Co nezapomenout zabalit do Chorvatska? Autem s 2leťákem
Prosím o zkušenosti co nesmí chybět 🙂
Děkuji
Když jsem ještě nechodila do práce, tak byl čas psát blog, doufám, že se k tomu někdy vrátím. Tenhle článek by mohl pomoci:
http://blogujicimaminy.blogspot.cz/2013/06/co-s...
Hezkou dovču 🙂
Když něco zapomeneš vše se dá koupit na místě. Jinak platí i u nás pravidlo pasy/OP, plavky, a hlavně peníze 🙂
boty do vody ne , vždyť chození po oblázcích je zdravé, tak toho využij 🙂
a přibalila bych pojištění, kreditku a golfáč
My brávali golfáč, přes poledne jsme většinou jezdili do app. a kromě toho, že malá cestou usnula, tak toho celkem dost uvezl, nic se nemuselo tahat v rukách. Později jsme koupili tašku na kolečkách v Ikea, a opět vše vozili, jen děcka už běhaly po svých 🙂
my taky boty do vody ne, zbytečné, malá lítá po oblázcích v poho 🙂
Kočár, kolik je dítku? My ho měli jen když měla malá 13 měsíců, další rok už ne. Je to zbytečné....Stejně budete hlavně u vody či někde v okolí půjdete na kávičku atd.
Vzala bych hračky do vody, jako kyblíky, konvičky atd. Jinak vše koupíš, co zapomeneš 🙂 já už kupovala první den i šampon 😀 bo nějak zůstal doma...
Boty bych si vzala - bývají ježci anebo střepy, investice do 3 set, která se využije i tady. A dá se v těch botkách i chodit, měkká gumová podrážka, neopren.
@jejule za mě boty do vody jo, pro všechny, jsou tam ježci ve vodě, takže po pláži bosky, ale do vody s botami. Zapíchnutý ježek v noze může sakra pokazit dovču 😉
Jo a doporučuji repelent do zásuvky do pokoje.
Pro děti se nám osvědčilo přenosné dvd jako do auta tak někdy večer na pohádku když jsme zrovna nikde necourali.
Místo velkého kočárku zkuste půjčit golfy. Kočár vám zabere spoustu místa. Nebo pak mi používáme krosnu na dítě, případně nějaké nosítko, které lze dát na záda.
No a hlavně dobrou náladu 🙂 😉
Podgora, Tučepi (směrem na Podgoru), Bol - tady jsme nikdy ´ježky u pláží nepotkali 😉

@jejule no my razime zasadu 3P - pasy, plavky, penize. Ale ja co si pamatuju tak nebalim nic extra. Opalovak, neco na teplotu, na odreniny, proste zakladni lekarnicku. Do auta hracky a dvdcka a kinedril, kdyby se v aute delalo spatne. Jinak tam koupus vse v podstate na stejno jak u nas.