icon

Kam letos jedete na dovolenou autem?

11. čer 2026

Ahoj,

kam letos vyrážíte autem na dovolenou?
Zůstáváte v Česku, nebo míříte k moři?

patypresdevaty
•
11. čer 2026

Hned na začátku prázdnin do Rakouska.
K moři možná až v září, letecky.

kakba
•
11. čer 2026

Letos Slovinsko.

zuzkasim
•
11. čer 2026

Anonymně? To je nějaká osobní otázka? Nebo budou odpovědi pak zase někde lítat po sítích?

autor
•
11. čer 2026
@zuzkasim

Anonymně? To je nějaká osobní otázka? Nebo budou odpovědi pak zase někde lítat po sítích?

@zuzkasim Je tu tahle možnost, je na tom něco špatně?

zuzkasim
•
11. čer 2026
@anonym_autor

@zuzkasim Je tu tahle možnost, je na tom něco špatně?

@anonym_autor Určitě je v tom případě špatně to, že o tom dopředu nejsme informovaní. Otázka není uvedena textem ve smyslu: "Dělám průzkum, kam letos lidé plánují vyrazit v létě autem, z odpovědí chci zpracovat článek na jinou platformu." Pak by bylo vše v pořádku. Takto položený dotaz zde a cílem použít odpovědi někde jinde, považuju za naprosto neseriózní a nelíbí se mi to. Mívala jsem zdejší prostředí docela ráda, ale díky osobám, které nejednají otevřeně, se to tu dost proměňuje a opravdu ne k lepšímu.

patypresdevaty
•
11. čer 2026
@zuzkasim

@anonym_autor Určitě je v tom případě špatně to, že o tom dopředu nejsme informovaní. Otázka není uvedena textem ve smyslu: "Dělám průzkum, kam letos lidé plánují vyrazit v létě autem, z odpovědí chci zpracovat článek na jinou platformu." Pak by bylo vše v pořádku. Takto položený dotaz zde a cílem použít odpovědi někde jinde, považuju za naprosto neseriózní a nelíbí se mi to. Mívala jsem zdejší prostředí docela ráda, ale díky osobám, které nejednají otevřeně, se to tu dost proměňuje a opravdu ne k lepšímu.

@zuzkasim myslím, že reaguje na to, že je možnost dát to anonymně, tak jestli je špatně tu možnost využít. Neříká, že to plánuje někde použít...

zuzkasim
•
11. čer 2026
@patypresdevaty

@zuzkasim myslím, že reaguje na to, že je možnost dát to anonymně, tak jestli je špatně tu možnost využít. Neříká, že to plánuje někde použít...

@patypresdevaty Možná máš pravdu. Odpověď se opravdu dá interpretovat různě. Vlastně někomu ani nestojíme za pořádnou odpověď...☹️

barulina
•
11. čer 2026

@anonym_autor my letos jen do Prahy, za poslední dva roky jsme měli docela velké náklady. Svatba, koupě bytu, Egypt sw 4 setmi, Itálie se 4 dětmi, Česko se 4 dětmi 🤣 takže letos se vzpamatováváme

kakba
•
11. čer 2026
@zuzkasim

@zuzkasim co resis? Polid se ti anonymni orazka nelibi, tak na to nereaguj. Tato otazka osobni neni. Nikdo nechce vedet tvuj vek ci velikost poprsi.

palomitacheca
•
11. čer 2026

Naše letní dovolené jsou posledních několik let stejné. Pojedeme na týden do Orlických hor a pak na týden do Německa k Baltu.

la_amanita
•
12. čer 2026

Do Jindřiše pod stan. Na výslovnou žádost dětí, že chtějí pod stan.

berynka
•
12. čer 2026

Letos autem nejedeme,ale loni jsme jeli do Tater 🚗⛰️

hennrietta
•
13. čer 2026

Výlety nebo prodloužené víkendy po ČR. Možná do Rakouska.

karollka23
•
25. čer 2026

Autem jenom po ČR, SK a ještě do Polska. K moři tenhle rok nejedeme.

petraontheway
•
3. črc 2026

Já se chystám přes Švýcarská jezera do Francie.