icon

Tisknete si ještě rezervace na dovolenou?

20. srp 2026

Tisknete si ještě na dovolenou letenky, hotel, pojištění?
Mám všechno v mobilu a přijde mi to dostatečné, ale muž by pro jistotu něco vytiskl.

zvalentova
20. srp 2026

ať si každý udělá jak mu vyhovuje, ne? Vy si nechte online variantu a on ať si vytiskne cokoliv třeba 3x.

malazena
20. srp 2026

Ano, tisknu. Mobil se ti vybije, rozbije, spadne do vody,...nebo ti ho někdo ukradne a jsi v řiti jak Baťa s dřevákama.

autor
20. srp 2026
@zvalentova

ať si každý udělá jak mu vyhovuje, ne? Vy si nechte online variantu a on ať si vytiskne cokoliv třeba 3x.

@zvalentova Máte pravdu, asi to tak uděláme 😄 Já zůstanu u mobilu a on si pro klid něco vytiskne. Spíš mě zajímalo, jestli to ještě někdo řeší podobně.

zvalentova
20. srp 2026
@anonym_autor

@zvalentova Máte pravdu, asi to tak uděláme 😄 Já zůstanu u mobilu a on si pro klid něco vytiskne. Spíš mě zajímalo, jestli to ještě někdo řeší podobně.

@anonym_autor vždyť to záleží na vás, i kdyby tady 20 ženských napsalo, že všechno tisknou a mají to v super destičkách a vy nemáte kde dokumenty vytisknout, tak vám stejně musí stačit jen data v mobilu

zuzkasim
20. srp 2026

Jak kdy. Někdy se hodí mít to vytisklé, třeba si tam dopisuju další podrobnosti výletu. Nebo se mi snáz zadává adresa do navigace, na mobil nějak hůř vidím. Ale netisknu vše, někdy necítím potřebu nebo zrovna nemám možnost.

j.a.n.i
20. srp 2026

To důležité tisknu, nahoda je blbec a zloději taky...

kakba
20. srp 2026

Ja jsem ta, co ma vse v mobilu, ani penezenku sebou neberu, muj muz si vse tiskne. Pojis.karticky i laminuje. Jsem si zvykla, takze to neresim.

izz76
21. srp 2026

Mam vše v mobilu,ale raději i tisknu, náhoda je blbec,mobil se vybije,rozbije,ztratí..

zlataberta
21. srp 2026

Tisknu vždy.

andelka
21. srp 2026

Já jo. I jízdenky, vstupenky většinou též, vše k ubytování..

moudivlacek
21. srp 2026

Důležité věci tisknu, elektronika je jen elektronika, kdykoli se může něco stát.

jajulin
21. srp 2026

Tisknu čím dál méně, teď už spíš jen výjimečně. Všechno mám v e-mailu. A do e-mailové schránky se můžu dostat z jakéhokoli mobilu, nejen ze svého.

j.a.n.i
21. srp 2026
@jajulin

Tisknu čím dál méně, teď už spíš jen výjimečně. Všechno mám v e-mailu. A do e-mailové schránky se můžu dostat z jakéhokoli mobilu, nejen ze svého.

@jajulin Když zrovna budou data...

jajulin
21. srp 2026
@j.a.n.i

@jajulin Když zrovna budou data...

@j.a.n.i To je pravda. Ale to už je opravdu výjimečná situace vyžadující výjimečné řešení 🙂 . Když to tak vezmu: rezervace ubytování, zájezd apod. - tam ani nic ukazovat nemusím, když se mnou počítají. Důležitější jsou jen vstupenky, u kterých je jasné, že se jimi budu muset prokázat. Ale i tak jsem střelec a tisknu opravdu máloco.

j.a.n.i
22. srp 2026
@jajulin

@j.a.n.i To je pravda. Ale to už je opravdu výjimečná situace vyžadující výjimečné řešení 🙂 . Když to tak vezmu: rezervace ubytování, zájezd apod. - tam ani nic ukazovat nemusím, když se mnou počítají. Důležitější jsou jen vstupenky, u kterých je jasné, že se jimi budu muset prokázat. Ale i tak jsem střelec a tisknu opravdu máloco.

@jajulin No, na mnoha mistech v zahraničí zas až tak výjimečná neni.

kamila919
22. srp 2026

@anonym_autor to opravdu záleží jen na tobě :D, já si to pro jistotu tisknu, ale nikdy jsem stejně nepoužila :D

kopmina
Dnes v 05:55

Já si tisknu úplně všechno. 😄 Letenky, rezervace hotelu, pojištění, prostě vše. A pro jistotu mám ještě všechny důležité věci udělané jako screenshoty v mobilu 😀 Asi už je to trochu úzkostlivá příprava, ale mám pak klid, že kdyby náhodou nešel internet nebo se něco pokazilo, tak nejsem nahraná 😂

anonym_8b27eb
Dnes v 06:05

Po nás v hotelu v Řecku chtěli vytisknutý voucher. Během 2 měsíců 2 různé ostrovy,ale postup byl stejný