Kam letos jedete na dovolenou autem?
Ahoj,
kam letos vyrážíte autem na dovolenou?
Zůstáváte v Česku, nebo míříte k moři?
Anonymně? To je nějaká osobní otázka? Nebo budou odpovědi pak zase někde lítat po sítích?
Anonymně? To je nějaká osobní otázka? Nebo budou odpovědi pak zase někde lítat po sítích?
@zuzkasim Je tu tahle možnost, je na tom něco špatně?
@zuzkasim Je tu tahle možnost, je na tom něco špatně?
@anonym_autor Určitě je v tom případě špatně to, že o tom dopředu nejsme informovaní. Otázka není uvedena textem ve smyslu: "Dělám průzkum, kam letos lidé plánují vyrazit v létě autem, z odpovědí chci zpracovat článek na jinou platformu." Pak by bylo vše v pořádku. Takto položený dotaz zde a cílem použít odpovědi někde jinde, považuju za naprosto neseriózní a nelíbí se mi to. Mívala jsem zdejší prostředí docela ráda, ale díky osobám, které nejednají otevřeně, se to tu dost proměňuje a opravdu ne k lepšímu.
@anonym_autor Určitě je v tom případě špatně to, že o tom dopředu nejsme informovaní. Otázka není uvedena textem ve smyslu: "Dělám průzkum, kam letos lidé plánují vyrazit v létě autem, z odpovědí chci zpracovat článek na jinou platformu." Pak by bylo vše v pořádku. Takto položený dotaz zde a cílem použít odpovědi někde jinde, považuju za naprosto neseriózní a nelíbí se mi to. Mívala jsem zdejší prostředí docela ráda, ale díky osobám, které nejednají otevřeně, se to tu dost proměňuje a opravdu ne k lepšímu.
@zuzkasim myslím, že reaguje na to, že je možnost dát to anonymně, tak jestli je špatně tu možnost využít. Neříká, že to plánuje někde použít...
@zuzkasim myslím, že reaguje na to, že je možnost dát to anonymně, tak jestli je špatně tu možnost využít. Neříká, že to plánuje někde použít...
@patypresdevaty Možná máš pravdu. Odpověď se opravdu dá interpretovat různě. Vlastně někomu ani nestojíme za pořádnou odpověď...☹️
@anonym_autor my letos jen do Prahy, za poslední dva roky jsme měli docela velké náklady. Svatba, koupě bytu, Egypt sw 4 setmi, Itálie se 4 dětmi, Česko se 4 dětmi 🤣 takže letos se vzpamatováváme
@zuzkasim co resis? Polid se ti anonymni orazka nelibi, tak na to nereaguj. Tato otazka osobni neni. Nikdo nechce vedet tvuj vek ci velikost poprsi.
Naše letní dovolené jsou posledních několik let stejné. Pojedeme na týden do Orlických hor a pak na týden do Německa k Baltu.

Hned na začátku prázdnin do Rakouska.
K moři možná až v září, letecky.