Balím na dovolenou do Řecka roční dítě
Holky, máte nějaké supr vychytávky co vzít sebou na dovolenou ( ŘECKO ) pro 1leté dítě?? děkuji
@martinakovar Ovocné kapsičky 😀 hodně...............Pak kvalitní krém proti sluníčku, více volnějších svršků na pláž, nějakou tu lopatičku a kyblík ..........vybavenou lékárničku - kdyby něco 🙂 (fenistil, vodníček, paralen čípky - taková ta klasika).
Čepičku s kšiltem - nebo sluneční brejličky, syn je nechtěl mít, ale dcerka když zjistila, že s nimi se jí kouká podstatně lépe, vzala je na milost 🙂
Pridavam se... urcite kapsicky, mnohem lepsi nez sklenicky, ja brala i puding v kapsickach a k tomu susenky a nepotreboval nic vic... Koupaci oblecek proti slunicku a tricka... stan jsme treba ani jednou nepouzili, dopo spaval v kocarku, po obede na pokoji... a jinak si hral ve vode nebo ve stinu. Hracky ani nebyly potrebova, vyhral si s tim co kde nasel...
já jim beru od mala malý člun , mají ho u místa kde ležíme a mají v něm vodu, hrají si tam , dělají blatíčko z písku a když jdem do vody tak ho zas vymeju a plavou i ve člunu a já si aspon vedle nich zaplavu 😀
Holky děkuju moc za tipy!!Člun super,malej něco nafukovacího dostal k narozkám tak to vezmeme..Rady zkušenějších se vždy hodí.Díky!!
Nám se hodily ještě kapky do očí, když se do nich dostal nepořádek..
Kšiltovky s tou plentou na krček.
Já musela být skromnější, bylo nás moc, takže za mě:
1. Čepice s kšiltem a látkou na krk
2. Sušenky, krekry aj. (nekazí se, jsou lehké)
3. Nosítko (vyprdněte se na kočárek)
4. Lékárnička joo raději (na oči borová voda stačí. Když bude foukat, bude se hodit.)
Skvrny neřešte, já vybrala jednu halenku na pláž, a neřešila, že ji ušpiní. (I po týdnu se vyprala a je bez skvrn). A po týdnu jsem vyprala i šaty se skvrnou od nelounu. Takový věci na dovolený fakt neřešte 🙂 užijte si tu srandu raději!
Byli jsme u Baltu, kde fouká, ale měli jsme jen slunečník (joo párkrát uletěl 🙂, dlouhý kšilt malou docela dobře ochránil, pochopila, že má sklonit hlavu, když fouká.
Hračky jsme v podstatě nepoužili. Nezájem. Jídlo - ryby, pečivo, ovoce atd. Hold nějaký ten prohřešek proti standardu (trochu smetanové zmrzliny, nevhodné pečivo aj.), párkrát to přežije, a doma již vše, jak má být. Využila jsem župan (ale tak Balt no). Zabalená v něm pak spala na dece.

Kapsičky s jídlem, plážový stan a pikniková deka, ubrousky na čištění očí, jinak to, co používáte běžně doma. Ještě jsem byla ráda, že jsem vzala dost oblečení a nemusím na dovolené prát.