2010

aha, to jsem nevěděla, díky za super info 🙂

jijitka
•
17. led 2010

Souhlas se vším, co je psané výše.
Jen - pro zobrazení CK není třeba být registrovaná, je to volně přístupné.
Dále - zvlášť u last minute nabídek je riziko,že vybraný zájezd už je dávno prodaný a je stále v nabídce.
Funguje to tak, že: vyberete zájezd, zavoláte na CK Invia, oni kontaktují danou CK která zájezd nabízí, ověří, jestli je ještě volný a dá vědět. Pokud neudělá rezervaci, může se stát, že mezitím si ten samý zájezd koupí někdo jiný.
Výhodou tedy je, že u Invie je opravdu velká nabídka zájezdů na jednom místě
Nevýhodou - hodně často se stává, že vybraný zájezd je prodaný dříve než stačíte vyřídit formality, pracovníci vám o zájezdu (místo pobytu, hotel...) neřeknou žádné další informace než to, co je popsané v nabídce - často neví, co prodávají...

Někdy je lepší použít Invii jako pomoc při výběru a pak kontaktovat přímo danou CK - cena je stejná a navíc se můžete vyptat na další podrobnosti.
Osobní zkušenost - dlouho jsem pracovala v CK...

petka80
•
17. led 2010

jijitka - tak to máš určitě pravdu, hlavně má Invia super vyhledávač, krásně se tam dá všechno nastavit atd. To je u některých cestovek otřes.

martinka81
•
17. led 2010

aha, tak já nevím, zkoušela jsem to a napsalo mi to, že musím být přihlášená

jijitka
•
17. led 2010

martinka - taky jsem to teď zkusila a máš pravdu. Kdysi to nebylo třeba ..

marieggg
•
30. zář 2016
Uživatel marieggg je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od marieggg.

Je to jen agentura, která ti zprostředkuje zájezd, takže v podstatě nemáš být s čím nespokojená. Ale vím že můžou být třeba různé problémy s případným reklamováním, atd... nebo se často můžou nějakým zázrakem lišit ceny atd. Na to mi přijde spolehlivější třeba web http://www.cestolino.cz/dovolena/

traveltour
•
Odpověď byla odstraněná
•
firsttimemama
•
25. srp 2022

Nejhorší zkušenost !!! Nedoporučuji a tímto varuji!!! Náš výlet k moři bude peklo. Zájezd jsme si samy vybraly, po kontaktu Invia se o nas staraly 2 ,,sales asistent,, Jakmile šlo o platbu a potvrzení jejich podmínek, tak to byly obě online. Teď když si chceme vybrat naši bezplatnou možnost "změna termínu" jsou obě nedostupné. Jejich zástup/kolegové se s případem nejdřív musí seznámit a ověřit u dalších kolegů... již to trvá 4 dny !!! Je nám s kamarádkou do breku, že jsme naletěli a před službami Invia společnosti všechny odrazujeme.

123_jitka
•
29. srp 2023

s Invií jsme teď byli na Maledivách, přeprodávala zájezd od Německé FTI- měli jsme problém s leteckou společností a málem jsme neodletěli a když jsem žádali pomoc od Invie s reklamací a žádostí o kompenzace, tak nás poslali do prdele.... takže až příště poletíme do zahraničí, tak si vybereme jinou cestovku.

moudivlacek
•
29. srp 2023

Invii rozhodne nebrat, jen diky vstricnosti puvodni cestovky, jejichz zajezd preprodavali, jsme se dostali k penezum zpet (opravnena storna v dobe zakazu cestovani za pandemie), nikdy vic!!! jen sliby a lzi