Dovolená Bulharsko. Jaký hotel? Jaké jsou tam pláže?
Ahoj! 🙂
Stále hledám vhodnou dovolenou za příjemné ceny.
Původně jsem chtěla Řecko, ale to se pohybuje někde jinde.
Celkem se mi líbí Bulharsko.
Máte někdo zkušenost z hotelem, Jaké jsou tam pláže? Jaký hotel doporučíte?
celkem se mi líbí Primorsko.
http://zajezd.invia.cz/bulharsko/grand-hotel-pr...
My jsme hračky na písek kupovali až tam a taky jsme stavěli, z toho se staví dobře. Jinak mám v albu fotky z toho aquaparku v Nessebaru 😉
tomášek moc pěkný,doufám,že v Primorsku je stejně dobrej..sice jeste nejsem pevně rozhodnutá,přece jen mohu popřemýšlet...známí chtěj do Chorvat autama,jenže za stejnou cenu mohu letet do bulgaria tak proč ne,že?
ten aquapark není špatný, ale dopoledne docela draho a odpoledne je sleva, ale zase plno lidí... 😝
do primorska jezdím asi 10let a nikdy jsem nebya v hotelu jen v penzionech. vzdy je k dispozici kuchynka, el.konev.lednice, vařič...
za penzi se zbytečně platí a nedokážu si představit, že bych naší holku nutila do jídla podle toho,kdy je jídelna k dispozici. nehledě na to,že v hotelu bude celou sezonu stejné menu 😝
restaurací tam je plno a třeba polívka vyjde na 1Lv, takže pohodička
přesnídávky atd se seženou v každý lékarně, a že jich tam je asi 7 😀
a co se týká vajglů na pláži? samy se tam nedostanou. jsou od neukázněných turistů a kdo nejvíc jezdí do BG? češi 😅
a někteří si myslí, mám prachy,tak se tu budu chovat jako prase 😠 😝
aquapark v primorsku mi přijde dobrý a na výlety se dá taky v okolí chodit i jezdit. 😉
No vajgli budou asi i jinde..ne jen v primorsku.-)..v řecku i jinde..jen ta severní pláž z nějakého důvodu byla čistější..hm žeby ji v noci čistili🙂...Dík Soanpe za info,třeba zvážíme i penzion....předtím jsem to nesledovala,ale dají se tam koupit asi i plenky,že kdyby bylo potřeba...to také v lékárně?
Je to normální země a dá se tam koupit úplně vše, tak buď v klidu. Plínky bych fakt netahala. Vyjdou cenově stejně jak u nás 😉
soanpe
díky moc.TAkže skleničky s jídlem vozit nemusíme? Máme polopenzi,malý je jedlík,tak aby neumřel hlady 😀
I plínky? 😕 Tak to je super!
A co ovoce a voda, Nebudeme mít sračku? 😕 😅 😲
Pavli,my když tam byli,tak jsme pili normálně i z kohoutku..akorát nevímco dítě..když tak balené no..
koukám,že máme Pavli skoro stejně staré děti,myslíš,že budem potřebovat v léte jeste golfáč?vím,že asi to v letdle nebude problém,ale čím mín tím líp....
Kate, my golfáč pořídili nedávno a ještě jsme s ním venku nebyli. 😅
Určitě tam bereme. 😉
Aleš spí jedině v kočárku po obědě.Takže tam určitě.A také si jej nedovedu představit na letišti jak tam pobíhá..a taky jak poberu všechny ty věci. 😅
Asi vezmeme mega velký kufr pro nás 2 a pak pro áju menší,aby to vše MM pobral a já pak batůžek a kočár s Ájou 😀
to asi pro každej případ jo,no-ten kočár...i když je to letadlem blízko,tak přesně:na letišti když budem čekat nebo,prostě něco tak jí nebudu nosit po rukou🙂...my nedávno taky spali jen v kočárku,nebo když má období,že vymejšlí tak ji dám do kočárku a taky tam usne rychlej...
ahoj holky,
prosím o radu, byla jste některá v Bulharsku -Slunečné pobřeží v druhé polovině září? máme dobrou nabídku na dovolenou, ale nevím nevím, co počasí... ☹
@pavlina05 jezdím do Primorska léta a v srpnu už to není vončo, nejlíp je tam asi červenec
@copa bulharsko je nám klimaticky dost blízké, takže v druhé půlce září už bych tam nejela. leda na poznávačku, ale určo ne na koupání. ono tam nebývá úplně extra už ani druhou půlku srpna.
my se k vám přidáváme. jedeme s rok a půl starým synem letos do primorska vlakem a bydlet budeme v apartmánu bez stravy. jedeme druhou půlku července, tak s kým se tam potkáme? 😉
@blahova_andrea 😀 dík za info,můj přízpěvěk je 3skoro 3 roky starý.
My byli v Primorsku v červnu a sem tam pršelo a bazény studené 😝
Teď koukám na Zlatý Vlas,...ale ceny nic moc těch hotelů,....
Ahoj, byla některá z vás s rodinou v hotelu Kotva? Chceme tam jet koncem června.
@malformatio ahoj,jedete do Kotvy? Zrovna na to koukám a dost se mi líbí.Chtěla bych asi také tam.Máš už info? Už jste byli?
@pavlina05 ahoj, nakonec do Kotvy nejedeme, ale pojedeme do Careva, keré je na jihu Bulharska u hranic s Tureckem.
Ahoj holky,prosím o radu. Chtěli bychom letět do Bulharska na poslední chvíli s 3letou dcerou,kterou mám zapsanou jak v pase tak v OP,vy co jste byli už tenhle rok jak je to musí mít malá svůj pas? Jaké s tím máte zkušenosti? Díky za info
@pavlina05 v grand hotelu jsem byla dvakrat, poprve to bylo uzasne, vyborne sluzby, personal, vse... ovsem podruhe, loni... bez komentare. Misto tri pokoju jsme dostali dva, a to jsme za ten jeden priplaceli jeste jako za jednoluzkovy. Kompenzaci jakoukoliv odmitli na miste. Jidlo nic moc, personal taky. Hotel je pkene odflakly a na to ze funguje nejake 4 roky tak se pomalu ale jiste rozpada. Loni se zmenilo vedeni hotelu a misto na kvalitu jedou na kvantitu. Dva dny nam netekla tepla voda. Tri dny nejela klimatizace. Problemy meli i dalsi hoste v hotelu. Ve finale jsme dovolenou pres cestovku reklamovali. A nebyli jsme teda jedini.

kate,snad ne 😀 Ikdyž náš Aleš stále něco objevuje ústy 😅